Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 24 май 2011 01:40

Gil-galad написа:
styopa написа:Все пак е важно и желанието на футболиста.Предвид това,че Бейнс е фен на Ливърпул от дете не би бил невероятен трансфер.

Това е нещо ново за мен....от къде се знае това?

Ами нямам спомен от къде съм го чувал.За него и Кевин Нолан винаги съм си ги знаел ,че са си наши фенове.

п.с. Place of birth Kirkby, Merseyside, England
Това от уикипедия(т.е. около академията).

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 май 2011 19:12

Плъзна слух, че Ливърпул има интерес и към Елжеро Елия. Добре. Щом преговорите за Азар са пропаднали, няма да е зле да се насочим към холандеца.

П.С. Лукас спечели приза за играч на сезона за Ливърпул. ;)

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 май 2011 20:24

Сайт за пропадане на преговорите за Азар ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 май 2011 20:40

KingKenny написа:Сайт за пропадане на преговорите за Азар ?

Върни се на предната страница и виж какво е написал колегата Gil-galad. ;)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 май 2011 23:12

"Бранителят на Борусия Дортмунд Невен Суботич призна, че няма намерение да играе в Байерн Мюнхен, а иска да продължи кариерата си в английската Висша лига, съобщава официалният сайт на сръбската футболна асоциация."

Много добре, щом и ШЛ с Борусия не го влече...

Потребителски аватар
Bass1948
Контакти:

Мнениеот Bass1948 » 25 май 2011 09:11

Адам трябва да е приоритет. Вижте, в Англия не са важни само качествата. Духът на шотландеца просто печели мачове, както някога беше с Кени ;) .

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 25 май 2011 12:25

Тази сутрин в португалската преса излезна слух че сме се споразумели с Бенфика за Коентрао, но само с клуба, не и с играча още.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 25 май 2011 12:50

MaCuMo написа:Тази сутрин в португалската преса излезна слух че сме се споразумели с Бенфика за Коентрао, но само с клуба, не и с играча още.

Всяка преса си търси сензацията.А и Коентрао е един от най-добрите играчи като цяло в Португалия и е нормално да се спекулира.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 25 май 2011 13:04

Според мен е изключително наивно да си мислим, че Ливърпул ще превлекът футболисти като: Азар, Мата, Куентрао и доста други футболисти. Та замислете се кой футболист ще си изостави отбора, който играе за ШЛ и ЛЕ зада отиде в отбор който ще се бори да влезе в ТОП 4 на Англия. Извинете, но смятам, че вашите разговори тук са нещо като надежда за наистина страхотен отбор. Трудно ще се намери футболист от топ ниво, който да премине в Пул. Това е все 1 Суарез до отиде в Осасуна

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 25 май 2011 14:28

Не виждам как може да сравниш Ливърпул с Осасуна. Има доста играчи които знаят какво означава Ливърпул и които биха жертвали един сезон без европесйки футбол, затова че за мен това не са надежди, Суарез как дойде зимата когато бяхме почти в зоната за изпадащите? Ливърпул винаги ще си остане топ отбор, без значение дали този сезон играе в европа или не.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”