Какво,ще става с Левски другия сезон??

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

TheKoi4i
Контакти:

Re: Какво,ще става с Левски другия сезон??

Мнениеот TheKoi4i » 27 май 2011 09:59

metodito написа:Сори, ама.... ВИЕ, ЛУДИ ЛИ СТЕ?!
На крачка от титлата при положение, че отборът е пълен с дупки като Дани Младенов, Исмаил Иса, Матондо, Иво Иванов (еми, кофти ми е, ама момчето не е за "Левски"), Милиев и Мюлдер (стига сте разправяли рели-некипели. Вземете си изтеглете един мач, ама не с Академик да го видите хубавеца. Жълтите картони, които безсмислено си изкарва лъжа ли са? Това, че тръгва напред оголва зоната си и ни правеха контри през него лъжа ли е. Това недоразумение не е за "Левски". Някой забеляза ли въобще как е защитата без него? Заради контузията му.), Кривия, дето не знае и кантара колко кила е. С какви резерви разполагаше Ясен. Не казвайте юноши, бъдете сериоззни!
На крачка от осминафинал в Европа!
Знам, че сред вас има смотаняци, които през целия си живот са плюят и се лигавят и въобще не гледат мачове на "Левски", ма обичат да пеят в хор...
Жалко...

А тия кой ги доведе в Левски? Аз ли ги доведох? И за какъв Ясен ми говориш? Още ли вярваш, че той е треньор?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 май 2011 10:03

TheKoi4i написа:А тия кой ги доведе в Левски? Аз ли ги доведох? И за какъв Ясен ми говориш? Още ли вярваш, че той е треньор?

да

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 27 май 2011 10:05

Какво ще става с Левски? Това само ония с мустаците знае. Но ако се махнат няколко играча, вземат се няколко нови на тяхно място, Гонзо спре да се изживява като треньор и ония с мустаците спре да се излага пред камерите ... очаквам само хубави неща, но малко вероятно.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 27 май 2011 10:06

metodito написа:
TheKoi4i написа:А тия кой ги доведе в Левски? Аз ли ги доведох? И за какъв Ясен ми говориш? Още ли вярваш, че той е треньор?

да

:| :| :|

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 май 2011 10:07

TheKoi4i написа:
metodito написа:

да

:| :| :|

Що, имаш доказателства в полза на обратното ли? Недейте така хора. Айде по-сериозно.
Месил се в работата на Ясен... Ми ще се меси, Ясен като му позволява...
Тегава е играта на отбора....

Като срещу Лил?
Не бе, и аз съм съгласен, че Ясен не е Люпко, а тези играчи (с изключение на Дембеле, Дарко, Владо и Ицо (Пламен го изключвам, понеже не прекарал достатъчно време) не са Реал (Мадрид). Но Гонзо направи нещо, което никой друг нямаше да направи - да остави толкова време двама треньори и да им даде шанс да докажат, че не са нещо особно. Помните ли Абрамчик. Не казвам некадърник ли е бил или не. Говоря за друго.
Как пък никой не похвали Гонзо за това. Или за това, че няма скандали с футболисти, гледане на видео, съмнения за уговорени мачове...
Неблагодарна работа. Аз стоя зад Гонзо пък.
Последна промяна от metodito на 27 май 2011 10:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 май 2011 10:15

Не отиват на добре нещата и от всичко едно е ЯСНО че Батков пак ще прибере парите от Гара Дарко Грийн и всички които продаде и после ще купим някои българи за по 50 100 хиляди лева.Вместо да си вдигаме нивото то ще падне.Аз мисля че ако запазим този отбор който вече е сработен и с добър треньор ще се получи.А Гонзо ако стане треньор просто ще се борим за ЛЕ изключително яростно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 май 2011 10:27

hellyeah написа:При това положение спортният директор на Левски Георги Иванов се консултирал със собственика на клуба Тодор Батков и двамата стигнали до решение, да не преговарят с нападателя на Дебрецен Адамо Кулибали.

Батко е отишъл и им е предложил 5 лв. и те му се изсмяли. От тоя Кулибали имам лош спомен. Щеше да е достоен заместник на Гарра, ако последният наистина си тръгва.
Сега видях, че Кулибали е почти на 30. :shock:
Последна промяна от metodito на 27 май 2011 10:29, променено общо 1 път.

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 27 май 2011 10:27

Ами Гонзо почти целия пролетен полусезон си дава наставления, а ясенчо си седи и това е. Друго доказателство ако искаш ... незнам. Нямаше скандали а? Скандала с Гара, скандалите с Бензукан ... Харесваш онзи Гонзо, който играеше и вкарваше гол след гол .. и аз го харесвам, но този Гонзо в момента няма умствения капацитет и интелекта да е ръководител в ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 май 2011 10:34

Левски ще има нов тренер със сигурност,не ме питайте откъде знам,но ще имаме нов тренер.Как ще изглеждаме е трудно да се каже.Всиюко зависи от селекции- м
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 май 2011 10:35

TheKoi4i написа:Ами Гонзо почти целия пролетен полусезон си дава наставления, а ясенчо си седи и това е.

Добре, де. Гонзо е виновен, че Ясен е мишок, така ли. Знам какво е да ти се месят в работата и съм имал избор да се махна или не. Никой не ме е държал на сила.
Имах предвид скандал като с Пелето, например.
За Юсеф може би си прав. Щом е таралянкал без проблеми, значи е нямал мотивация да се старае. Ако директорът отговаря за това, тогава, да.
Последна промяна от metodito на 27 май 2011 10:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”