Вили, отбой ли свири ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Вили, отбой ли свири ?

Мнениеот a boy named goo » 13 авг 2008 16:14

Христо Христов написа:Замисълът на Вили Вуцов е многто прост - обяснява, колко са силни БАТЕ и колко слаби Левски, за да може като бие да се изкара голям герой. От калибъра на Станимир Стоилов. Ясно е, че Левски ще бие, ясно е че Вили Вуцов не става за треньор. Толкава е просто. Не мога да си представя, че Наско Сираков би говорил по този начин. Всичко опира до лидерите. Миналата година той отиде на лов и Левски падна от "Темпере".

Замисълът на Вили Вуцов е ако евентуално падне от БАТЕ Борисов да не се стига до големи критики към него и отбора. Той ясно осъзнава, че един резил в този мач може да предопредели по-нататъшната му кариера като треньор в Левски.
Последна промяна от a boy named goo на 13 авг 2008 16:26, променено общо 2 пъти.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 13 авг 2008 16:16

За помагането,то си е естествено(поне според мене),че като сме българи трябва да се подкрепяме,но в случая това са прости факти.Незнам дали има изобщо цесекар,левскар или фен на който и да било от българските отбори,който да е чувал,че БАТЕ Борисов е гранд.Докато ,ако беларусите преди две години си бяха пуснали телевизора,щяха да видят сегашния им съперник да мери сили с отбори като Челси и Барса.
Ама и този,треньора на БАТЕто е някакъв лудак,казва,че и БАТЕ бил играл със сериозни противници..с кой ли са играли,сигурно с Трабзонспор :lol:
Просто е ясно,че Левски,а също така и всики един български тим от челната шестица е с класи над БАТЕ.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 13 авг 2008 16:26

Мисълта ми е,никой нормален левскар да не се плаши от трактористите,а да отиде да подкрепя любимците си днес без срах.Та вие като играехте срещу Челси не ви беше страх,а сега ли?!?
Айде сега,марш,да ви няма,тръгвайте към стадиона размажете ги тея от БАТЕ,и като фенове представете добре Левски и България.
Аре чао от мене и УСПЕХ!!!Нали съм ви казал,че в 98% от случаите познавам 1 Х или 2,а 85% от случаите познавам и точните резултати.Ако не вярвате-нищо-ще си говорим след мача ;) .
Казал съм вече сигурна единица и 2:0 за Левски.Аре стига паника,отидете и ги разбийте.Още веднъж успех от мен!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 13 авг 2008 16:29

Оп..оп..оп леле каква биография,какво самочувствие.Какво да кажем когато ЦСКА биеше в Европа лефски къде беше!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 13 авг 2008 16:30

[quote="petela"]За помагането,то си е естествено(поне според мене),че като сме българи трябва да се подкрепяме,но в случая това са прости факти.Незнам дали има изобщо цесекар,левскар или фен на който и да било от българските отбори,който да е чувал,че БАТЕ Борисов е гранд.Докато ,ако беларусите преди две години си бяха пуснали телевизора,щяха да видят сегашния им съперник да мери сили с отбори като Челси и Барса.
Ама и този,треньора на БАТЕто е някакъв лудак,казва,че и БАТЕ бил играл със сериозни противници..с кой ли са играли,сигурно с Трабзонспор :lol:
Просто е ясно,че Левски,а също така и всики един български тим от челната шестица е с класи над БАТЕ.[/quote

Четете историятя

Потребителски аватар
montello

Мнениеот montello » 13 авг 2008 16:47

срамотии-вси4ко освен победа с 2 гола сте е поредната трагедиа за бг футбола...сатворена от малкиа отбор с голиамо име-бфс помогна,но до тук-от тук сами.....ако ви стиска........ :mrgreen:
ЦСКА

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 13 авг 2008 18:08

BultraStyle написа:Вили ,в задника боли ли ? / довечера като хапнете дръвцето от бойко борисовците :lol: /

стига простотия бе!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 авг 2008 18:19

Вили ги говори тия неща,за да надъха играчите бе малоумници!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ivoto1964
Контакти:

Мнениеот ivoto1964 » 13 авг 2008 18:25

Вили-то много голямо шубе го гони, а защо - не знам!!! Може би вече усеща, че в евротурнирите няма помощ от УЕФА или от президента на БАТЕ - не знам!!! Само догадки...

Talic
Контакти:

Мнениеот Talic » 13 авг 2008 19:40

Колко много глупости прочетох досега... Добре ясно е левскари сте , уважавате отбора си , обичате го ! Ама айде моля ви са не се възгордяваите и не си ги измисляите , някой от вас гледал ли е Бате как играе и каква му е моментната форма ? Явно никой щом да приказвате така , аз не виждам Левски да играе добър футбол , както преди 2 години ( за тогава просто играхте супер , няма спор ;) ) Ама сега да ми говорите " ще бием Батето " , " Ще ги разгромим с 3-0 " и т.н е пълна глупост
Иначе успех и аз съм за Левски естествено , българи сме :!:
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Върни се в “Футбол - България”