Феновете на Славия преди и по време на финала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Re: Феновете на Славия преди и по времена финала

Мнениеот windy26 » 25 май 2011 22:57

Каквото и да си говорите тук са около хиляда "бели"...
Дайте да си говорим истината за мача,не ви е приятно,ясно защо,но Славия изобщо не игра добре и достойно ,както тука се твърди.В.Стефанов нарече представянето на отбора "провал",аз освен Димитров и вратаря други не видях да са в час...
А колкото до публиката какво ще кажеш за това -2009 Герена http://www.youtube.com/watch?v=Y5Hf3tOPeT8 ?

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 25 май 2011 22:58

добра беше адмосферата днес .... въпреки че както ние така и славия можеше да сме повече

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 май 2011 23:10

15 години никакви успехи, провали, унижения, продадени мачове, този полусезон почти само загуби, а играехме срещу суперфаворитът ЦСКА ;)
Тези, които ни се подиграват, за един файтон, маршрутка, бастуни и прочие селски хуморески, да ви питам, а вие колко щяхте да бъдете след 15 години провали и резили, без никакви успехи ?
Браво на всички бели фенове днес, гордея се че бях един от вас, Славия до гроб :!: :!: :!:
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 май 2011 23:16

Браво на феновете на Славия - два файтона, два трамвая - колкото-толкова. Подкрепяйте си отбора всеки път ей така - на стадиона, а не по форумите. Надъхванията преди мача дойдоха в повече. Казах ви тогава, приличате на тиинейджър, който се хвали на приятелите си че ще прави сефте, а след събитието не му се говори много, щото очакването не е като реалността.

А иначе аз си чакам изпълнение на едно обещание ;)
Последна промяна от ros на 25 май 2011 23:22, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 25 май 2011 23:21

Viktor4o_Rs написа:15 години никакви успехи, провали, унижения, продадени мачове, този полусезон почти само загуби, а играехме срещу суперфаворитът ЦСКА ;)
Тези, които ни се подиграват, за един файтон, маршрутка, бастуни и прочие селски хуморески, да ви питам, а вие колко щяхте да бъдете след 15 години провали и резили, без никакви успехи ?

Вие станахте шампиони 1996 година. Има фенове на отбори, които не са ставали от повече от 50 години шампиони и дори никога не са виждали любимия си отбор шампион. Същите тези отбори събират в пъти повече публика от вас. Няма защо да се надувате, нищо особено не сте с вашата посещаемост, дори и тази днес. Все пак браво на тези, които подкрепят отбора на сърцето си, без да се влияят от мода, успехи, брой публика и т.н.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 25 май 2011 23:24

boys85 написа: Все пак браво на тези, които подкрепят отбора на сърцето си, без да се влияят от мода, успехи, брой публика и т.н.

Това е най- важното!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 25 май 2011 23:25

MCMXIII написа:Това е най- важното!

Така е! Всичко друго е без значение! 8-)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 май 2011 23:26

boys85 написа:
Viktor4o_Rs написа:15 години никакви успехи, провали, унижения, продадени мачове, този полусезон почти само загуби, а играехме срещу суперфаворитът ЦСКА ;)

Вие станахте шампиони 1996 година. Има фенове на отбори, които не са ставали от повече от 50 години шампиони и дори никога не са виждали любимия си отбор шампион. Същите тези отбори събират в пъти повече публика от вас. Няма защо да се надувате, нищо особено не сте с вашата посещаемост, дори и тази днес. Все пак браво на тези, които подкрепят отбора на сърцето си, без да се влияят от мода, успехи, брой публика и т.н.

Дрън-дрън :!: Първо сме в в един град с т.нар. грандове в България - Левски и ЦСКА ;) В София има още 3 отбора, не е като Етър в Търново или Берое в Стара Загора - те винаги ще си имат публика, защото са си символи на градовете си. А да не говорим, че Славия е най-успешният тим в България след ЦСКА и Левски, така че за съжаление е напълно нормално хората да не идват на стадиона, като няма никакви успехи ... И не се надуваме, просто опровергаваме абсолютни лъжи и клевети по наш адрес, това е ;)
Изображение

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 25 май 2011 23:28

Това последното е много вярно! Пирин например няма нито една купа от създаването си ,все сме играли черно тото ,лягали сме били,за Бгр. сме били,колко пъти изпадаме в Б,В В гр.и пак се връщаме...за нас най-големите постижения са достигнати финали,но като публика и подкрепа никога няма да се изложим ,дори и в В група.

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Мнениеот losko » 25 май 2011 23:30

За ЦСКА съм много се радвам на купата но също така и се прекланям пред публиката на Славия!Момчета знам че ви боли знам че мн мразите ЦСКА и ви разбирам но искам да ви напиша че ви подкрепям в любовта ви към отбора на вашето сърце Славия подкрепяйте го все така!Другия път ще се радвам с вас след като победите Левски другата година за купата!И разкарайте Кокала от Славия не ви отива ................
Money Over Bitches

Върни се в “Славия”