Литекс в ШЛ/ЛЕ - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Re: Страшни съперници чакат Литекс в Шампионската лига

Мнениеот pehopeho » 26 май 2011 19:42

"Много съм малък,но съм достатъчно умен за да разбирам,че отбора на Милицията е враг на народа,а не както казва милицията"отбор на народа"
Наистина си много малък, но не съм сигурен, че си достатъчно умен. Без да се обиждаш. Някога може да получиш Нобелова награда по математика. Народа не е само баща ти, майка ти и комшията, за да правиш такива изказвания. Нищо против вместо "народа" да използваш "мен" или "моите приятели", но "народа" е много силно казано! Щом си толкова малък, от къде знаеш какво е това "милиция"? Или си чул някой чичко да казва така и ти сега повтаряш заученото?! От мен да знаеш живота не е само Левски или ЦСКА! Карай по-спокойно.
П.П. Единствено в областта математика не се дава Нобелова награда! :) За домашно ти оставям да разбереш защо!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 май 2011 20:03

Абе не че не сме ги били БАТЕ, като гости, така че няма какво да им се спичаме !

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 май 2011 20:11

От БАТЕ загубихме психически.
Там ги бихме. В Ловеч до 84-та минута 0:0, напрежението беше изцяло в нас, вкараха ни гол и нашите рухнаха, от там дойдоха и головете в продълженията.

Може нищо да не играем, но зная едно, че Любо им промени мисленето на нашите, което е много важно.

Лично аз искам БАТЕ или Розенборг.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

haha

Мнениеот haha » 26 май 2011 20:15

Вторият кръг ще бъде преодолян,вече в третия става по-сложно.Там Висла,Щурм и Динамо (З) ми изглеждат най-преодолими.В никакъв случай съперниците не са страшни,лично аз,бих бил много доволен,ако стигнем до плейофа.Но отсега е рано да се дават прогнози,нека се направи една добра селекция и отборът да покаже какво може.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 26 май 2011 20:16

milka написа:
Изображение

Литекс ще е сред непоставените отбори при жребия за възловия Трети предварителен кръг на Шампионската лига.Това стана факт, след като Щурм и Партизан снощи спечелиха първенствата на Австрия и Сърбия, тъй като те са с по-добър коефициент от "оранжевите".Така, за лош късмет на българския шампион, той стана тимът с най-висок коефициент, но при непоставените, за двубоите на 26/27 юли и 2/3 август.По този начин, ако преодолее втория предварителен кръг, където съперници са по-непретенциозни отбори, Литекс ще се изправи още в третия кръг срещу един от следните тимове:
Рейнджърс (Шотландия)

Копенхаген (Дания)

БАТЕ (Беларус)

Макаби (Хайфа, Израел)

Динамо (Загреб, Хърватия)

Розенборг (Норвегия)

Партизан (Сърбия)

Апоел (Никозия, Кипър)

Висла (Краков, Полша)

Щурм

Единственият шанс Литекс да избегне тези съперници е някой от тях да отпадне във втория предварителен кръг от по-слаб съперник, който да вземе коефициента му. Почти всички изброени отбори, без Рейнджърс и Копенхаген, участват и в този кръг.Във вторият предварителен кръг на 12/13 и 19/20 юли Литекс ще е поставен и може да срещне следните съперници:
Дачия (Молдова)

Пюник (Армения)

Борац (Баня Лука, Босна)

Сконто (Латвия)

Видеотон (Унгария)

Бангор Сити (Уелс)

Могрен или Будучност (Черна гора)

Торшавн (Фарьорски острови)

Линфийлд (Северна Ирландия)

Тобол (Казахстан)

Флора (Естония)

Брейдаблик (Исландия)

Нефтчи (Азербайджан)

Шкендия (Македония)

Скендербеу (Албания)

Два отбора от първия кръг, които ще се излъчат измежду Дюделанж (Люксембург), Валета (Малта), Санта Колома (Албания) и шампионът на Сан Марино (Тре Фиори или Тре Пене).

Мисля си, че Литекс могат да отстранят всеки, но и могат да отпаднат от всеки (говоря за трети кръг). Ако изключим Рейнджърс останалите са на ниво подобно на шампиона на България. Всичко в тези мачове ще се сведе до ефективността пред вратата на противника. Който си вкара положенията, той ще продължи. В едно можем да сме сигурни-ще бъдат тежки мачове.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 май 2011 20:17

Изтеглим ли Розенборг ще съм адски доволен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 май 2011 20:36

Dust написа:Изтеглим ли Розенборг ще съм адски доволен.

Абе и Арсенал да изтеглите,ще трябва да ги биете.Няма тън-мън.Имате добър отбор,треньор и дори и само един човек да е фен на отбора ви,ще трябва да го зарадвате с победа :!: Кво ми се обясняват тука ,кой може да се падне,да бием,да паднем,да излъжем да ни излъже...излизате да играете за ЕДИН фен и сте длъжни да зарадвате и България, ..освен него ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 май 2011 00:53

Dust написа:От БАТЕ загубихме психически.
Там ги бихме. В Ловеч до 84-та минута 0:0, напрежението беше изцяло в нас, вкараха ни гол и нашите рухнаха, от там дойдоха и головете в продълженията.

