Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

finnan
Контакти:

Re: Английска висша лига 2010/11

Мнениеот finnan » 26 май 2011 00:03

Аз идеи имам ... Давайте и вие ... Въпросът е, че ще трябва да се отделя повече време ... Ако искате може да почнем първо с гласуване за Шампион и голмайстор, което да дава допълнителни точки (примерно по 10 и за двете ) ...

Всеки е свободен да дава предложения ... Аз ще пусна темата, когато се изиграе плейофа за последното място в Чемпиъншип ...

Също имам и идея за залог на твърд победител. Във всеки кръг да избираме по един отбор, за който си мислим, че е най-вероятно ще спечели и ако го направи да ни носи 2 точки, а ако загуби да ни отнема 2 или нещо такова ...

Имах и идея за прогнозирането на мачовете от ФА, Карлинг и английските отбори в Европа, ама не всеки има време да пуска прогнози през 2-3 дена ...

Та, който иска е свободен да предлага ..

Всеки участник ще е задължен да дава по - три 3 точни знака , ЗНАКА на кръг в който е сигурен или просто предполага . Всеки познат знак (1,Х,2) ще му носи 5 точки . Ако даденият от него знак не излезе ще му бъдат отнети две точки от актива.
------
Всеки участник накрая може да посочи кой според него ще е двубоя в който ще има доста голове . ЕДИН МАЧ ОТ КРЪГА . Ако примерно каже в мача Х ще има 3-4 гола и в действителност броя вкарани голове е над 3 ще получи БОНУС : 2 точки . Ако не познае не губи нищо.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 26 май 2011 08:09

Смятам, че в момента правилата са почти идеални. Единствено може да се направи нещо подобно на идеята на Финан за най-резултатен мач и т.н. Но не смятам, че идеята за повече точки и отнемането на такива е добра просто защото сметките се натоварват много. Аз иначе предлагам и да си направим игра "последния оцелял", каквато имаше и за родното първенство, като победителя в нея например да спечели бонус точки към играта с прогнози или да спечели квота за ЛЕ или ШЛ. :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 26 май 2011 11:58

Rafa Benitez has again reiterated his desire to return to management in the Premier League, insisting he is 'ready and waiting'.

В превод: Романе, вземи ме
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 май 2011 12:55

хахах, приискало му се на Рафа, бял хляб да яде ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 26 май 2011 12:55

А, това е една добра идея - може да комбинираме играта с прогнозите си за ВЛ с тази за "последния оцелял" и победителят ще прибави примерно 10 точки към актива си. Но има една въпросителна - до кой кръг ще приключи играта и след това какво ще правим? Ако завърши преди края на шампионата ще е тъпо да се почва наново ако са останали само няколко кръга до края и да се излъчва още един победител. Идеи ?

Може преди началото на сезона да се гласува за шампион и голмайстор, но се колeбая дали не са много 10 точки за всяко едно, особено ако приемем играта "последния оцелял" и тя да носи на победителя също 10 точки - мислите ли, че двете неща са с еднаква тежест и трудност...

Тази идея за "твърд победител" няма да е много сполучлива, тъй като почти всички ще залагат на един и същ мач и целия труд при смятането ще се обезсмисли. А и няма смисъл от това правило ако играем "последния оцелял".

Прогнозите за другите турнири (ШЛ,ФА,КК) по-добре да се правят и смятат отделно от мачовете в лигата.

Това според мен са нещата, върху които трябва да се помисли, правилата са си добри в този си вид. Най-важното е играта да не се усложнява излишно и да остане интересна за участниците.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 май 2011 13:06

Значи, аз съм за това, точкуването да не се пипа !

Предлагам преди началото на сезона да прогнозираме :
- Шампиона
- Първата четворка
- Трите изпадащи

Като за познаване на шампиона бонуса да е 10 т.
Познаване на първата четворка => 20 т. множко са, но пък си е един малък подвиг ...
Ако не се познае първата четворка точно, то за всеки познат отбор в нея => по 3 т.

Това да се направи преди началото на сезона !
Другото си е както си беше този сезон.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 26 май 2011 14:40

Фулъм ще играе в ЛЕ. Взимат квотата за феърплей.

http://www.skysports.com/story/0,,11681_6953031,00.html
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 май 2011 14:44

Нашите са на първо място 8-) Иначе много ме е яд, че Блекпул отпадна. Бяха ми най-симпатичния отбор ...

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 26 май 2011 14:45

finnan написа:
Аз идеи имам ... Давайте и вие ... Въпросът е, че ще трябва да се отделя повече време ... Ако искате може да почнем първо с гласуване за Шампион и голмайстор, което да дава допълнителни точки (примерно по 10 и за двете ) ...

Всеки е свободен да дава предложения ... Аз ще пусна темата, когато се изиграе плейофа за последното място в Чемпиъншип ...

Също имам и идея за залог на твърд победител. Във всеки кръг да избираме по един отбор, за който си мислим, че е най-вероятно ще спечели и ако го направи да ни носи 2 точки, а ако загуби да ни отнема 2 или нещо такова ...

Имах и идея за прогнозирането на мачовете от ФА, Карлинг и английските отбори в Европа, ама не всеки има време да пуска прогнози през 2-3 дена ...

Та, който иска е свободен да предлага ..

Всеки участник ще е задължен да дава по - три 3 точни знака , ЗНАКА на кръг в който е сигурен или просто предполага . Всеки познат знак (1,Х,2) ще му носи 5 точки . Ако даденият от него знак не излезе ще му бъдат отнети две точки от актива.
------
Всеки участник накрая може да посочи кой според него ще е двубоя в който ще има доста голове . ЕДИН МАЧ ОТ КРЪГА . Ако примерно каже в мача Х ще има 3-4 гола и в действителност броя вкарани голове е над 3 ще получи БОНУС : 2 точки . Ако не познае не губи нищо.

МНОГО ИЗЛИШНИ РАБОТИ
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 26 май 2011 15:49

Изображение

26 май отбелязва годишнината на един от най-драматичните моменти в историята на Арсенал.
Тимът на Джордж Греъм се нуждаеше от победа с два гола разлика като гост на Ливърпул на тази дата през 1989 г. в последния мач от сезона, за да върнат титлата обратно в северен Лондон за пръв път от 1971 г.

Алън Смит отбелязва за Арсенал в началото на второто полувреме и прави 1-0, но времето за Арсенал изтича и в 90 минута все още се нуждаят от още един гол. Само няколко секунди преди краят Смит прехвърля защитата на Ливърпул и намира Майкъл Томас. Младият полузащитник спокойно овладява топката и я изпраща покрай вратаря Брус Гробелаар право в мрежата му, и Арсенал стават шампиони.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4jiBIdtUKhs[/youtube]

Arsenal come streaming forward now in surely what will be their last attack. A good ball by Dixon, finding Smith, for Thomas, charging through the midfield. Thomas, it's up for grabs now!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Върни се в “Архив”