Какво,ще става с Левски другия сезон??

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Какво,ще става с Левски другия сезон??

Мнениеот Oskron » 27 май 2011 08:55

TheKoi4i написа:Гонзо бавно, но сигурно започна да съсипва името, което си беше изградил сред нас. Най - добре ще е да се махне моменталически от ръководството на ЛЕВСКИ или поне да вземе треньор, който няма да му служи за параван. Този отбор на ЛЕВСКИ имаше най - големия потенциал в последните 10 години и беше разсипан по най - безобразния начин от управленческата некадърност на Гонзо. Дори и при начина, по който микре си взимаше мачовете можеше да ги отвеем при адекватен ръководител. Х-вете със сливен и миньорк навън, загубата от локо пд :| :| Най - вече загубата от цска, в мач, в който сякаш футболистите се виждаха за 1-ви път. Нали пролетта щяхме да сме по - силни. Сега слушаме, че следващия сезон ще сме по - силни ... Същото ще се повтори. Гонзо ще се провали за пореден път, пак ще смени треньора, футболистите ... Той ще си остане като параван на Борат и така в един омагьосан кръг. Кой ръководител на ЛЕВСКИ се е провалял тотално 2 поредни години и въпреки това се е ползвал с пълен комфорт? Наско Сираков 2 години поред размазваше всичко и всички в България, един сезон, в който се градеше отбор се провали и беше сменен веднага ... Боримиров беше сменен дори в шампионския сезон ...
ГОНЗО Е ДАЛ МНОГО НА ЛЕВСКИ, НО НИКОЙ НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОРА И НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ НА НЕГОВ ГРЪБ, КАКТО И ДА ГО ПРЕВРЪЩА В МЯСТО, КЪДЕТО ДА ИЗБИЕ КОМПЛЕКСИТЕ СИ.

Този сезон като ръководител Гонзо се справи по-добре от предишния (това показват резулататите) и очаквам следващия да се представи по-добре от този.
Последна промяна от Oskron на 27 май 2011 08:56, променено общо 1 път.

drizhelev1
Контакти:

Мнениеот drizhelev1 » 27 май 2011 08:55

Не разбирам защо плюете по Гонзо. Левски наистина беше силен през пролетта. Особенно в последните мачове - след Берое, бяха в страхотна физиюеска форма, пресираха през целия мач. В началото на пролетния полусезон нещата се объркаха , заради неочакваната загуба от ЦСКА. Мисля, че можехте да биете ЦСКА, но медийните изяви на Батков наляха олово в краката на футболистите. Иначе Левски върви по възходяща линия от март насам.
BORN TO RUN

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 май 2011 09:08

drizhelev1 написа:Не разбирам защо плюете по Гонзо. Левски наистина беше силен през пролетта. Особенно в последните мачове - след Берое, бяха в страхотна физиюеска форма, пресираха през целия мач. В началото на пролетния полусезон нещата се объркаха , заради неочакваната загуба от ЦСКА. Мисля, че можехте да биете ЦСКА, но медийните изяви на Батков наляха олово в краката на футболистите. Иначе Левски върви по възходяща линия от март насам.

Стойностни ни са само победите срещу Литекс,Локо пд и Берое.В останалите мачове или беше канска мъка или играехме срещу демобилизирани съперници.В някай от най-важните мачове редовно ни повеждаха.

Тегава е играта на отбора....

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 27 май 2011 09:18

Oskron написа:
TheKoi4i написа:Гонзо бавно, но сигурно започна да съсипва името, което си беше изградил сред нас. Най - добре ще е да се махне моменталически от ръководството на ЛЕВСКИ или поне да вземе треньор, който няма да му служи за параван. Този отбор на ЛЕВСКИ имаше най - големия потенциал в последните 10 години и беше разсипан по най - безобразния начин от управленческата некадърност на Гонзо. Дори и при начина, по който микре си взимаше мачовете можеше да ги отвеем при адекватен ръководител. Х-вете със сливен и миньорк навън, загубата от локо пд :| :| Най - вече загубата от цска, в мач, в който сякаш футболистите се виждаха за 1-ви път. Нали пролетта щяхме да сме по - силни. Сега слушаме, че следващия сезон ще сме по - силни ... Същото ще се повтори. Гонзо ще се провали за пореден път, пак ще смени треньора, футболистите ... Той ще си остане като параван на Борат и така в един омагьосан кръг. Кой ръководител на ЛЕВСКИ се е провалял тотално 2 поредни години и въпреки това се е ползвал с пълен комфорт? Наско Сираков 2 години поред размазваше всичко и всички в България, един сезон, в който се градеше отбор се провали и беше сменен веднага ... Боримиров беше сменен дори в шампионския сезон ...
ГОНЗО Е ДАЛ МНОГО НА ЛЕВСКИ, НО НИКОЙ НЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОРА И НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ НА НЕГОВ ГРЪБ, КАКТО И ДА ГО ПРЕВРЪЩА В МЯСТО, КЪДЕТО ДА ИЗБИЕ КОМПЛЕКСИТЕ СИ.

