Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 25 май 2011 14:35

dsadsadasdasdasd написа:Според мен е изключително наивно да си мислим, че Ливърпул ще превлекът футболисти като: Азар, Мата, Куентрао и доста други футболисти. Та замислете се кой футболист ще си изостави отбора, който играе за ШЛ и ЛЕ зада отиде в отбор който ще се бори да влезе в ТОП 4 на Англия. Извинете, но смятам, че вашите разговори тук са нещо като надежда за наистина страхотен отбор. Трудно ще се намери футболист от топ ниво, който да премине в Пул. Това е все 1 Суарез до отиде в Осасуна

Глупости.Точно Суарес да го даваш за пример е нелепо.Нали точно той премина от участник в ШЛ и евентуален шампион.Тогава предполагам помниш къде бяхме в класирането.Тогава даже зона ЛЕ беше далеч.Да сравняваш Ливърпул с Осасуна е голяма глупост.Оставяме настрани кой какъв клуб е,само от финансова гледна точка да ги сравняваш е смешно.
Ако се чудиш с какво можем да ги привлечем.. ами с пари.Не знам дали си наясно НЕСВ са втори по богатство след арабите на Сити.Далеч повече ресурси имат от другите.Друг фактор е ПШ.Трети фактор е очаквания/обещания за развитие в клуба.Четвърти фактор е все пак говорим за едни от най-големите и обичани клубове в света(т.е. много повече реклами за самия футболист-много повече пари от колкото някой футболист би имал в сегашния си отбор).

MaCuMo написа:Тази сутрин в португалската преса излезна слух че сме се споразумели с Бенфика за Коентрао, но само с клуба, не и с играча още.

Реал Мадрид също имат сериозен интерес към него.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 май 2011 15:18

styopa написа:
dsadsadasdasdasd написа:Според мен е изключително наивно да си мислим, че Ливърпул ще превлекът футболисти като: Азар, Мата, Куентрао и доста други футболисти. Та замислете се кой футболист ще си изостави отбора, който играе за ШЛ и ЛЕ зада отиде в отбор който ще се бори да влезе в ТОП 4 на Англия. Извинете, но смятам, че вашите разговори тук са нещо като надежда за наистина страхотен отбор. Трудно ще се намери футболист от топ ниво, който да премине в Пул. Това е все 1 Суарез до отиде в Осасуна

Глупости.Точно Суарес да го даваш за пример е нелепо.Нали точно той премина от участник в ШЛ и евентуален шампион.Тогава предполагам помниш къде бяхме в класирането.Тогава даже зона ЛЕ беше далеч.Да сравняваш Ливърпул с Осасуна е голяма глупост.Оставяме настрани кой какъв клуб е,само от финансова гледна точка да ги сравняваш е смешно.
Ако се чудиш с какво можем да ги привлечем.. ами с пари.Не знам дали си наясно НЕСВ са втори по богатство след арабите на Сити.Далеч повече ресурси имат от другите.Друг фактор е ПШ.Трети фактор е очаквания/обещания за развитие в клуба.Четвърти фактор е все пак говорим за едни от най-големите и обичани клубове в света(т.е. много повече реклами за самия футболист-много повече пари от колкото някой футболист би имал в сегашния си отбор).

MaCuMo написа:Тази сутрин в португалската преса излезна слух че сме се споразумели с Бенфика за Коентрао, но само с клуба, не и с играча още.

Реал Мадрид също имат сериозен интерес към него.

Моля като коментираш дадено мнение и като го поставяш в цитат първо го прочети и разбери и тогава си давай мнението. Не сравнявам Ливърпул с Осасуна а сравнямвам стремежите на 2та отбора.
Ливърпул се стреми да влезе в европа да е в топ 4
Осасуна се стреми да е в топ 10 това искам да кажа. Че трудно някой футболист от отбор който се цели в първото място ще отиде в отбор който се цели в това да участва в евротурнирите и така трудно футболист на който отбора му се цели в топ 4 ще отиде в отбор който се цели в топ 10 това искам да кажа не съм сравнявал отборите просто ти не си разбрал

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 май 2011 15:27

Суарез премина заради лошото финансово състояние на Аякс и там може да излезе така, че Аякс са по големи виновници от Суарез за преминаването му на Анфилд. Знам, че Ливърпул са доста богати, но мисълта ми е, че много трудно ще се конкорират от психологична гледна точка те няма да им дават това, което един голям футболист наистина иска. Може да се превлече такъв футболист, но по изключително труден начин не просто така със спеколации.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 май 2011 15:28

[quote="dsadsadasdasdasd"]Суарез премина заради лошото финансово състояние на Аякс и там може да излезе така, че Аякс са по големи виновници от Суарез за преминаването му на Анфилд. Знам, че Ливърпул са доста богати, но мисълта ми е, че много трудно ще се конкорират от психологична гледна точка те няма да им дават това, което един голям футболист наистина иска. Може да се превлече такъв футболист, но по изключително труден начин не просто така.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 май 2011 15:53

