ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Мнениеот Deluxx » 26 май 2011 10:19

уееееееееее беше нещо невероятно

[center]Само ЦСКААААААААА[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 май 2011 10:21

eelche написа:Честито на ЦСКА,напълно заслужено победихте Славия,която ми се струва излезе със свалени гащи във финала :lol:

Окей,взехте купата ,ама сте 11 точки зад нас,нали?!Весело празненство на всички червени и НАЗДРАВЕ ! ! !

Благодаря брато :) Вие сте на 11 точки,но пак нямате трофей,мен ме топли купата , миналата година пък вие бяхте на 3-то място,но нямахте купа :) САМО ЦСКААААААААА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 май 2011 10:31

Вчера бях на стадиона и естествено се чувствах прекрасно, най-вече заради немалкото хора, които бяха дошли и заради капитана ни - Тошко Янчев. На това момче трябва паметник да му направят на Армията. Мачът ми хареса, въпреки че второто полувреме изпуснахме 5 гола и накрая можеше да съжаляваме. И все пак, толкова напъни, толкова говорене за тоя финал от страна на Славия, толкова надъхване с декларации и ала бала за едно единствено положение за цял мач (това на Божов през първото полувреме не го броя, защото беше от засада, на стоп-кадър ясно се вижда).
Естествено, като се прибрах вкъщи, започнах да чета как голът ни бил смешен (кое му е смешното, като атаката си беше много хубава), как Платини бил флегматичен, а Маркиньос - пешеходец. Няма проблем, нека се пукат от яд злобарите. Аз пък ще се радвам и то много. Защото след трагичната есен, след това подобие на футбол, което демонстрирахме тогава, след 13-тото място, на което Милен пое отбора - след всичко това ЦСКА най-после показа играта и манталитета на победител. Няма как да не се радвам, на това което виждам. Честито армейци, честито Тошко!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2011 10:32

Честита купа на ЦСКА. След като победихте Литекс и после Славия на финала купата е заслужена. Аз очаквах повече от този финал, но явно напрежението беше сковало и двата отбора. Славия в сравнение с това което показва цял полусезон вчера игра доста по-добре, но това не беше достатъчно. ЦСКА беше по добрия отбор, но пропуските на Делев пред гола можеха да им изиграят лоша шега.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 май 2011 10:37

СВОБОДЕН написа:Честита купа на ЦСКА. След като победихте Литекс и после Славия на финала купата е заслужена. Аз очаквах повече от този финал, но явно напрежението беше сковало и двата отбора. Славия в сравнение с това което показва цял полусезон вчера игра доста по-добре, но това не беше достатъчно. ЦСКА беше по добрия отбор, но пропуските на Делев пред гола можеха да им изиграят лоша шега.

Да не ми хареса как играхме вчера,малко сковани почнахме много с напрежение в началото на мча.Нелсън и Делев пропуснаха по 1-2 пъти иначе , резултата можеше да бъде 3-0 , Емил Петров показа , че е добър вратар.Караджата ни спаси на 2 пъти !

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 26 май 2011 10:40

Някой да знае дали са качили мача в някой торент?

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 май 2011 10:41

[center]Черните ни перли[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 май 2011 11:03

MQplaya написа:Някой да знае дали са качили мача в някой торент?

Да, има го в elit-bg
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 26 май 2011 11:41

Честито на всички привърженици на прекрасния ни отбор.Благодаря на всички фенове на други отбори които ни поздравиха.Честита купа Армейци.
Специално искам да поздравя отбора на Славия и техните привърженици.Имате много верни фенове които ми направиха изключително впечатление.Личи си че си обичате отбора,бяхте страхотна публика и ви поздравявам за това ,заслужавате по силна Славия.
За новия сезон на нас си пожелавам излизане от групите на ЛЕ (ако влезем ) и 32 шампионска титла.
На всички БГ отбори успех в ЕКТ.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Мнениеот CSKAEOTBORA » 26 май 2011 12:18

Нека левскарите си се радват на 11-те точки, ние ще се радваме на 1/2 червен стадион, и на купата! Кога за последни левскарите са се събирали дори над 20 000 на националния стадион? Личи си кой има повече фенове, личи си :lol: :lol: :lol: !!! Вчера сектор Г беше пълен, най-много 500 места бяха празни, сектор "В" нашата полувина си беше пълна, сектор А пълен, какво да си говорим? левскарите нека си се радват, че вечно са 2ри :lol: :lol: :lol: .

П.С. Вчера атмосферата беше прекрасна, дано по-често се събираме толкова хора, че и повече. В европа съм сигурен, че първия мач стадиона ще е пълен, а пък ако се падне някой по-добър отбор, след като ще сме поставени, нека ни дойдат!!! Време е пак да свалим някое величие, щом преди 6 години отстранихме Байер, значи пак можем!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

Върни се в “ЦСКА”