Локомотивците надъхват отбора от петък

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Локомотивците надъхват отбора от петък

Мнениеот vladitol » 26 май 2011 12:55

Феновете на Ботев идват в подкрепа на Локото,а на Черно море в полза на Локото и шоуто става гарантирано във форума :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 май 2011 12:57

такова нещо не бях виждал, между 2-та локото да се карат :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 26 май 2011 13:00

Кво да се прави като има разни смешни дребчовци ... иначе аз адашите ги уважавам и си пожелавам мачовете да са честни и двата отбора да победим.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 13:09

loko1 написа:Кво да се прави като има разни смешни дребчовци ... иначе аз адашите ги уважавам и си пожелавам мачовете да са честни и двата отбора да победим.

Никога не съм ви уважавал вас, няма и да ви уважавам, щото претенциите са ви много, а публиката ви се брои на пръсти ;). А и да те питам, бе кво стана за купата?

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 13:10

loko1 написа:
Lokofanatic написа:
loko1 написа:Майнйо щото сме отбор а не кюстендилско-столипиново сган.

Бе незнам какви сме ние, но сме най - посетеният отбор тая година, а вие се броите на пръсти ;).

Ей даже не се усещате колко сте смешни тези дето парадирате с публика. Явно сте на по 12 не разбрахте ли че вече е срамно. Невероятната борйка от 4000 средно на мач, че преди и на тренировки имаше повече.

Затова наистина си прав ;). Посещаемостта като цяло в България е смешна, но прави разлика между 40 човека и 4000 ;).

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 26 май 2011 13:13

Дреме ми дали некво лапе ни уважава или не. Ние ако сме 40, то вие сте 200. Какво стана за купата ли, късметът ви погали веднъж, но после се обърна.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 май 2011 13:15

Lokofanatic написа:
loko1 написа:Кво да се прави като има разни смешни дребчовци ... иначе аз адашите ги уважавам и си пожелавам мачовете да са честни и двата отбора да победим.

Никога не съм ви уважавал вас, няма и да ви уважавам, щото претенциите са ви много, а публиката ви се брои на пръсти ;). А и да те питам, бе кво стана за купата?

По-добре да не повдигаш въпроса за купата, че още не сме забравили едни изцепки на свинаря:
Мисля, че Господ е решил кой ще бъде носител на Купата през тази година. Самият жребий показва, че честта да вдигнем трофея ще се падне на нас.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 май 2011 13:16

Въпреки че симпатиите ми са към Локо Сф, защото много съм играл на стадион Локомотив , (едно време ставаха здрави турнири м/у училищата-интересно е че сега май няма или аз поне не знам), си мисля че те представиха най-слаб футбол в сравнение с Ч.Море,ЛокоПд и Берое .
Това обаче няма значение ще играе този който вземе 4-тото място !!!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 26 май 2011 13:21

Pichichi написа:Въпреки че симпатиите ми са към Локо Сф, защото много съм играл на стадион Локомотив , (едно време ставаха здрави турнири м/у училищата-интересно е че сега май няма или аз поне не знам), си мисля че те представиха най-слаб футбол в сравнение с Ч.Море,ЛокоПд и Берое .
Това обаче няма значение ще играе този който вземе 4-тото място !!!

е слаб, че сме слаби си го знаем, но надиграхме Черно море, не паднахме в Пловдив, а Берое измъкна трудна победа. От мач на мач отбора играе все по-добре просто ни липсва класен нападател. Дори и в този си вид нямаше да паднем от Литекс, ако Галев не се беше изложил и не бяха измислили 3 засади.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 26 май 2011 13:29

loko1 написа:Дреме ми дали некво лапе ни уважава или не. Ние ако сме 40, то вие сте 200. Какво стана за купата ли, късметът ви погали веднъж, но после се обърна.

Кво лапе бе? Много си зле честно. Незнам дали ние сме 200, но на мача за купата бяхме 2 пъти повече от вас, като гости в София ;). Това какво ти говори? Искаш или не Локо Пловдив е сред най - обичаните отбори в България, а твойто отборче ако го няма Гигов, ще изчезне, защото няма фенска маса и никой не го боли фара за Локо София, освен 20-30 човека.

Върни се в “Локо София”