Догодина ЛЕ дори може да е мираж, ако не намерим някакъв нов Фалкао или Агуеро, или пък Салвио не се бъгне след наема в Бенфика ама едва ли....
Тегава ще е работата.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Frankie Lampard написа:Интересно е какво ще правят Атлетико с 70-те милиона от Де Хеа и Кун ... Дали ще си подсилят отбора или ще запазят парите ... Те май строят и нов стадион, така че ...
Някой знае ли долу-горе какво е съотношението на фенове на Реал и на Атлетико в Мадрид ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Madridist написа: в Лондон,където има една дузина футболни клубове, кой отбор има най-много фенове,че ми стана интересно.
Rivaldo10 написа:Аз не се доверявам особенно много на такива статистики, бих се доверил ако всеки един жител на Мадрид/Лондон е попълнил анкета, за да бъде максимално точно и ясно, всичко друго е догадки.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта