Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот fireblood » 25 май 2011 12:22

CTAHKO написа:За Ван Бастен няма как да се надявам ;)

Не знам, защо сте толкова негативно настроени срешу Ван Бастен. Наистина досега не е постигнал нещо значимо в своята треньорска кариера, но не забравяйте, че той беше препоръчан именно от Гуус Хидинк. Според мен това доказва, че Марко не е чак толкова лош вариант, още повече, че той няма да е мениджърът, а просто неговият помощник. ;)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 май 2011 12:29

fireblood написа:

Не знам, защо сте толкова негативно настроени срешу Ван Бастен. Наистина досега не е постигнал нещо значимо в своята треньорска кариера, но не забравяйте, че той беше препоръчан именно от Гуус Хидинк. Според мен това доказва, че Марко не е чак толкова лош вариант, още повече, че той няма да е мениджърът, а просто неговият помощник. ;)

Бе той и Анчелоти беше препоръчан от Хидинк... :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 25 май 2011 12:33

0007 написа:
fireblood написа:

Бе той и Анчелоти беше препоръчан от Хидинк... :oops:

Нима отричаш постигнатото от Карло?
Сигурен съм, че си имал съвсем друго отношение спрямо него в края на миналия сезон.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 май 2011 12:51

mdfk написа:Нима отричаш постигнатото от Карло?
Сигурен съм, че си имал съвсем друго отношение спрямо него в края на миналия сезон.

Не,не отричам...Напротив,благодарен съм му,и то много...За да бъда честен,ще ти кажа,че миналия сезон имаше мачове,в които нищо не играехме,но все пак ги взимахме,и тогава хич не бях убеден,че с Карло ще постигнем нещо...Е,накрая на сезона тези големи резултати ми замъглиха съзнанието и забравих първоначалното си мнение..И все пак станахме шампиони с 1 точка...Е,този сезон пак по средата(или малко по-рано) се появиха слабите игри,но този път беше дълготрайно...Е,за 7 години в Милан - 1 титла...Не мисля,че искам такава съдба за любимия отбор ;)
П.С.Дано е Хидинг или Бояш!
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 25 май 2011 13:16

[center]Марчело Липи се завръща, цели се в "най-вълнуващата оферта"[/center]
[center]Италианецът иска да води национален тим, свързват го с Челси[/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Световният шампион от 2006 година с националния отбор на Италия Марчело Липи вече поглежда към ново предизвикателство.Носителят на Шампионската лига с Ювентус, който все още е обичан от тифозите на "старата госпожа", смята да поеме нов отбор от лятото.Италианецът е без работа от лятото на 2010 година, когато напусна Скуадра адзура след фиаското в ЮАР. Сега обаче белокосият специалист ще обсъди всяка една оферта, която получи."Вече съм готов да се завърна. Моята почивка е вече към края си", заяви Липи пред репортери в Сицилия, цитиран от Скай спортс."През настоящия сезон получих редица оферти, но реших да продължа с почивката. Сега вече мисля за завръщане", отсече треньорът."Ще оценя всяка една оферта, ще я премисля и ще избера тази, която е най-вълнуваща", допълни славният наставник.Преди време италианецът призна, че негов приоритет е да поведе нов национален тим, но все пак си остави вратичка: клубен отбор извън Италия.Липи не крие, че е възхитен от английския футбол, по негови думи, като по всяка вероятност неговото име ще се забърка сред купа от кандидати за горещия стол на стадион "Стамфорд бридж".Ако Липи стане нов мениджър на Челси, то италианската връзка в клуба ще бъде продължена, след като 2-годишното управление на Карло Анчелоти в съблекалнята на лондончани привърши преди дни.[/center]
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/GVGpODO.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 25 май 2011 13:19

Дано не е Липи.
Аз също искам Хидинг или Боаш, илиии.... Феликс Магат :) да им разкатае фамилията на тия глезльовци наш'те. :lol:
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 25 май 2011 13:57

Челси ще гостува на "Айброкс"

Изображение

Челси ще гостува на шотландския шампион Рейнджърс в приятелски мач в събота, 6-ти август.

