няма да ги бием, пичове.
естествено много силно се надавям да греша, обаче се видя и срещу Левски, колкото и силно да играем не можем просто да излезем и да си повярваме, че ще бием тия дето всеки ден са във вестниците и все за тях пишат, тоя сезон даже литекс не успяхме да бием, а не бяхме губили от тях от 5 години...
няма да успеем, 0-0
Черно Море-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море-ЦСКА
Искрено вярвам да грешиш.Може това да е мач на сезона им дано да е така.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Sagittarius
Ще ги бием 100%.Твърдо ги разбиваме утре със сигурност.Както каза Данчо Юруков-ще ги смачкаме.3:0 според мене ще се повтори,3:0 и ги пращаме в кофите 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Sagittarius написа:Ще ги бием 100%.Твърдо ги разбиваме утре със сигурност.Както каза Данчо Юруков-ще ги смачкаме.3:0 според мене ще се повтори,3:0 и ги пращаме в кофите
Запали свещ! Айде Локо и Литекс в Европа а вие в кофите!
Beck's написа:Sagittarius написа:Ще ги бием 100%.Твърдо ги разбиваме утре със сигурност.Както каза Данчо Юруков-ще ги смачкаме.3:0 според мене ще се повтори,3:0 и ги пращаме в кофите
Запали свещ! Айде Локо и Литекс в Европа а вие в кофите!
Ти запали свещ,защото да не си останете само с купа"Албена" и да не ви опърлим хубавичко.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Може да опърлите нещо за след мача да седнеме и да пийнеме след победата! Нали сте гостоприемни.
Лично аз много се надявам морето да се надъха и да вземе 3-те точки от ЦЕЦКА :}
За тези които още не знаят или не са си купили билети - цена 6лв.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
Quentin написа:няма да ги бием, пичове.
естествено много силно се надавям да греша, обаче се видя и срещу Левски, колкото и силно да играем не можем просто да излезем и да си повярваме, че ще бием тия дето всеки ден са във вестниците и все за тях пишат, тоя сезон даже литекс не успяхме да бием, а не бяхме губили от тях от 5 години...
няма да успеем, 0-0
Днес обаче ще успеем,
пуснете някой лев в еврофутбола, за знак 1 коеф е 4.00.
Да направим някой лев за празнуване довечера

Много ми е интересно какво ще говорят шопите след мача като ги бием.
3 часа до мача.......
[url]http://kolio-mastikata.mybrute.com[/url]
Браво на морето! Играха колкото могат и повече заслужаваха да бият! Съдията пак се из**** на метеното- нямаше ги и ддвете дузпи! Кометатора в началото ме ядоса, но после вече ме разсмиваше! По едно време си мислех, че ще слезе и ще дава съвети на Любо!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!