Кой ви е Любимия футболист играл в Ливърпул ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Кой ви е Любимия футболист играл в Ливърпул ?
Кени Далглиш,Греъм Сунес,Кевин Кийгън,Йън Ръш,Алън Хансен,Рони Уелън,Роби Фаулър,Стив Макманамън,Джон Барнс,Стивън Джерард
Последна промяна от Alternative на 26 май 2011 22:48, променено общо 4 пъти.

Локомотив1926Пловдив написа:От моето време от както ги гледам 2001 (бях на 6, но си падам много фен на футбола) и баща ми е фен на Ливърпул и ме викна да гледам някакъв мач (Ливърпул-Алавес), та от тогава съм фен на Ливърпул и на Фаулър, също така се възхищавам на Стиви и Кара (велики играчи), от чужденците Суарез.. един цитат от КРАЛЯ ,,Primiera has Messi, Premiership has Suarez'', а от другите клубове се възхищавам на играчи, които прекарват цялата си кариера в родния клуб
Тоя "някакъв" мач беше финал за УЕФА!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Далглиш, Барнс, Хансен, Джерард и по-малко популярния Джими Кейс заради страхотните си снаряди отдалеч 

- Локомотив1926Пловдив
- Контакти:
W84me написа:Локомотив1926Пловдив написа:От моето време от както ги гледам 2001 (бях на 6, но си падам много фен на футбола) и баща ми е фен на Ливърпул и ме викна да гледам някакъв мач (Ливърпул-Алавес), та от тогава съм фен на Ливърпул и на Фаулър, също така се възхищавам на Стиви и Кара (велики играчи), от чужденците Суарез.. един цитат от КРАЛЯ ,,Primiera has Messi, Premiership has Suarez'', а от другите клубове се възхищавам на играчи, които прекарват цялата си кариера в родния клуб
Тоя "някакъв" мач беше финал за УЕФА!
помна си го много добре тоя мач

Христо Стоичков!!!
Без да съм фен на Пуул ще кажа Патрик Бергер, вкарваше уникални голове! Освен това Д.Хаман им спечели почти сам за 1 полувреме последния КЕШ,влезе като резерва и заключи центъра на терена .
Далглиш,Сунес и Ръш.А дузпата на Сунес през 1984 на финала срещу Рома е номер 1 за всички времена,просто няма такава дузпа-външен фалц със все сила,горе в сглобката,красота.
-
- Контакти:
Jason Wynne McAteer 

АЗ,мисля че прекалено много обръщате внимание на английското първенство.
Забравяте играчи като Батистута,Ронадло,Карлош,Роналдиньо,Стоичков,Кан,Ромарио и др.
Забравяте играчи като Батистута,Ронадло,Карлош,Роналдиньо,Стоичков,Кан,Ромарио и др.