Кой ви е Любимия футболист играл в Ливърпул ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- krasimilkov
- Контакти:
Re: Кой ви е Любимия футболист играл в Ливърпул ?
Ники Михайлов 
- Show Must Go On
Йън Ръш - много ме кефеше с неговите мустачки 
Любими играчи за всички времена: Дзола, Шевченко. От играещи в момента много ми харесва Серхио Агуеро и не крия, че тайничко се надявам да заиграе за Челси.
За Джон Тери не знам какво друго да кажа освен - Легенда.
От Ливърпул от бившите-Луис Гарсия,Рийзе и Торес,от сегашните Лукас и Дани Агер.От останалите отбори,най-много харесвам Иниеста 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Йеспер Олсен ,Джон Барнс,Иън Ръш. Джерард ще ми е след като свърши с футбола
любими футболисти от Ливърпул за мен - дал Господ
но за футболни идоли в пълния смисъл на думата мога да посоча 3 имена: първият ми идол във футбола - Яри Литманен; трудно можех да си представя че някой футболист ще може да заеме някога мястото на летящия финландец в сърцето ми, но... един човек успя да го направи... той се казва Стивън Джерард; според моите възприятия "истински фен" на Ливърпул мога да се нарека едва след като започнах да се интересувам от историята на клуба и започнах да осъзнавам какво всъщност означава името Ливърпул и... откакто разбрах, че Ливърпул може да има само един Крал - Кени Далглиш
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
- Локомотив1926Пловдив
- Контакти:
От моето време от както ги гледам 2001 (бях на 6, но си падам много фен на футбола) и баща ми е фен на Ливърпул и ме викна да гледам някакъв мач (Ливърпул-Алавес), та от тогава съм фен на Ливърпул и на Фаулър, също така се възхищавам на Стиви и Кара (велики играчи), от чужденците Суарез.. един цитат от КРАЛЯ ,,Primiera has Messi, Premiership has Suarez''
, а от другите клубове се възхищавам на играчи, които прекарват цялата си кариера в родния клуб 
Стивън Джерард - много са малко вече такива футболисти верни докрай на отбора на сърцето си.......
Симпатични ми бяха и Дитмар Хаман и Джон Арне Рийзе с неговите невероятни дълги пасове и тупалки от над 20м......тъчовете също не му бяха за подценяване. Майкъл Оуен също ми беше любим играч , но след като премина към Реал някак си се раздвоих.....нямаше такова разбирателство между Стиви и Оуен просто наслада да ги гледаш.....
Като цяло любим футболист за всички времена и.т.н Зинедин Зидан
Симпатични ми бяха и Дитмар Хаман и Джон Арне Рийзе с неговите невероятни дълги пасове и тупалки от над 20м......тъчовете също не му бяха за подценяване. Майкъл Оуен също ми беше любим играч , но след като премина към Реал някак си се раздвоих.....нямаше такова разбирателство между Стиви и Оуен просто наслада да ги гледаш.....
Като цяло любим футболист за всички времена и.т.н Зинедин Зидан
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!