В ЦСКА ПАК НЯМАТ ПАРИ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
В ЦСКА ПАК НЯМАТ ПАРИ
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев призна, че "Червените" футболисти не са взимали заплати вече два месецаТова не е за първи път, а няма и да е за последен, да няма пари в тима", лаконичен беше Любо Пенев. ми титан като няма пари да се махат и ако те са дошли да си прават реклама за сметка на цска достатачно ни беше томов ами сега и титан не лошо господата от титан да излезнат публично и да кажат какви са им плановете за клуба а не да се крият като мишки щтом нямат пари за заплати какво остава за нови играчи маи пак щте продават играчи.
Re: В ЦСКА ПАК НЯМАТ ПАРИ
незнам дали имат или нямат пари, но поне да кажат какви са им плановете за в бъдеще!
За какво да дават пари за заплати като купуват мачове, безмислено е!
И кой е източника?
Дон галфон, Спиртал и подобни.
Нормално е в ЦСКА да изпитват финансови трудности на това ниво, защото реално новите собственици само наливат без да имат приходи.
Деба, като почнете да драматизирате, а журналистите да наливат масло в огъня ми идва да заеба всякакви информационни сайтове.
Нормално е в ЦСКА да изпитват финансови трудности на това ниво, защото реално новите собственици само наливат без да имат приходи.
Деба, като почнете да драматизирате, а журналистите да наливат масло в огъня ми идва да заеба всякакви информационни сайтове.

Нищо ново под слънцето!Това вече не е новина,а всекидневие! 

Нямат пари ли, вижте кои ще взимат - Емерсон, Де ла Пеня и Камбуров 

PFC Litex написа:И кой е източника?
Нет инфо цитират "7 дни спорт".
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2522277
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Уж гранд,ама нямат пари за заплата
Щели да атакуват ШЛ 

-
- Контакти:
Че те хората още не могат да се оправят със зулумите на старото ви ръководство,борчове към Кремиковци,Нап,осигуровки,данъци,неустойки по договори със бивши треньори и футболисти.Вие как я мислите тая работа,трябват милиони за тези задължения,вие да не сте с приходите на Барса....
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Айде малко спокойствие а? Вие имате ли представа какво е оставил тоя вампир Лупи след себе си? Знаете ли колко дългове и чудеса? Трябва да целуваме краката на Титан, че изобщо се захванаха с ЦСКА в това състояние до което ни докара ония подсъдим престъпник. Разбира се, че ще има забавяне. Навсякъде има. На който не му харесва да ходи да рита другаде. Никое леке от сегашните не си струва. Не можаха да бият най-трагичния лефски който съм виждал. Дори не вярвам да има чак такова забавяне. Дееба баровците - взимат по 15 бона на месец, но като се забави с една седмица и умират от глад. 

Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !