Относно организацията на финала за Купата на България!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Относно организацията на финала за Купата на България!

Мнениеот Udoji90 » 26 май 2011 12:52

Много точна тема. Аз бях именно сред хората, които мислеха, че билети се продават само до неделя. Точно POPCORN ме светна за информацията в сайта на ПФЛ, за което му благодаря. ;)
Иначе бях точно в сектор В и по едно време с другите 2 момчета се зачудихме: "Сега да не излиза, че са продали повече билети, отколкото са местата?" Доколкото забелязах, имаше хора, които така и не седнаха, а наблюдаваха прави от стълбите, които са встрани от редовете.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
vassilv
Контакти:

Мнениеот vassilv » 26 май 2011 13:07

+1 И аз бях на мача , но предвидливо влезнахме 30-40мин. по-рано и си намерихме места, след това стана ад.Имаше хора по стълбите , пред входовете, над редовете - ненормална работа. Билетите който си купихме бяха за блок 12 , който беше буферната зона ????????? , защо ни ги продадоха. В "А" сектор беше същата простотия и тия боклуци от ПФЛ искат да администрират първенството , те на вързано куче хляб не могат да дадат , че мачове щели да организират. Абсолютни ДЕБИЛИ и НЕГРАМОТНИЦИ.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 26 май 2011 13:24

POPCORN написа:
zlostar написа:Това е финал и местата трябва да са 50/50. Това, че славистите няма как да си запълнят бройката не значи, че малкото които са си купили билет за А и В трябва да си отстъпят централните места, които по право им се полагат заради вас. Друг е въпроса защо билетите не са разпределени по клубовете и от там да става продажбата, за да няма възможност да купувате от техните.

абе ти луд ли си?Къде по света си видял 5000 човека да страдат заради 20?Дай сега да умрат хората от претъпкване!или може би тия в сектор В с децата си ще тръгнат да се бият със 20-те слависти?

Бате, това че сте много повече от тях не ви дава никакво предимство. Имате си вашата половина и толкова. Белите, пък ако ще и 50 човека да са са си платили да гледат мача от ТЕХНИТЕ си места в ЦЕНТЪРА на секторите и нямате място при тях. Относно това, че във В ходели само бащи с деца :lol: :lol: :lol: ...сигурно и миналия август бяха пък само майки с колички :lol: :lol: :lol: Прочети пак какво съм написал като решение - за А и Г билети само за вашата половина и няма да имате проблеми.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 26 май 2011 13:27

magichko написа:
zlostar написа:Това е финал и местата трябва да са 50/50. Това, че славистите няма как да си запълнят бройката не значи, че малкото които са си купили билет за А и В трябва да си отстъпят централните места, които по право им се полагат заради вас. Друг е въпроса защо билетите не са разпределени по клубовете и от там да става продажбата, за да няма възможност да купувате от техните.

ЗАЩО ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ХОРА С БИЛЕТИ ЗА В ОТ КОЛКОТО Е ОТПУСНАТО ОТ ПОЛИЦЯТА ИЛИ КОИТО И ДА Е ?

И ти първо пишеш после четеш:)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 26 май 2011 13:46

Наистина тъпканицата в А и Г беше страшна и добре, че глупаците се сетиха да ги пуснат в буферната зона м/у Г и В.

П.С. Интересно ми е в края на мача защо пак дойдоха сигурно около 200 полицаи към нашия сектор....
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 26 май 2011 15:05

j0rka7aa написа:Наистина тъпканицата в А и Г беше страшна и добре, че глупаците се сетиха да ги пуснат в буферната зона м/у Г и В.

П.С. Интересно ми е в края на мача защо пак дойдоха сигурно около 200 полицаи към нашия сектор....

И аз се питам, защо бяха нужни толкова много ушевци??? Интересно бе, че точно пред мен имаше 1 излязъл фен и му казаха да стои точно до оградата, тъй като падна от нея и нямаше как да се върне. Човека не мърдаше и по едно време дойде някой (явно по-главен, някой шеф ли какъв е не знам) с още двама и го арестуваха, а човека падна от оградата и нямаше къде да отиде и как да се върне, тъй като не пускаха.
В Англия винаги нахлуват феновете, за да отпразнуват титлата с отбора, а тук веднага ги арестуват и пускат 200 полицаи пред агитката.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Върни се в “Футбол - България”