Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Re: Ремонтът на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот plovdivchanina » 05 май 2011 15:49

Месершмит написа:Хубавото е, че не сме зависими от този милион(за разлика от някои други). При нас с този или без този милион, ремонт на стадиона ни ще почне веднага след края на първенството.

Така е имаме осигурен бюджет за стадиона естествено този милион ще е като допълнителен бонус ако бъде даден. Първият етап ще е много важен, ако не се лъжа последната промяна по стадиона беше през 2007, когато оправиха ТИ.
Изображение

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 05 май 2011 19:19

Искрено се надявам, когато УС се договари с фирмата/ите които ще правят ремонта по обновяване не стадиона в официалния сайт да публикуват кога(в какви срокове) и какво точно ще се прави. Финансовите параметри мен не ме интересуват, смятам че това не е толкова съществено ... Много повече бих се радвал да видя техническите и инженерни планове и разчети за доставки, работа и инсталация дори в максимално опростен вид.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 05 май 2011 19:26

ilian12 написа:Искрено се надявам, когато УС се договари с фирмата/ите които ще правят ремонта по обновяване не стадиона в официалния сайт да публикуват кога(в какви срокове) и какво точно ще се прави. Финансовите параметри мен не ме интересуват, смятам че това не е толкова съществено ... Много повече бих се радвал да видя техническите и инженерни планове и разчети за доставки, работа и инсталация дори в максимално опростен вид.

Именно. Когато има прозрачност в едно управление тогава е ясно, че нещата се случват както ние ги искаме, а не се въртят задкулисни игри и празни обещания. Това ще бъде признак за доброто бъдеще, така че дано наиситна излизат такива новини!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 08 май 2011 12:57

Трябва да се направи проект,който да бъде публикуван в сайта.Може на няколко етапа да се извършва ремонта,но феновете трябва да знаят как ще изглежда след крайния етап от сроежа.Според нови изисквания на UEFA по-голямата част от стадиона трябва да е покрита,защо тогава се извърши ремонт на тази козиркичка след като в крайна сметка ще трябва да се събаря!?
Ето,вижте ги буферите...може никога да не бъде построен,но поне проект за стадион имат.Аз знам и вярвам,че разполагаме с правилните хора ,за да бъде реализиран този проект на практика,но цялата тази тайственост лично мен ме изнервя.Ако още не готов добре,но ако го има в готов вариант трябва да бъде показан!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 21 май 2011 01:14

Месершмит написа:
plovdivchanina написа:Абе Славчо е фаворит, ама Тотев като нищо може да спечели изборите. Според мен този 1 милиона ако наистина го получим ще е добре дошъл, но пак си мисля, че няма да стане.

Хубавото е, че не сме зависими от този милион(за разлика от някои други). При нас с този или без този милион, ремонт на стадиона ни ще почне веднага след края на първенството.

Сигурен ли си за това? Какво предвижда този ремонт след края на първенството?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 май 2011 01:32

stioks написа:
Месершмит написа:
plovdivchanina написа:Абе Славчо е фаворит, ама Тотев като нищо може да спечели изборите. Според мен този 1 милиона ако наистина го получим ще е добре дошъл, но пак си мисля, че няма да стане.

Хубавото е, че не сме зависими от този милион(за разлика от някои други). При нас с този или без този милион, ремонт на стадиона ни ще почне веднага след края на първенството.

Сигурен ли си за това? Какво предвижда този ремонт след края на първенството?

В кое да е сигурен? Че ще има ремонт ли? Да, ще има. И да, и при вас ще има нова Джесика - достатъчно тото излезе, за да остане и за вас... Така, сезон след сезон, с тоторезултати, ще имате и лампи, и трибуни, и странни резултати.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 21 май 2011 02:07

Шврнц Тпрунков написа:
В кое да е сигурен? Че ще има ремонт ли? Да, ще има. И да, и при вас ще има нова Джесика - достатъчно тото излезе, за да остане и за вас... Така, сезон след сезон, с тоторезултати, ще имате и лампи, и трибуни, и странни резултати.

офф.. гениален си.. Месершмит съм питал, той ще ми отговори. Няма нужда да се бъркаш.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 май 2011 20:10

stioks написа:
Шврнц Тпрунков написа:

офф.. гениален си.. Месершмит съм питал, той ще ми отговори. Няма нужда да се бъркаш.
Ние не се бъркаме, щото тука не ти е личен чат с Месершмит, ами ти коментираме постовете. Да ремонт ще има, но не мисля че на теб трябва да ти се обясява защото не те интересува. Ако те интересуваше щеше да прочетеш защото се изписа достатъчно по спортните сайтове, както и в официалният ни сайт и щеше да знаеш.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 26 май 2011 22:04

rump_shaker написа:
stioks написа:
Шврнц Тпрунков написа:
Ние не се бъркаме, щото тука не ти е личен чат с Месершмит, ами ти коментираме постовете. Да ремонт ще има, но не мисля че на теб трябва да ти се обясява защото не те интересува. Ако те интересуваше щеше да прочетеш защото се изписа достатъчно по спортните сайтове, както и в официалният ни сайт и щеше да знаеш.

Единственото нещо, което медиите обявиха е, че с парите от държавата (1млн.) ще се поставят 6000 нови седалки и други нововъведения. Месершмит казва, че отделно от тези пари, ще се инвестира още 1 милион. Та въпроса ми беше знае ли се за какво са те? Както виждаш ме интересува какво се случва с ремонтите на стадионите в Пловдив, но не мога да следя всяка новина, която се отнася за вашия стадион, за това най-нормалното нещо е да попитам тук.

Parmalat

Re: Ремонтът на стадион "Христо Ботев" започва веднага, след кра

Мнениеот Parmalat » 30 май 2011 22:32

Стадионът на Аалемания Ахен беше построен за 2 години.Изграждането му от гола поляна струва 50 милиона евро.Капацитета е 33 000 места.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Ботев”