Хорхе Валдано вече не е генерален-директор на Реал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nascko
Контакти:

Re: Хорхе Валдано вече не е генерален-директор на Реал

Мнениеот nascko » 25 май 2011 23:05

"daniel875" - Не разбирам къде те стяга чепика ;) Ясно че не харесваш Моу, но за първи път в клуба от доста време насам, има човек който излиза с името и авторитета си отстоява мнението и виждането си за бъдещето на отбора! Относно Валдано, извън темата същия този интригант уволни треньора (Еторе Месина - 2 пъти ностел на купата) на баскетболния отбор само месец преди Файнъл фор.
И преди съм писал, на Флорентино не му пука за титлите, той следва друга философия витиевато - най-добрите да играят в РЕАЛ и от друга страна паричките да дрънкат яко.... Това за визия и клубна философия го остави на "каталунците" те са по тези локуми :) До 1992 бяха лузъри №1, Кройф им го каза в прав текст че това е преломната година за този "еврогранд"
По темата, по-добре малко, но по-отговорни хора, най важното работещи в екип, с единна кауза!
Имената не са важни!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 25 май 2011 23:14

georgiev написа:Моу е най-добрия комплексен треньор и се чудя на г-н Батков, какво се бави още и не го покани за треньор на Левски. Кво пък, ние левскарите не го ли заслужаваме. По груби сметки, ако има 1 000 000 платежоспособни левскари в България, предлагам по 10 евро да съберем за заплатата му, все пак всички знаем, че г-н Батков не е достатъчно мощен финансово за отбор като Левски. Какво ще кажете г.н Батков, съгласен ли сте?

Заплатата добре,ми матряла :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 май 2011 23:16

Прекрасно новина! Много се радвам, че са освободили Валдано 8-)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 май 2011 23:19

nascko написа:"daniel875" - Не разбирам къде те стяга чепика ;) Ясно че не харесваш Моу, но за първи път в клуба от доста време насам, има човек който излиза с името и авторитета си отстоява мнението и виждането си за бъдещето на отбора! Относно Валдано, извън темата същия този интригант уволни треньора (Еторе Месина - 2 пъти ностел на купата) на баскетболния отбор само месец преди Файнъл фор.
И преди съм писал, на Флорентино не му пука за титлите, той следва друга философия витиевато - най-добрите да играят в РЕАЛ и от друга страна паричките да дрънкат яко.... Това за визия и клубна философия го остави на "каталунците" те са по тези локуми :) До 1992 бяха лузъри №1, Кройф им го каза в прав текст че това е преломната година за този "еврогранд"
По темата, по-добре малко, но по-отговорни хора, най важното работещи в екип, с единна кауза!
Имената не са важни!

Това за лузърите си беше заяждане, но определено Барселона не може да се опре на малкия пръст на Реал. Последните им успехи са плод повече на съдийски подаръци, отколкото на майсторство. Много добре трябва да знаеш, че имам право, но естествено, че Реал е затова Реал, защото в исторически план са играли най - добрите футболисти. Между 1998 и 2003 за мен Реал беше по - испански клуб, с повече последователност в политиката с трансферите, ДЮШ. Но както казах, ние сме само обикновени симпатизанти на чуждите клубове. Принципно съм за Реал Сарагоса, но Реал са ми далеч по - симпатични от Барса. Но в момента просто не съм за тях, не и с Моуриньо като треньор. Реал има най - добрите юноши в Испания, най - добрите ресурси и може да се справи с останалите, стига да го иска.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 25 май 2011 23:19

B__A__N__DA__TA написа:
georgiev написа:Моу е най-добрия комплексен треньор и се чудя на г-н Батков, какво се бави още и не го покани за треньор на Левски. Кво пък, ние левскарите не го ли заслужаваме. По груби сметки, ако има 1 000 000 платежоспособни левскари в България, предлагам по 10 евро да съберем за заплатата му, все пак всички знаем, че г-н Батков не е достатъчно мощен финансово за отбор като Левски. Какво ще кажете г.н Батков, съгласен ли сте?

Заплатата добре,ми матряла :lol:

Др. Живков - "Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матриал" :) http://vbox7.com/play:1e98aabc

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 25 май 2011 23:41

iliev72 написа:Поредният грешен ход в Реал ! Това вече ще е всичко друго , но не и испански клуб ! Сега Реал ще се напълни тотално с чужденци и май единственият испанец в отбора ще остане Икар Касияс , но и това не е много сигурно ! Моу след още един сезон ще закопае тотално Реал и като влезе в сила финансовият ферплей ще е краят на Реал !

Времето ще покаже дали е поредният правилен или поредният грешен ход. Всеки клуб има своята националност, която е важна, но не е задължително целият ти отбор да е съставен от испанци, за да си Реал Мадрид. Всички наричат Барса отборът на Испания, защото имат 7 титуляри в националния отбор, но повечето от тях са по-скоро каталунците. Не ми се навлиза в политико-демографски спорове, но само ще припомня какво казаха всички играчи на Барса при връчването на титлата - "Visca Catalunha y visca Barca!", което ще рече: "Ура за Каталуния и ура за Барса!"

А относно финансовият фейрплей - обясниха ти го доста добре в по-горен коментар.

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 25 май 2011 23:52

За новината, мисля че тук е преведено най добре: http://www.sportcafe.bg/id_49895335
Есенцията: „Като част от промените, които ще бъдат направени в клуба взехме решение да прекратим договора на Хорхе Валдано. Решението бе трудно, благодарни сме на Валдано за работата и за времето прекарано в клуба. От този момент нататък Реал ще функционира като английски клуб. За всички спортни въпроси ще отговаря Жозе Моуриньо", обяви Перес."

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 май 2011 23:55

Това означава, че няма да се назначава никой на поста генерален-директор, а старши-треньорът на клуба се доближава до поста на английски мениджър. Моуриньо направи една малка революция в отбора. За добро или лошо, времето ще покаже.

ПС. Ето линк и към официалния сайт ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 26 май 2011 01:34

paceto написа:
LaRgO написа:Докато не го видя официално не вярвам. Иначе искам Зидан да заеме неговото място.

Колко е официално не знам.
Официално: Моуриньо спечели вътрешната война, Валдано си тръгна от Реал
http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=204571

Вече е официално и май няма да има спортен директор.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 май 2011 01:54

Що бе, в Челси си има и спортен директор и трансферен гуру ...

За всичко останало има Роман Абрамович :lol: ...

Върни се в “Реал Мадрид”