Томислав Русев се закле , че АКО

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Томислав Русев се закле , че АКО

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 14 май 2009 19:42

се съберем 10 000, които не искаме той да води, ще се оттегли завинаги. Аз предлагам да започнем да се събираме. Сега ще направя група във Фейсбук.

Русев, гледай да си удържиш на думата. 8-) 8-)
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Томислав Русев се закле , че АКО

Мнениеот Кашчей » 14 май 2009 19:51

ALEX_D_GREAT написа:се съберем 10 000, които не искаме той да води, ще се оттегли завинаги. Аз предлагам да започнем да се събираме. Сега ще направя група във Фейсбук.

Аз не искам Томислав да се оттегля като водещ, а да си промени изцяло концепцията на предаването.Не бих искал в продължение на половин година да получавам ежедневна сводка от болницата в Барселона и домът на Гонзо в София:все пак това е спортно предаване, а не нещо като Левскиноформбюро.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 14 май 2009 20:22

от ALEX_D_GREAT на 14 Май 2009 14:42
се съберем 10 000, които не искаме той да води, ще се оттегли завинаги. Аз предлагам да започнем да се събираме. Сега ще направя група във Фейсбук.

Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

ALEX_D_GREAT

* Лично съобщение

Върнете се в началото

* Докладвай
* Отговори с цитат

Ново мнениеот Кашчей на 14 Май 2009 14:51

ALEX_D_GREAT написа:се съберем 10 000, които не искаме той да води, ще се оттегли завинаги. Аз предлагам да започнем да се събираме. Сега ще направя група във Фейсбук.

Аз не искам Томислав да се оттегля като водещ, а да си промени изцяло концепцията на предаването.Не бих искал в продължение на половин година да получавам ежедневна сводка от болницата в Барселона и домът на Гонзо в София:все пак това е спортно предаване, а не нещо като Левскиноформбюро.

А вие отворковци,ако не съберете тези подписи ще спрете ли да слушате гонг,за да не ви четем и тука измислиците. :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2009 21:16

lakito7 написа:А вие отворковци,ако не съберете тези подписи ще спрете ли да слушате гонг,за да не ви четем и тука измислиците. :lol:

Затворен, я кажи какви измислици си чел от мен, или си пишеш по инерция и шаблон?
Много обичам точно такива папагали, които заучават два-три купешки израза и после само ги разменят по последователност в постовете си :evil:
Би ли ми казал колко дена минаха без да има поне 5 минути за Гонзо в Гонг?А колко минути минават в едно предаване без да се каже ЛЛЛЛевски?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 14 май 2009 21:25

пичове не се разправяйте . просто Томито вместо да говори глупости че едва ли не някой е против него ,нека се замисли за кво става въпрос . значи не може на обед да имаш 30 минутно предаване и хората на Томето да ми обясняват 15 минути за Гонзо и чак такива деректна връзка от болницата :) като че ли ще ражда :) и след тези 15 минути да ми казва повече в ГОНГ.БГ и спортно шоу Гонг . колко повече трябва да се отдели на една контузия ? в същото време примерно Владо Манчев 2 месеца няма новина от него . как е ,лекува ли се ? кога ще играе ? някой знае ли ? ето давам пример който не е свързан с моя любим тим .просто от всякаде ми писна да чета и слушам сините залитания . за това и спрях да му слушам предаването и да чета Гонг.бг ...... всеки си има право на избор . моя е НЕ НА ГОНГ !!
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 14 май 2009 21:26

Ако ти събереш 10 000,ние ще съберем 30 000,смешник!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 14 май 2009 21:48

нямам нищо против томислав, но ако смени името на радиото на РАДИО ЛЕВСКАР, тези проблеми, анкети и мнения няма да ги има
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2009 21:54

smash_the_reds написа:

Ако ти събереш 10 000,ние ще съберем 30 000,смешник!

И к`во ше ги правите тия 30 000?Ще ги пратите като поздравителен адрес на Гонзо в Барселона ли?За да има още един повод, Томето, Вальо и Стефчо, да пуснат половин предаване за Гонзо?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 май 2009 22:19

Десетина човека са решили да водят някаква война с Томислав Русев,но аз тази тема ще я оставя за да видите до къде може да стигне човешката простотия...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 май 2009 22:33

Бижутера написа:Десетина човека са решили да водят някаква война с Томислав Русев,но аз тази тема ще я оставя за да видите до къде може да стигне човешката простотия...

Ти май много си вярваш, че си безгрешен?Да ти припомням ли вчерашният ти абсолютно безмислен и ненамясто виц за жабата и Бербатов?

Когато се каже истината за Гонг и прекалено явната му синя насоченост, веднага се намират достойни защитници на правата кауза.Майната им на всички останали в България, важното е да знаем с какъв изглед е стаята на Гонзо в Барселона-жизненоважен въпрос, от национално значение.

Между другото, от 16.50 слушам Дарик, без прекъсване.В момента е 22.30, но още не съм чул резултата от първият плейоф за титлата по баскетбол при жените.Как пък не успяха да го изиграят 4 часа тоя мач тия жени.Как мислиш, ако оперират Гонзо, или пък получи колики Йовов, колко време ще им трябва, за да съобщят новината?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”