Вили, отбой ли свири ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Вили, отбой ли свири ?

Мнениеот ntodorov » 13 авг 2008 14:57

Омръзна ми да чета и да слушам изказванията на Вили Вуцов колко ще ни е трудно срещу БАТЕ и какъв бърз, техничен и непредвидим отбор са... Добре де, вярно е, че не трябва да ги подценяваме, но дали не си трошим по този начин керимидите в главата. На стадиона със страх ли трябва да отида и да се радвам на евентуално "ЧУДО" или да отида с настройка, че ще мачкаме. Треньора е за това: Да мотивира, да надъхва, да мообилизира ако щеш да настройва, а тя каква стана - отбой по всички правила. Недей така Вили, имаш играчи и публика на твоя страна и то в предстоящия първи мач. В Беларус ли ще си повярваш в силите и тогава чий ще надъхваш ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: Вили, отбой ли свири ?

Мнениеот ultra_blue » 13 авг 2008 15:12

Много си прав... Сега седя и се чудя дали Вили ни подготвя за евентуална загуба или пък иска да накара белгийците да повярват че сме слаби и докато се усетят да ги смачкаме и на полувремето да се приберем с 3-и гола разлика актив. Единственият + за Вили според мене беше , че може да надъха футболистите си но като го гледам как няма желание да ги накара да играят не ми се мисли. Дано не съм прав и довечера Левски да играе за публиката със сърце и душа (това го знаеме че го могат) ! Моята прогноза е 1,2-0 или в най-лошия случай мача ще е с под 2,5 гола .
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 13 авг 2008 15:20

ultra_blue написа:Много си прав... Сега седя и се чудя дали Вили ни подготвя за евентуална загуба или пък иска да накара белгийците да повярват че сме слаби и докато се усетят да ги смачкаме и на полувремето да се приберем с 3-и гола разлика актив. Единственият + за Вили според мене беше , че може да надъха футболистите си но като го гледам как няма желание да ги накара да играят не ми се мисли. Дано не съм прав и довечера Левски да играе за публиката със сърце и душа (това го знаеме че го могат) ! Моята прогноза е 1,2-0 или в най-лошия случай мача ще е с под 2,5 гола .

Вие съвсем се объркахте май с кой играете.То бива страх,ама чак пък толкова!
Последна промяна от al_ex1 на 13 авг 2008 15:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 13 авг 2008 15:25

ae bateto koi znae za6to ne me pla6i puk vucov 4ak se e naral :D ae mom4e,kogato si trnior trqbva da naduhva6 igra4ite za pobeda,ne da gi pla6i6 4estno kazano dori i da padnem ot bateto nqma da e koi znae kakuv sram pri polojenie,4e v poslednite 2-3 godini vse ne mojem da se klasirame.ob6to vzeto ni6to novo pod slanceto

Христо Христов
Контакти:

Мнениеот Христо Христов » 13 авг 2008 15:28

Замисълът на Вили Вуцов е многто прост - обяснява, колко са силни БАТЕ и колко слаби Левски, за да може като бие да се изкара голям герой. От калибъра на Станимир Стоилов. Ясно е, че Левски ще бие, ясно е че Вили Вуцов не става за треньор. Толкава е просто. Не мога да си представя, че Наско Сираков би говорил по този начин. Всичко опира до лидерите. Миналата година той отиде на лов и Левски падна от "Темпере".

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 13 авг 2008 15:30

Po-upla6en trenior na Levski ne bqh vijdal!!!I kato se setq,4e BATE bqha nai-predpo4itaniq supernik...Vucov mai se upla6i ot samata misul ,4e moje da vleze v 6L!Tova moje da izqde glavata na otbora!Kogato komandva6tiq e upla6en,kakvo ostava za voinicite? :o

Христо Христов
Контакти:

Мнениеот Христо Христов » 13 авг 2008 15:31

Забравих да напиша, че съм от ЦСКА, но чме е яд българи да треперят от незнайни беларусци

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 13 авг 2008 15:32

Що се срамите да пишете на кирилица бе големите българи.Ако Левски се надигне на мига ще се върне обратно.

levski4
Контакти:

Мнениеот levski4 » 13 авг 2008 15:37

al_ex1 написа:Що се срамите да пишете на кирилица бе големите българи.Ако Левски се надигне на мига ще се върне обратно.

Особено като види,че тираните са си направили и футболен отбор :mrgreen: :twisted: :shock:

хороборо
Контакти:

Мнениеот хороборо » 13 авг 2008 15:43

E па он страх си го е, да го е... То верно крак му е за джапанка, а мозъкот - за цървули, ама поне инстинкт и предчувствия има човеко... Ке биде голем цирк, па и у тая жега се не знае... може и късмет да извади, щото друго няма какво... като футболисти, сакам да речем... Те т`ва е. Па хайде на джаз-фестивало у Банско! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”