ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ДА ПОЖЕЛАЕМ УСПЕХ
Da da podkrepim LITEXS,4ERNO MORE,LOKO-SF,dano uspeqt mom4etata!!No LEVSKI ne im e tam MQSTOTO takas 4e nqma za kakvo da im davam moita podkrepa mqstoto im e vav UEFA.A i da gi podkrepim KAKTO VIJDAM BATE BORISOV sa tvarde klasen otbor za tqh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spored iskazvaneto na OBARNATATA KATSA(VUTSAN) toi sam kazva 4e ako gi otstranili 6teli da nadsko4at vazmojnostite si,taka 4e toi sam ne vqrva na mom4edtata si,ta kakvo da kajem nie zapaliqnkovtsite ??????????!!!!!!Prosto mqstoto ne im e taM ,BEZ SARTSE I DUPEEEEEEEEEE KADE STE TRAGNALI goispodin VULU VUTSANOV?????????
mike28 написа:....Нямам представа,дали някой от ЦСКА е казал нещо обидно за Левски в последно време,сигурно е така както твърдиш,и аз се срамувам от глупостите които се ръсят от нашто ръководство,но нямам никакво намерение заради тях да мразя нито моя си отбор,нито пък някой друг.Това в крайна сметка е въпрос на интелект и възпитание какво ще говориш като се изправиш пред микрофоните и камерите.Като го нямат-не им падай до нивото да се държиш като тях......
Гледай и делата-Батков стегна ли базата на Левски-стегна я,даде ли време на Мъри да изпълни плана си-даде му,така че каквото и да дрънка пак има какво да учaт останалите президенти от него от него.
Съгласявам се веднага с теб!
Само без едно нещо - лесно е да се каже това за базата какво е направил Батков, но не забравяй какво е фактическото положение с тая материя...
Вашият отбор има "Герена", реве и то вероятно с основание за "Раковски"....
А какво да кажем ние - 18 години така и не измислиха какво да се направи че "Армията" да се даде под някаква форма на ЦСКА...
Първо МО а сега и ДАМС, чиято собственост последно се води стадиона още умуват какво да направят, а дотогава децата ритат и си чупят краката на "Червено знаме"...
Плаща се убийствен наем, оправят се в движение неща по лиценза на нещо, което така и не е наше, дори и под формата на концесия....
Така че не съм съгласен за базата - така е много лесно да се хвали и величае някой какво е направил...
Затова и "Славия" се тупат в гърдите че развивали школата си - ами ще я развиват, нали чрез "Софийски имоти" си взеха стадиона и района около него без проблеми....
Защо от Ловеч не реват - щото Ганчев и той си е оправил работите, такова е положението и със "Сливен" на Лече и дори Локомотив мездра примерно....докато в Перник общината не си мърда и малкото пръстче да помогне на отбора....
Та думата ми е за следното - според мен феновете на отборите могат да се обединят само за едно нещо - отдаването най-после на базите на тези, които ги стопанисват от край време...
Но виждаш ли - дори и това не може да стане, защото интереса на различните отбори е различен....
Ето вземи Пловдив - скоро се чу че Локо-то си е решило вече проблема и взема стадиона за 35г. на концесия ( ако не бъркам толкова беше срока), но какво да каже Ботев

Ами софийското Локо - на какво прилича стадиона им ( не по тяхна вина) - предполагам добре знаеш какви простотии във вид на заведения живуркат около този спортен имот, на Гигов и Тонев им се реве.....
Абе темата е съвсем друга, да не я разводнявам и аз с моите писания...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
kkatan написа:ти си болен ,бе ,как ще подкрепяш говедата ,които утре за пореден път ще затвърдят името си на ЕВРОИДИОТИ.отново ще станем за смях. по-далече от тази сган....
Никой не те кара да ги обичаш,а само да си солидарен с "нещастието" им

mike28 написа:Отново се извинявам за оффтопика-приятелю много е лесно да ти отговоря-не всички левскари ,а и не само тук ви нападахме и подигравахме,на прима виста се сещам за @Апостола има и много други които са казвали,че вие и единствено вие заслужавате по право да играете квалификации,а и за лиценза много хора сме на мнение,че повечето отбори в Бг ако се гледат стриктно правилата трябва да им бъде отнет.Не забравяй,че ежедневно ваши привърженици влизаха в синия форум и пускаха обидни теми,мисля,че тук вината не е едностранна,в много от случаите си беше предизвикана от твои съмишленици,ако трябва да си напълно обективен,е добре да отчетеш този факт.
Аз си мисля,че с посещаемостта и действията по време на митинга,организиран от централния фен клуб на ЦСКА ,а след това и на първото събиране на отбора ви( в първия случай 3 000 души присъстващи,а във втория 50-на),вие сами си вкарахте жесток автогол,а и вместо да предизвикате съпричастност и симпатии,стана точно обратното.Мнението си за някои футболисти на ЦСКА,които наистина имат качества съм си го казвал нееднократно,още повече голяма част от тях са присъствали винаги в националния,а там няма деление на сини и червени.
Относно мнението ти под втория цитат-отговора ми важи и за първия ти пост-как искаш ние,останалите да помислим за ЦСКА,след като собственото му ръководство показва пълно равнодушие към всичко което се случи от началото на кризата насам? Как ние да помогнем,след като вие афиширате,че сте няколко милиона фенове,а когато трябваше да помогнете на любимия си отбор,се отзоваха малцина.спонсорите ви се разбягаха,треньора ви избяга,много от играчите също се махнаха.Нали твърдите,че ЦСКА е начин на живот,чиста и свята идея и т.н.? Ето -Димитър Пенев-шапка му свалям,той даде на всички един урок какво е да си цесекар,защото на този сят парите не са всичко.Прави си сам изводите ,за останалите които изброих,защото характера на един човек се проявява именно в такива,много трудно моменти.Най-лесно е да избягаш,да си кажеш:"Е*ал съм му мамата" и да си грабнеш шапката.Е,при всички тези факти,ти какво очакваш?
Майк,тъпаци има и при нас и при вас-това е и няма оправия,за съжаление!!!!!!!!