Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- МироСлав Велев
- Контакти:
Re: една година левски-спартак 0:0 помня го!!!!!!
Шампиони ще стават, от Спартак се страхуват

СВЕТЪТ Е БЕРОЕ!!!
Re: Честито левскари най-после истинска звезда ще дойде.
Ааааа
разбирам 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Няма страх. 3:0 е мача. ВСИЧКИ МОЩНО НА ГЕРЕНА

ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
lilweezy написа:Няма страх. 3:0 е мача. ВСИЧКИ МОЩНО НА ГЕРЕНА![]()
само ЛЕВСКИ........
Моля ви подкрепете ЛЕВСКИ, този отбор се нуждае много от подкрепа. Сори, че не мога да дойда и аз ноооооооо и аз като всички ЛЕВСКАРИ бих умрял за клуба
Дори живота си да прекарам в мизерия и нищета, ЛВСКАР завинаги оставам ЛЕВСКАР дори и след смъртта...
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
В отбора си вярвам аз докрай, чака ни нов възход
-
OBI4AM LEVSKI
- Контакти:
Какво 0:0 хора???Ние ако Спартак не бием?...Просто сме длъжни!!!
Дражев и ГА в атака!
Какво единомислие между един обективен журналист и сериозен футболен човек!Какви изтънчени анализи и сериозни доводи,каква аргументирана позиция!Как никой друг не прозря истината,освен тия двамата?Ясно е - синьо-сиво-чорната мъгла е поразила всички,освен Великите Пророци на българския футбол.Ама да не мислите,че това е случайно?Точно след деветомайската синя победа и преди мачовете с Черно Море,Локо и Литекс?А кой друг освен двамата флагмани на истината ще подготви общественото мнение за" абсолютно незаслужената и извоювана с помощта на Силите на Злото синя титла"? Слушайте тях,те ще ви напътят как да се тълкува всичко,което се случва в нашето първенство!Всички сили на Ада действат в полза на Левски!И който се съмнява в това е еретик-на кладата!Отбор,който играе срещу ЦСКА-на позорния стълб!Обаче нещо в цялата система куца-как пък Злите Сили не се намесиха при победния ход на ЦСКА,или във Варна(0-0),или на Герена(0-3)?Или да предотвратят контузиите на половината отбор на Левски?
Как не сме разбрали досега-светът съществува,за да плете заговори срещу Свещените Четири Букви!
Как не сме разбрали досега-светът съществува,за да плете заговори срещу Свещените Четири Букви!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Дражев и ГА в атака!
Ех тия Зли Сили, бе! Не могат ли първо да преместят "Левски" в центъра на София (където се подвизава друг свръхевропейски колос, явно ощетен от съдбата), че да мога нормално да ходя на мач?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Re: 17 562 ЗРИТЕЛИ Е ИСТИНСКАТА ЦИФРА ЗА ДЕРБИТО
Абе не знам защо ,но Пловдивчани имат як комлекс към София ,все нещо си мерат пишките с тях ,все са повече ,толкова е смешно всичко ,колкото е смешен футбола ни .
Дерби номер 1 винаги е било и ще си остане ЦСКА - левски ,макар ,че е факт ,че в последно време рязко падна посещаемоста ,да Г и Б си се пълнят и си правят шоуто ,но не е както преди когато ходехме по 40 - 50 000 и беше просто нещо страшно
Айде със здраве и стига с тия тъпи спорове !
Дерби номер 1 винаги е било и ще си остане ЦСКА - левски ,макар ,че е факт ,че в последно време рязко падна посещаемоста ,да Г и Б си се пълнят и си правят шоуто ,но не е както преди когато ходехме по 40 - 50 000 и беше просто нещо страшно
Айде със здраве и стига с тия тъпи спорове !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Re: Дражев и ГА в атака!
Абе много се навъдихте абицирани подуянци бе,кой обаче е втори? 
Re: 17 562 ЗРИТЕЛИ Е ИСТИНСКАТА ЦИФРА ЗА ДЕРБИТО
Joni_ написа:Абе не знам защо ,но Пловдивчани имат як комлекс към София ,все нещо си мерат пишките с тях ,все са повече ,толкова е смешно всичко ,колкото е смешен футбола ни .
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...