Окей,взехте купата ,ама сте 11 точки зад нас,нали?!Весело празненство на всички червени и НАЗДРАВЕ ! ! !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
eelche написа:Честито на ЦСКА,напълно заслужено победихте Славия,която ми се струва излезе със свалени гащи във финала![]()
Окей,взехте купата ,ама сте 11 точки зад нас,нали?!Весело празненство на всички червени и НАЗДРАВЕ ! ! !
eelche написа:Честито на ЦСКА,напълно заслужено победихте Славия,която ми се струва излезе със свалени гащи във финала![]()
от Hrabar на 25 Май 2011 23:23
Купата на България е спечелена! Спечелихме я след невероятно тежък сезон. Сезон, в началото на който губехме точки в почти всеки мач!
Но в един момент нещата се стабилизираха при Милен Радуканов! После всичко тръгна плавно...
Нека ние превържениците на ЦСКА, бъдем този коректив на нашите "собственици"(ние нямаме собственици, ние сме ЦСКА), че Милен Радуканов да бъде НАШИЯТ треньор в следващите години! Нека да остане ядрото от футболисти! Има такива, които заслужават уважение и..."свобода"! Маркиньос например...дори да не го "продадем"(продават се роби, а ние не сме робовладелци, ние сме отбора на Свободата-ЦСКА), заслужава уважение и развитие!
Нека Купата на България да извиси ЦСКА до нови успехи за Родината!
Нека защитим българското име, нека напомним на другите народи, кои сме ние! Те ще си спомнят...лесно ще си спомнят...
POPCORN написа:хаха левскарите толкова ги е яд,че сега м иговорят за някакви си точки!Не ви ли е срам?Да бяхте първи и да ми говорите за разлика от точки?Вие на кое място сте?Ние като бяхме първ имахме 16 точки преднина!Доста смешни ставате с тия точки!И на точки ли почнхте да се радвате вече![]()
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:POPCORN написа:хаха левскарите толкова ги е яд,че сега м иговорят за някакви си точки!Не ви ли е срам?Да бяхте първи и да ми говорите за разлика от точки?Вие на кое място сте?Ние като бяхме първ имахме 16 точки преднина!Доста смешни ставате с тия точки!И на точки ли почнхте да се радвате вече![]()
Цяла година слушахме за 16-те точки разлика,да не би 11 да не е г/д същото? И червените "фенчета" дето разправят за калъфки-та вие 2 години подред взимахте калъфките....
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 13 госта