явно си пеете една и съща песен.
просто си направете отделен форум за тоя футболист и да се приключва.
там може да си пускате каквито си искате фенбойски подписи.
за фенбойчета в Юнайтед място НЯМА.
Трансфери 2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери 2010/2011 (Man Utd)
daredevil написа:явно си пеете една и съща песен.
просто си направете отделен форум за тоя футболист и да се приключва.
там може да си пускате каквито си искате фенбойски подписи.
за фенбойчета в Юнайтед място НЯМА.
абе ти продължаваш да спамиш с неадекватните си мнения!
я прочети заглавието на темата и се придържай към него в изявленията си!
разбирам че те е много яд на нашето момче, че е достигнало до такъв клуб и се представя на ниво, но все пак се вземи в ръце и се дръж на положение! кажи най сетне нещо за трансферите, какво мислиш, че е нужно на отбора и т.н.!

Lyubooo написа:абе ти продължаваш да спамиш с неадекватните си мнения!
я прочети заглавието на темата и се придържай към него в изявленията си!
разбирам че те е много яд на нашето момче, че е достигнало до такъв клуб и се представя на ниво, но все пак се вземи в ръце и се дръж на положение! кажи най сетне нещо за трансферите, какво мислиш, че е нужно на отбора и т.н.!
Ти пък очакваш и да мисли... Не го надценявай толкова.
Иначе мога да ти кажа репертоара му. САФ е велик. МЮ са велики. Няма кой да ни бие. Всичко е 6, даже 6+. Всички играят прекрасно, с изключение на Бербатов. 20-тата титла е вече спечелена. ШЛ също е спечелена. Догодина сме на финал на ШЛ минимум. ФИФА и Франс футбол, ще се чудят как да разделят златната топка на две, за да я дадат на Шрек и Грахчо едновременно. Очакван трансфер - Юсеин Болт. Играчите ни се струват малко бавни. А този е световен шампион и ни е фен. Това е.
Патрис Евра посъветва своя сънародник Самир Насри да премине от Арсенал в Манчестър Юнайтед през това лято.
23-годишният френски полузащитник на "артилеристите" все още не може да се разбере за нов договор с ръководството на Арсенал, а през последните седмици е свързван постоянно с трансфер в някой от грандовете на Висшата лига. Сър Алекс Фъргюсън не пожела да коментира вчера дали се интересува от Насри, но Евра даде ясно да се разбере, че халфа е добре дошъл на "Олд Трафорд".
Левият бек на английския шампион заяви за "Л`Екип": "Не знам за интерес от страна на Манчестър Юнайтед към Насри. Както и да е, той няма да направи грешка, ако реши да се присъедини към Юнайтед".
Евра допълни: "Всяка година, тук играем за трофеи. Това е културата в Манчестър Юнайтед. При нас Самир ще има гаранции за успехи. Аз съм тук вече пета година и вече не си спомням колко трофея имам. 13 ли бяха, 15 ли са? `Малки Принце` (б.р. прякора на Насри), ако искаш да станеш Крал, знаеш къде трябва да отидеш".
Френският полузащитник, който подписа с Арсенал от Марсилия през 2008 година, има договор с лондонския тим до лятото на 2012 година.
23-годишният френски полузащитник на "артилеристите" все още не може да се разбере за нов договор с ръководството на Арсенал, а през последните седмици е свързван постоянно с трансфер в някой от грандовете на Висшата лига. Сър Алекс Фъргюсън не пожела да коментира вчера дали се интересува от Насри, но Евра даде ясно да се разбере, че халфа е добре дошъл на "Олд Трафорд".
Левият бек на английския шампион заяви за "Л`Екип": "Не знам за интерес от страна на Манчестър Юнайтед към Насри. Както и да е, той няма да направи грешка, ако реши да се присъедини към Юнайтед".
Евра допълни: "Всяка година, тук играем за трофеи. Това е културата в Манчестър Юнайтед. При нас Самир ще има гаранции за успехи. Аз съм тук вече пета година и вече не си спомням колко трофея имам. 13 ли бяха, 15 ли са? `Малки Принце` (б.р. прякора на Насри), ако искаш да станеш Крал, знаеш къде трябва да отидеш".
Френският полузащитник, който подписа с Арсенал от Марсилия през 2008 година, има договор с лондонския тим до лятото на 2012 година.
Насри не го виждам в Юнайтед... на този етап шансът за този трансфер е нулев 

Необходими трансфери.
Според мен са нужни трансфери на тима. Най-вече в халфовата линия. Нужни са ни 2-3 вътрешни халфа и няма да е лошо и крило да вземем. Нужни промени в тимът - подмладяване и освежаване на състава, но за жалост това освежаване не стане когато бе нужно, а именно през 2009. Трябва повече креативност в отбора.
За мен нужните трансфери са : Снайдер,Родуел и Хендерсън. Няма да е лошо и някое крило да вземем само да не са Бейл и Йънг.
С тези халфове можем да бием слабаците от Англия,но в Европа се видя, че е нужно нещо повече от биткаджии и физика в центъра. Ако не направим нещо на трансферния пазар ще е погубно, защото другите отбори в Англия няма да щадат средства. Сити следващия сезон ще са по-силни,Челси ще направят освежаване,Арсенал е време да възможеят,Ливърпул ще купуват като луди, а Тотнъм ако запазят Бейл и Модрич също могат да са проблем.
Вие как мислите ?
П.п. не съм споменал вратарския пост, защото там е ясно, че ще се вземе вратар.
За мен нужните трансфери са : Снайдер,Родуел и Хендерсън. Няма да е лошо и някое крило да вземем само да не са Бейл и Йънг.
С тези халфове можем да бием слабаците от Англия,но в Европа се видя, че е нужно нещо повече от биткаджии и физика в центъра. Ако не направим нещо на трансферния пазар ще е погубно, защото другите отбори в Англия няма да щадат средства. Сити следващия сезон ще са по-силни,Челси ще направят освежаване,Арсенал е време да възможеят,Ливърпул ще купуват като луди, а Тотнъм ако запазят Бейл и Модрич също могат да са проблем.
Вие как мислите ?
П.п. не съм споменал вратарския пост, защото там е ясно, че ще се вземе вратар.
Re: Необходими трансфери.
Първият вече е факт.Преподписахте с "финалиста" от ШЛ Майкъл Оуен 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Това е добре, но имаме нужда от още. 

Снайдер преподписа с Интер...така че там май няма шанс. Зависи какви пари ще отпусне фамилията и кой ще бъде продаден. щом Оуен е преподписал,това е знак че няма да има много нови лица
...к'вито и трансфери да направите следващия сезон сте 3ти в най-добрия случай ...