[center]
Даниел Стъридж: Вече искам титулярно място в Челси[/center]
[center]
"Никога няма да мога да се отблагодаря на Оуен Койл", призна младокът[/center]
[center]

[/center]
[center]Таранът на Челси Даниел Стъридж, който изкара период под наем в Болтън, заяви, че иска да играе в първия тим на "сините" от Лондон."Искам да остана в Челси и да се боря за мястото си в тима. През следващия сезон искам титулярно място", смело заяви Стъридж, цитиран от "Сън"."Дори може да попадна в националния отбор на Англия", продължи с мечтите си младият нападател."Иска ми се да опитам и да спечеля колкото се може повече трофеи".Стъридж, Джош Макекран, Джефри Брума, Гаел Какута и Райън Бертран - всички те са млади надежди на тима от стадион "Стамфорд бридж"."Макекран ще стане голям играч в състава на Челси, защото притежава всички качества за един полузащитник", каза за своя 18-годишен съотборник Стъридж."Той е много млад, но това няма да окаже влияние на нещата, които той прави на терена. Той ще играе в първия отбор още през следващия сезон", допълни Стъридж, който наниза 8 гола в 12 мача за Болтън през пролетта."Моята добра форма в Болтън беше добре за мен, увеличи апетита ми и сега искам да успея. Натрупах ценен опит и сега вече имам увереността, от която се нуждаех, за да знам, че мога да започвам като титуляр във Висшата лига."
"Работата ми с Оуен Койл беше много специална, защото той направи много за мен в развитието ми като играч. Той ми помогна да стана по-добър играч, също така ми върна увереността."
"Даде възможността да покажа таланта си и аз никога няма да мога да му се отблагодаря за това", завърши Стъридж.[/center]