Мачът на „Айброкс” ще е от 17:00 ч. българско време.

Последният път, когато играхме срещу Рейнджърс бе през юли 2007г., отново в двубой от предсезонната подготовка. Съставът, ръководен тогава от Жозе Моуриньо загуби с 0:2.

С този двубой, общо мачовете, които ще изиграят Челси през лятото стават 7. Те са:

Събота, 9-ти юли – Витес Арнем (гост)
Събота, 16-ти юли – Портсмут (гост)
Четвъртък, 21-ви юли- Малайзия XI в Куала Лумпур
Неделя, 24-ти юли – Тайланд XI в Банкок
Сряда, 27-ми юли – Барклейс Айжа Трофи в Хонг Конг
Събота, 30-ти юли - Барклейс Айжа Трофи в Хонг Конг
Събота, 6-ти август – Рейнджърс (гост)

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 25 май 2011 13:58

[center]Даниел Стъридж: Вече искам титулярно място в Челси[/center]
[center]"Никога няма да мога да се отблагодаря на Оуен Койл", призна младокът[/center]
[center]Таранът на Челси Даниел Стъридж, който изкара период под наем в Болтън, заяви, че иска да играе в първия тим на "сините" от Лондон."Искам да остана в Челси и да се боря за мястото си в тима. През следващия сезон искам титулярно място", смело заяви Стъридж, цитиран от "Сън"."Дори може да попадна в националния отбор на Англия", продължи с мечтите си младият нападател."Иска ми се да опитам и да спечеля колкото се може повече трофеи".Стъридж, Джош Макекран, Джефри Брума, Гаел Какута и Райън Бертран - всички те са млади надежди на тима от стадион "Стамфорд бридж"."Макекран ще стане голям играч в състава на Челси, защото притежава всички качества за един полузащитник", каза за своя 18-годишен съотборник Стъридж."Той е много млад, но това няма да окаже влияние на нещата, които той прави на терена. Той ще играе в първия отбор още през следващия сезон", допълни Стъридж, който наниза 8 гола в 12 мача за Болтън през пролетта."Моята добра форма в Болтън беше добре за мен, увеличи апетита ми и сега искам да успея. Натрупах ценен опит и сега вече имам увереността, от която се нуждаех, за да знам, че мога да започвам като титуляр във Висшата лига."
"Работата ми с Оуен Койл беше много специална, защото той направи много за мен в развитието ми като играч. Той ми помогна да стана по-добър играч, също така ми върна увереността."
"Даде възможността да покажа таланта си и аз никога няма да мога да му се отблагодаря за това", завърши Стъридж.[/center]

Потребителски аватар
christian825
Контакти:

Мнениеот christian825 » 25 май 2011 14:01

[center]Абрамович иска да вземе Вияш-Боаш за мениджър на Челси[/center]
[center]Собственикът на Челси Роман Абрамович, който в неделя освободи мениджъра на тима Карло Анчелоти ще се опита да привлече Андре Вияш-Боаш от Порто.Руският милиардер остан много разочарован, че "сините" останаха без трофей този сезон. Абрамович остана верен на принципите си да не разчита на мениджър, който не му е донесъл титла през годината и освободи Анчелоти, който миналия сезон успя да спечели първи дубъл в историята на Челси.Абрамович е провел разговор със спортното ръководство на клуба, като е заявил, че иска да бъде привлечен 33-годишният наставник на Порто Андер Вияш-Боаш. Португалският настваник спечели с отбора си през сезона 5 титли (Шампион на Португалия, купата на Португалия, купата на Лигата, Супер купата на Португалия и трофея в Лига Европа). Челси ще предложат 13 милиона евро на Порто за Вияш-Боаш.Президентът на "драконите" Пинта да Коща сподели, че независимо, каква сума ще бъде предложена на Вияш-Боаш, той ще отхвърли всяко предложение.[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 май 2011 14:04

Днес в 7 дни четох, че вариант бил и някакъв руснак, треньора на ЦСКА М. :roll:

До там ли опряхме ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”