Мен ме дразни това, че преди да излезе репортажа тръгнаха всевъзможно писания - 3 метра засада, 8 метра засада, хората припадали от мъка по трибуните...пък то се оказа друго. дори да има засада е много спорна....но в никакъв случай не е очевадна.
просто в случая на тия в перник и в софия им беше удобно да застанат на една позиция за това се получи така неприятно. Иначе и аз нямам нищо против Миньор. По-добре те, отколкото Локо Сф/Академик или Беласица в А група.
РЕДОВЕН ГОЛ НА ЧЕРНО МОРЕ И ГОЛ ОТ ЗАСАДА НА МИНЬОР !
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: РЕДОВЕН ГОЛ НА ЧЕРНО МОРЕ И ГОЛ ОТ ЗАСАДА НА МИНЬОР !
Да,ама сега къде са всички които ЛАЕХА като помияри пред закусвалня?Засади масади,подпирания,рефера....рефера от видяното с НИЩО не помогна на Черно Море и много ситуации ги свири уплашен от играчите на Миньор и публиката,които незнайно защо бяха така озверени?Приемам го,част от играта е,ама защо не бяха така озверени срещу Коко(Тото) Динев където инкасираха 3 бързи за 10 минути и мача свърши?Пак-приемам нахъсана игра...НО ЧАКАМ ИЗВИНЕНИЯ ОТ ВСИЧКИ ТЪПОГЪЗИ САЙТОВЕ ДЕТО ГОВОРЕХА ЗА ОЧЕВАДНИ ЗАСАДИ,СЪЩО И ОТ ОНЗИ ИЗБУШЛЯК СТОЕВ,ТРЕНЕРА НА ПЕРНИК-било го срам...господинчо,срамът беше в думите ти и това,че излезе адски НЕПРАВ и поднеси извинения(освен и това да се подстрижеш малко и вчешеш)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- th3_gr3en_rapper
Re: РЕДОВЕН ГОЛ НА ЧЕРНО МОРЕ И ГОЛ ОТ ЗАСАДА НА МИНЬОР !
Истината е една - и при двата гола има засада
Също така трябва да се уточни,че гола го прави Каптиев а не Янчо Андреев...
Останалото са празни приказки! Този мач приключи...
Също така трябва да се уточни,че гола го прави Каптиев а не Янчо Андреев...
Останалото са празни приказки! Този мач приключи...
[center]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
[/center]