Може нищо да не играем, но зная едно, че Любо им промени мисленето на нашите, което е много важно.

Лично аз искам БАТЕ или Розенборг.

Явно сме гледали различни мачове- в двата мача БАТЕ създаде над 10 чисти положения пред вратата на Литекс , а Литекс реална само 2 . Ако си гледал първия мач в Беларус знаеш, че логичния изход беше победа поне с 2 гола за БАТЕ - Литекс нямаха реално и едно подобие на атака, докато пред тяхната всяко центриране вещаеще опасност . Просто логичното се случи чак в края на мача в Ловеч- по-добрия отбор взе своето чак в продълженията,ако имаше логика всичко трябваше да приключи още след първия мач.
Иначе от потенциалните съперници според мен на този етап много трудни са Рейнджърс и БК Копенхаген. другите са общо взето преодолими съперници с уговорката ,че Литекс е непоставен. Определено ако бяха и Стандарт или Андерлехт и Ред Бул задачата щеще да изглежда доста по-трудна. Примерно Висла, Партизан и Розенборг ми изглеждат напълно преодолими. С тази уговорка ,че скандинавците ще са в разгара на шампионата си. От Макаби и Апоел очаквам да направят доста сериозни селекции и с френетичната подкрепа на феновете не са удобен противник, но в никакъв случай не изглеждат като страшилища.
Аз имам чувство ,че Литекс ще играе втория кръг срещу отбор от бившия СССР . Във третия кръг мисля че ще играе с Щурм. разбира се това са само предвиждания- игра на тото ;) .
Лично моето мнение е че Л.Пенев(не без помоща на българските съдии) по-скоро промени манталитета на играчите на Литекс ,но в отрицателен аспект- играчите си позволяват провокации и симулации , жестикулации към съдиите и т.н.Такъв беше и Л.Пенев като играч. Примерно на 3 пъти в този шампионат видях Дока да си позволява да удря без топка противников футболист при спряла игра- ами всеки чужд съдия на секундата ще му извади червен картон( друг е въпроса защо нашите съдии "ослепяват" на мачове на Литекс, но това е друга тема) или пък да прави доста евтини опити за симулации и жестикулации към съдията. Ами чужд съдия в най-добрия случай ще му извади жълт картон. Миналата година Литекс загуби от Жилина и Дебрецен не защото беше по-слаб ,а защото сам се постави в неудобна ситуация- навика от свиренето на български съдии им изигра много лоша шега - срещу Жилина в Ловеч вместо да размахват ръце към страничния съдия( според не без основание ;) ) да бяха се опитали да на настигнат играча на Жилина. или във втория мач защитник на Литекс(мисля че беше Пл.Николов) след като загуби топката до тъчлинията да дава знак на съдията ,че е бил фаулиран вместо да си гони играча при втория гол на словаците или пък безумния червен картон на Ив. Попов( който забрави ,че не свирят български съдии и не е недосегаем). Или пък червения картон на Барт срещу Дебрецен- сигурен съм че български съдия нямаше да извади червен картон на Ив. Попов или Барт , или пък щеще да свири фаул в нападение или засада, но уви в Европа на нашите отбори няма да свирят български съдии. На мен много лошо впечатление ми направи Л.Пенев ,когато се оправдаваше със съдията за загубата от Левски с 0:2 - ами доста смешните симулации на Дока,като според мен трябваше да получи картон още за първата. Да съдията сгреши ,но мисля че сгреши по-точно страничния съдия- отмени редовен гол на Левски и пусна съмнително положение за засада след което стана първия гол на Левски.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Анализ на възможните съперници на Литекс в ШЛ 2011/12

Мнениеот paceto » 27 май 2011 01:30

Литекс в Ловеч имаха не малко шансове да вкарат гол, но бразилците доста се полакомиха и изиграваха положенията детински.

Това какво е трябвало реално да стане в Беларус няма никакво значение, защото всички навънка играят по затворено, а какво остава за мач от ЕКТ.
Една атака е достатъчна да направиш и да вкараш гол с който да победиш от колкото 90 минути да имаш 20 удара към вратата и 4 опасни положения и да не вкараш нищо.

За загубата в Ловеч е виновен Мъри, защото до 85-та минута или там когато падна гола той не направи нито една смяна, за да освежи малко редиците и да позабави малко при смяната.

Всички бяха уморени, но правилният се сети да вкара резервите вече при 0:1 за БАТЕ.

Dust
Контакти:

Re: Анализ на възможните съперници на Литекс в ШЛ 2011/12

Мнениеот Dust » 27 май 2011 02:51

honda, аз пък си мислех, че на един мач е важен крайният резултат, а то не било така.
От кога футбола е логична игра?

Любо Пенев спря да коментира съдийството още като треньор на ЦСКА.

Върни се в “Архив”