Оффф, човек, какви са тези некомпетентни мнения? От вчера ли гледаш футбол. Как може да кажеш, че футболист, на който отборът му се бори за първо място не може да отиде в друг в АНГЛИЯ, който се бори за 4-то място и нагоре. Най-силното първенство е Английското. Ливърпул има велика история и един от най-великите мениджъри на Ливърпул застана на кормилото му. Все пак с пари всичко става. Как отидоха такива звезди в Ман Сити, като до преди 2 години не играха даже и в ЛЕ. Как играч като Ван Дер Ваарт отиде в Тотнъм. Въпроса е да сме настоятелни, да не се бавим с пачките и готово. Ливърпул е един от най-обичаните отбори в Англия. Ще вземат много пари от реклами. Джерард е рекламно лице на цял град Ливърпул.
Даже Суарес в едно интервю каза, че е пристигнал в Ливърпул заради Кени Далглиш и че за него ще е чест да играе под негово ръководство. Всеки знае какво означава Ливърпул в Англия и Европа. Сега сме в застой, но МЮ са били и те повече от 10 години в застой след оттеглянето на Сър Мат Бъзби. И какво, преживяли са труса и печелят трофеи и големите играчи подписват с тях. Така ще стане с нас, Кени е точният човек, който ще върне Ливърпул в ШЛ и ще дойдат по-добри времена.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 25 май 2011 17:12

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... -left-back

Как ви се струва това ? Гледам, че в официалния сайт на отбора много го хвалят този и казват, че трябвало на всяка цена да го купим. Чел съм това и тук от български фенове. Аз не съм го гледал много-много Коентрао, но ми направи впечатление на СП 2010. Пък и ни трябва задължително ляв бек, така че ако е истина супер.

П.С. Акуилани също може би ще се върне в Ливърпул. Ако си го върнем може би няма да имаме чак такава остра нужда от Чарли Адам... Ето и линк: http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... ilani-fade
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 май 2011 17:55

Коентрао е опция номер 1 за ляв бек. Може би ще стане най-добрия бек в света в близките няколко години. Уникален играч, наистина уникален. Адам е задължителен, най-малкото защото Акуилани е чуплив а и Адам е страхотен изпълнител на всички статични положения което ще бъде от огромна полза на Керъл. За дълбочината на състава няма смисъл да говоря.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 25 май 2011 22:08

3 задължителни трансфера ако искаме да стане нещо другия сезон - Коентрао,Йънг и Адам земе ли ги + Джерард, Мейрелеш, Суарез, Каут Лукас Керъл ха да видим кой ще ни спре !!! надявам се да акостират и тримата на Анфилд ! Но предстои да видим.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 май 2011 22:14

Не искам Йънг, не ми прави никакво впечатление във Вила за разлика от Даунинг примерно. Колегата Gil-galad ако може да посочи откъде има инфото за Азар :)

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 май 2011 22:35

Liverpool forever_95 написа:Оффф, човек, какви са тези некомпетентни мнения? От вчера ли гледаш футбол. Как може да кажеш, че футболист, на който отборът му се бори за първо място не може да отиде в друг в АНГЛИЯ, който се бори за 4-то място и нагоре. Най-силното първенство е Английското. Ливърпул има велика история и един от най-великите мениджъри на Ливърпул застана на кормилото му. Все пак с пари всичко става. Как отидоха такива звезди в Ман Сити, като до преди 2 години не играха даже и в ЛЕ. Как играч като Ван Дер Ваарт отиде в Тотнъм. Въпроса е да сме настоятелни, да не се бавим с пачките и готово. Ливърпул е един от най-обичаните отбори в Англия. Ще вземат много пари от реклами. Джерард е рекламно лице на цял град Ливърпул.
Даже Суарес в едно интервю каза, че е пристигнал в Ливърпул заради Кени Далглиш и че за него ще е чест да играе под негово ръководство. Всеки знае какво означава Ливърпул в Англия и Европа. Сега сме в застой, но МЮ са били и те повече от 10 години в застой след оттеглянето на Сър Мат Бъзби. И какво, преживяли са труса и печелят трофеи и големите играчи подписват с тях. Така ще стане с нас, Кени е точният човек, който ще върне Ливърпул в ШЛ и ще дойдат по-добри времена.

Изобщо не е некомпетентно за Нас феновете Ливърпул се бори за ТОП4, но за 1 футболист е съвсем различно това, че говориш от първо ЛИЦЕ за отбора си не значи, че си толкова запознат с играта и стига с това кой гледа футбол и кой не защото не се хваля, но аз ако не изгледам поне 2 мача на ден не спя спокойно. Дори и те да са повторение. Бъди реалист малко. Ван Дер Вард да не мислиш, че е изгарял да отиде в Тотнам ? Просто съдба то ако става впрс Оуен как отиде в Нюкясъл това са единици случаи на 1 година 1 път стават. И не се знае дали този случай ще е в Ливърпул. И те биват пренудени от обстоятелства
А това с Джерард ме разби :) :) :), аз забравих, че имаме такъ Артист ти го изкара по велик от ХОЛИВУДСКИТЕ АКТИОРИ бе :) :) :)
A за Сити съм No coment :D Я ми кажи 1 звезда от Сити, който се е борил за ШЛ и ЛЕ и не е трябвало да напусне според обстоятелсвата?

Върни се в “Ливърпул”