Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
Барса играят 4-3-3 и е нормално да имат толкова нападатели, докато ние играем със 4-2-3-1 и аз лично смятам, че нямаме нужда от 3-ма топ нападатели, тъй като 1 от тях ще получава изключително малко игрово време.

shotgun blues написа:hajitsu написа:Агуеро / Йоренте / Тевез
ако вземат един от тези ще стане вече прекалено ..................
в МАРКА пише Aguero blanco не вярвам да стане
Един от тях, не всички...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Денят за отбора
Madridist написа:Тоше, от това,което съм гледал, ми прави впечатление,че е по-скоро крило тип Ди Мария, отколкото чист нападател.
Аха, мерси за уточнението...
Относно евентуален трансфер на Агуеро: Доколкото съм гледал мачове на Атлетико аржентинецът може да задържа топката, има поглед върху играта, играе и като ляво крило... т.е. Агуеро е качествен играч... НО ако се присъедини към РЕАЛ в близките месеци, то това автоматично означава, че ще се разделяме с Адебата + още един нападател... а алтернативите са или да преотстъпим Мората, или да продадем Бензема
Тоя Алегри и голям паляк, спечели една титла в първенство, в което конкуренцията е под всякаква критика и се помисли за богоизбран. Ако Моуриньо е жалък, не знам Алегри какъв е...
Paralel написа:Тоя Алегри и голям паляк, спечели една титла в първенство, в което конкуренцията е под всякаква критика и се помисли за богоизбран. Ако Моуриньо е жалък, не знам Алегри какъв е...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Paralel написа:Тоя Алегри и голям паляк, спечели една титла в първенство, в което конкуренцията е под всякаква критика и се помисли за богоизбран. Ако Моуриньо е жалък, не знам Алегри какъв е...
Всеки човек има право на мнение.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Paralel написа:Тоя Алегри и голям паляк, спечели една титла в първенство, в което конкуренцията е под всякаква критика и се помисли за богоизбран. Ако Моуриньо е жалък, не знам Алегри какъв е...
Всеки човек има право на мнение.Да не говорим,че в оригинал, не казва жалък, а по-скоро,че е еднообразен и говори едно и също. Определено става дума за сгрешен превод,нещо,което се случва много често напоследък по нашите медии
.
Ако е така, е доста по-умерено изказване. Все пак "жалък" си е направо обида и дори Моу може да се оплаче до УЕФА
Валдано: Напусках Реал заради напрегната ситуация в клуба
Вече бившият главен мениджър на Реал (Мадрид) Хорхе Валдано каза, че е напуснал клуба заради „напрегданата” ситуация на „Бернабеу”, предаде „Асошиейтед прес”.
Валдано, който е бивш футболист и старши треньор на „белия балет”, е сметнал, че неговата роля в клуба повече не е нужна и е решил да се оттегли, като отношенията му с Жозе Моуриньо не бяха особено гладки.
„Не искам да превръщам Реал в бойно поле, но е ясно кой спечели битката”, каза той.
„Моите отговорности в клуба бяха значително намалени след привличането на Моуриньо. Не се чувствам комфортно в тази обстановка. Но не съм този, който ще дава някакви оценки, защото не знам какви са точно намеренията на Моу. Просто исках да намаля напрежението в клуба”, допълни Валдано.
Президентът на Реал Флорентино Перес посочи, че Специалния никога не е поставял някакви условия, за да се стигне до напускането на Валдано. „Той искаше да работи както в Англия, всичко около трансферите да зависи от него. Мисля за доброто на клуба и тази реорганизация трябва да се направи” уточни Перес.
Еей,много великодушен тоя Валдано бил.Брей!
- paceto
- Контакти:
TodorT написа:НО ако се присъедини към РЕАЛ в близките месеци, то това автоматично означава, че ще се разделяме с Адебата + още един нападател... а алтернативите са или да преотстъпим Мората, или да продадем Бензема
Появиха се слухове, че Адебайор го искат в Ювентус, а Бензема в Арсенал.
Ако се махнат тези двамата се отваря доста свободно място за нови двама отпред.
Бензема не трябва да се продава в никакъв случай, спомни си през пролетта няколко месеца беше най-резултатния играч в тима(вкл. и от Роналдо), вкара на Лион и в двата мача и напрактика с неговите важни попадения минахме най-накрая осминафиналите. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]