Не мисля,че е по-лош от Лаптопи,Джамбазки,Радукановци,Тодоровци,Геновци и т.н.Като фен на Левски му пожелавам успех!
АКО е вярно!
Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
blue avalanche написа:Не мисля,че е по-лош от Лаптопи,Джамбазки,Радукановци,Тодоровци,Геновци и т.н.Като фен на Левски му пожелавам успех!
АКО е вярно!
Общо взето и моята идея е такава... по добре да стискам палци да успее и да му дам 1 година шанс..колкото дадох на Ясен..(ае 8 месеца).. от колкото предварително да скачам..каквото това!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- bigbonusprize
- Контакти:
Точно това имам предвид с дано успее. При лиспа на титла, купа и тн, Батков ще си измие ръцете с него. За мен Гонзо е отдаден 100% на Левски. Последните мачове се вижда красива игра, с много настроение, за което мисля, че той е главният виновник. От мен има пълна подкрепа, така както я имаха и Ясен, и Емо Велев, и Вили 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ами за мен реалния вариант в момента е Гонзо ! Той така или иначе води отбора в последно време...като играч си остава синя легенда, като директор/треньор на този етап е спорен, но така или иначе по-добре е да го подкрепим, да изчакаме и да видим какво ще стане, въпреки, че не съм оптимист...

- blue avalanche
- Контакти:
Blue_Lion написа:Ами за мен реалния вариант в момента е Гонзо ! Той така или иначе води отбора в последно време...като играч си остава синя легенда, като директор/треньор на този етап е спорен, но така или иначе по-добре е да го подкрепим, да изчакаме и да видим какво ще стане, въпреки, че не съм оптимист...
Правилно!Добър или лош,той е човекът,който познава най-добре играчите и състоянието им.Знае какво ни трябва и,предполагам,отдавна е започнал да търси.Сега да дойде нов треньор(който и да е),тепърва да се запознава с отбора,тепърва да прави селекция...ала-бала.Новият сезон "чука на вратата".
Това хем го очаквах,хем не ми се вярваше..Гонзо вече ще трябва наистина да поема отговорност,а не да се крие зад други.Друг в въпроса,дали няма Сухия да стане треньор за парлама,а Гонзо пак да дърпа конците.Според мен няма да му се сдава толкова лесно властта..Или ще променим начина на управление и той ще е хем тренер,хем шеф..Като по нормалните държави? Иначе..видяхме го колко става за треньор..Нали не мислите,че Ясен е треньора в момента? Дано греша,но вече изобщо не вярвам на/в Гонзо
110 години любов!
- kaloyanker
- Контакти:
Аз пък ще се съглася с колегата "blue avalanche", че в момента той е идеален. Да му дадем шанс !
Levski 1 - 0 Sporting
Аз лоша дума за Гонзо няма да кажа никога, но не мисля, че трябва той да поема отбора. Като цяло съм против треньори без опит да поемат отбора... същото мисля и за разни илян илиевци, кокаловци, ясеновци и тн и винаги съм го казвал.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- B__A__N__DA__TA
Кой се интересува от "морални" треньори и спортни
директори вече бе

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Георги Иванов едва ли ще си подпише "заповедта за уволнение" и ще назначите отново някой бушон.
Приемете факта, че Иванов стане официално треньор, при един слаб сезон следва съдбата на останалите такива, а провали ли се официално на този пост, то какъвто и друг да заеме след това в Левски няма да има този респект с който се ползва в момента.
Приемете факта, че Иванов стане официално треньор, при един слаб сезон следва съдбата на останалите такива, а провали ли се официално на този пост, то какъвто и друг да заеме след това в Левски няма да има този респект с който се ползва в момента.
Последна промяна от Dust на 26 май 2011 21:32, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.