Този сезон като ръководител Гонзо се справи по-добре от предишния (това показват резулататите) и очаквам следващия да се представи по-добре от този.

Кое му беше по - доброто? Ако цска играеше и есента, както и пролетта нали знаеш, че нямаше да сме и 2-ри дори :) С тези футболисти трябваше без проблем да станем шампиони, което показва тоталната му некадърност като треньор, какъвто той ще остане и през следващия сезон. Може би работи с добри намерения, но трябва да осъзнае, че ЛЕВСКИ не е хан, в който можеш да си правиш каквото искаш. По - добре и за нас и за него е да се махне моментално, защото има доста кадърни хора милеещи за ЛЕВСКИ, които не са обсебени от идеята да са и треньори и директори и незнам още какво.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 27 май 2011 09:28

Като събраха тоя отбор без да "поработят" с него изиграхме страхотни мачове в ЛЕ, но когато Гонзо поработи с тях, вместо да се подобрим ни срина...

Но докато Батков е президент нищо хубаво не ни чака. Това е

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 27 май 2011 09:34

Капитане бих казал, че трябва промяна и в играчите и то доста сериозна и в ръководството. Ако продадем Гара ще ни трябват централен защитник, ляв бек, минимум 2 крила, както и поне 1 централен нападател. Относно ръководството Илиян Илиев например си каза в прав текст, че докато Гонзо е в ЛЕВСКИ няма да дойде и това не е никак случайно ... На всички е ясно, че в момента се търси треньор-пионка. Абсолютно всички треньори с характер до сега отказаха на ЛЕВСКИ ...

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 27 май 2011 09:41

t0bl3ro_bg написа:
Какво,ще става с Левски другия сезон??

Докато Батков и Гонзо ни управляват клуба, ще затъваме и затъваме всяка година.

Това е горчивата истина.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 27 май 2011 09:46

За съжаление и аз съм песимист. Борат няма кой да го смени, Гонзо не ми се коментира - умствения му капацитет просто не е за ръководен пост :oops:

TheKoi4i
Контакти:

Мнениеот TheKoi4i » 27 май 2011 09:50

nascko написа:За съжаление и аз съм песимист. Борат няма кой да го смени, Гонзо не ми се коментира - умствения му капацитет просто не е за ръководен пост :oops:

Ти сериозно ли мислиш, че ако борат реши да напусне няма кой да купи ЛЕВСКИ? Това, което той го казва си е за пред хората ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 май 2011 09:55

Сори, ама.... ВИЕ, ЛУДИ ЛИ СТЕ?!
На крачка от титлата при положение, че отборът е пълен с дупки като Дани Младенов, Исмаил Иса, Матондо, Иво Иванов (еми, кофти ми е, ама момчето не е за "Левски"), Милиев и Мюлдер (стига сте разправяли рели-некипели. Вземете си изтеглете един мач, ама не с Академик да го видите хубавеца. Жълтите картони, които безсмислено си изкарва лъжа ли са? Това, че тръгва напред оголва зоната си и ни правеха контри през него лъжа ли е. Това недоразумение не е за "Левски". Някой забеляза ли въобще как е защитата без него? Заради контузията му.), Кривия, дето не знае и кантара колко кила е. С какви резерви разполагаше Ясен. Не казвайте юноши, бъдете сериоззни!
На крачка от осминафинал в Европа!
Знам, че сред вас има плачльовци, които през целия си живот са плюят и се лигавят и въобще не гледат мачове на "Левски", ма обичат да пеят в хор...
Жалко...

Аз знам, че ако бяхме станали шампиони, но не бяхме отишли на осминафинал, или обратното пак щеше да има някакви дето плачат и се вайкат...
Все едно вие сте постигнали максимума, че искате и "Левскки" все да е на върха.
Един съвет.
FIFA 11. Инсталирате я.
Спирате да гледате футбол (някои от вас не гледат така или иначе). Не ходите по стадионите. Затваряте се вкъщи и ставате шампиони всеки сезон.
Последна промяна от metodito на 27 май 2011 10:21, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Левски”