С.Младенов поема ЦСКА, ако Л.Пенев загуби титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: С.Младенов поема ЦСКА, ако Л.Пенев загуби титлата
Нали се сещате ,че вас никой няма да ви пита!

hlucho написа:Твърдо, не! Миналото лято се кълнеше, че ЦСКА във В група да бъде пратен, пак щял да остане! Па при първа възможност си би шута!
Левскар съм ама си невероятно точен,със това негово действие се изплю във лицето на ЦСКА той е същия като Сираков само като има пари да гушне от разни комисионни тогава е съгласен.
Абсолютно си прав,но по добре е Любо да си останеdelqnski47 написа:hlucho написа:Твърдо, не! Миналото лято се кълнеше, че ЦСКА във В група да бъде пратен, пак щял да остане! Па при първа възможност си би шута!
Той си би шута заради ТОМОФФФФФФФФ!Я се постави на мястото на Стойчо:отбора ти завършва без загуба сезона,с 16 точки преднина от втория и изведнъж разбираш че отбора на сърцето ти няма да играе никакъв финал,шефа ти си прави каквото си иска със селекцията БЕЗ ДА ТЕ ПИТА(се едно днеска да отидеш на работа да видиш че компютъра ти го няма,да питаш шефа ''шефе де е PC-то'' и той да ти отговори ''Ми...продадох го шот нямаме пари'' и после същия шеф не ти е плащал 6 месеца заплата!Половината ти отбор си разотива или бива продаден!
И ти как си мислиш!Трябва да си със здрава психика за да останеш!Ама спред мене няма такъв човек с такава психика да поеме такъв отбор в такава ситуация!Естествено ако изключим най-великия:ДИМИТЪР ПЕНЕВ-СТРАТЕГА!
hlucho написа:Твърдо, не! Миналото лято се кълнеше, че ЦСКА във В група да бъде пратен, пак щял да остане! Па при първа възможност си би шута!
Той се закле че ако ЦСКА,бе пратен във В група щеше да остане,но след като получи лиценс и най-вероятно заради продажбата на най-дбория защитник в БГ,се отегли

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Закво ни е тоя?Пак да изпонакупи играчи по 1 милион и после 2 години да не знаем как да се оправим.То и аз да бях и аз щях да стана шампион като треньор на ЦСКА с толкова пари.А после като видя ,че свършиха на края на сезона веднага избяга.Той не е цесекар!
И за к'во,Любо почти изчисти половината чужденци, и сега Стойчо като стане треньор, ще привлече 20 негъра,после се чуди кой пръв да изгони.
Не става така!!!
Любо вече има бъдещи планове със тези младежи и селекция
Не става така!!!
Любо вече има бъдещи планове със тези младежи и селекция

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Стойчо Младенов е най-добрият вариант за треньор,ако Любо Пенев бъде уволнен.Аз не съм "ултрас" на Любо Пенев,но според мен той си върши много добре работата,още повече ,че титлата не е безвъзвратно изгубена
.Но не мога и да не призная,че Чичо Митко и Стойчо Младенов са ми любимите треньори на ЦСКА и затова имам пристрастия към Стойчо.Той е един голям треньор и футболист,истински цесекар.
Общо взето съм голям фен на Стойчо, мисля че е един добър треньор, който би бил от полза ако Любо не бъде треньор.
Бих сравнил Стойчо с Рафа Бенитес, т.е. опитват се да направят най-доброто с наличните футболисти, също бих казал че и Стойчо става за стратег
Бих сравнил Стойчо с Рафа Бенитес, т.е. опитват се да направят най-доброто с наличните футболисти, също бих казал че и Стойчо става за стратег
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!
Айде спрете с тия глупости,някой си пуска тема,че ще гонят Любо ако не станеме шампиони,пълни глупости са това.Любо ще стане ШАМПИОН С ЦСКА и никой няма да гонят от армията.Стига пускали партенки и само ЦСКА
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
Дано да се върне, защото винаги след себе си оставя потоп.