Каналес и Гранеро да отиват в Атлети !!!
Въобще не мисля че Йозил,Алтинтоп,Кедира и Сахин превъзхождат с нещо играчи като Леон,Гранеро че дори и Каналес на който му трябва само малко да повярват в него !
Реал Мадрид: Tрансферно лято 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Tрансферно лято 2011
irriducibile написа:не мога да разбера защо са взели Алтънтоп в Реал ??!?!?!? иначе мисля, че със Сахин сте улучили в десетката. Феноменален, като Йозил.
Какъв е проблема след като не е дадена нито стотинка за него?

- paceto
- Контакти:
Агуеро: Не мога да кажа кой отбор проявява интерес към мен

Аржентинският нападател на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро вече обяви, че иска да напусне отбора през летния трансферен прозорец, но не пожела да разрие кои отбори се интересуват от него.
Агуеро има желание да заиграе в Реал Мадрид, но в същото време Жозе Моуриньо няма намерение да взима зетя на Марадона в своя отбор, пише вестник “Марка”.
Самият Агуеро разкри, че иска да остане да живее в Мадрид, тъй като се чувства много добре в испанската столица.
“Все още не мога да кажа от кой отбор има оферта за мен. Имам няколко възможности пред мен”, сподели Агуеро от Аржентина, където в момента нападателят си почива.
Съотборникът на Агуеро в Атлетико Мадрид Томаш Уйфалуши обяви също, че желанието на аржентинеца е да заиграе в Реал Мадрид.
Към момента обаче изглежда най-вероятно Серхио Агуеро да премина на “Стамфорд Бридж”, където е желан от собственика Роман Абрамович.

Аржентинският нападател на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро вече обяви, че иска да напусне отбора през летния трансферен прозорец, но не пожела да разрие кои отбори се интересуват от него.
Агуеро има желание да заиграе в Реал Мадрид, но в същото време Жозе Моуриньо няма намерение да взима зетя на Марадона в своя отбор, пише вестник “Марка”.
Самият Агуеро разкри, че иска да остане да живее в Мадрид, тъй като се чувства много добре в испанската столица.
“Все още не мога да кажа от кой отбор има оферта за мен. Имам няколко възможности пред мен”, сподели Агуеро от Аржентина, където в момента нападателят си почива.
Съотборникът на Агуеро в Атлетико Мадрид Томаш Уйфалуши обяви също, че желанието на аржентинеца е да заиграе в Реал Мадрид.
Към момента обаче изглежда най-вероятно Серхио Агуеро да премина на “Стамфорд Бридж”, където е желан от собственика Роман Абрамович.
- ЛокоМотив Пловдив
- Контакти:
Трансфери ще има БОЛ! Точна прогноза - коефициент 1.02 

Кун ще е добро допълнение към състава, стига да не е за много пари де, и разбира се Карим и Игата да не почнат да мрънкат ако дойде. 

Добрата новина е за един изходящ трансфер - Валдано си тръгва! Беше голям футболист и слаб началник.
-
paceto написа:irriducibile написа:не мога да разбера защо са взели Алтънтоп в Реал ??!?!?!? иначе мисля, че със Сахин сте улучили в десетката. Феноменален, като Йозил.
Какъв е проблема след като не е дадена нито стотинка за него?
еми дори така... не вярвам Реал да нямат пари да вземат някой свестен нападател.
Non Mollare Mai ! Merda AS !
-
а колкото се отнася до Агуеро.... сериозно се съмнявам да премина точно в Реал.
Non Mollare Mai ! Merda AS !
EviLooo написа:Кун ще е добро допълнение към състава, стига да не е за много пари де, и разбира се Карим и Игата да не почнат да мрънкат ако дойде.
На тях им трябва точно конкуренция за постовете им според мен, за да заиграят на ниво.
nascko написа:Добрата новина е за един изходящ трансфер - Валдано си тръгва! Беше голям футболист и слаб началник.
Прав си, напълно съм съгласен с теб. Валдано е легенда на Реал Мадрид, също така, именно той като треньор налага Раул в първия отбор, но като ръководител, смятам, че определено не му се получават работите. Относно състава, горе-долу моя се доближава до този на автора на темата

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]