Защо вечно сме недоволни от футбола????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

galimando55
Контакти:

Защо вечно сме недоволни от футбола????

Мнениеот galimando55 » 24 май 2011 23:01

Защо вечно сме недоволни и псуваме нашите отбори за постиженията им??А замисли ли се някой защо очакваме толкова много ,след като нямаме чак такива големи възможности!Когато имаме голям футболист ,като Бербатов ние по всякакъв начин се старахме да го изгоним от националния отбор,за всичко той беше виновен,а сега като го няма какво направихме?Ние сигурно сме най-неблагодарната нация,човекът стана голмайстор на Висшата лига ,а ние го плюем ,че не е станал едноличен лидер!!!!!!А колкото до националния,чух от някъде ,че ако не бием Черна гора нямаме вече шанс за класиране,че има ли такива болни мозъци да вярват в това???Трябва да приемем това което имаме и да подкрепяме отборите независимо от състоянието им в момента,защото без публика по стадионите какъв стимул за игра да имат тези футболисти?И накрая имам едно предложение ,нека спрем да плюем футбола си и да подкрепяме любимите си отбори, да напълним стадионите и да видим как ще играят тогава ,сигурен съм ,че мотивацията им ще е много по различна от тази в момента.Надявам се ,че това ще стане скоро иначе футболът ни ще загине наистина,а за мен футболът е половината ми живот,така че замислете се и напълнете стадионите,защото съм сигурен ,че и вие не можете без футбол !!!!!

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Защо вечно сме недоволни от футбола????

Мнениеот kambata » 24 май 2011 23:12

Ами ако трябва да търсим положителното се сещам, че коефициента price/performance на нашия футбол хич не е лош :mrgreen:

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 24 май 2011 23:16

galimando55 ,ти явно последните 20 ,че и повече години си ги проспал в зимен сън .

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 24 май 2011 23:18

На този национален отбор,няма да отида на мач.Изгониха Бербатов,не хората които го плюят и величаят,а точно тези така наречени ръководители.Останаха само мижитурки да играят,за да припечелят някой лев повече и да са известни,защото така ще къртят фолк пеперудки.Тази игра се играе със сърце и за хората,а пари добрият футболист ще си изкара.

Потребителски аватар
Жоро Бекъма

Мнениеот Жоро Бекъма » 24 май 2011 23:19

"Национален отбор" този отбор е пародия :!:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 24 май 2011 23:23

Че не трябва да искаме да бием всички и да плюем по отборите си . Да прав си , но изключително много ме дразни това , че във 90% от мачовете , 90% от играчите НЕ СИ ДАВАТ ЗОР . Сега да си имаме уважението , те взикат заплата , не правят нищо друго освен да тренират и накрая да се разхождат по терена пред публиката еееееее ...... Пък и да не говорим за пазара " национален отбор " , където Ч.Янков е титуляр всеки мач ......
Практикувам мини футбол на малки вратички , друго си е като видиш 12 човека да си дават зор за всяка топка и да се борят , за какво за едната чест и да не ги ебават после .
Разликата е от тук до небето !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 май 2011 23:39

Докато властват червените мениджърски игри ще е така. Викат се по 6 човека от 48-те в Европа :shock: :o
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 май 2011 23:52

Щото принципно аз съм вечно недоволен. А и тея добре, че ги пренесоха в неефирна тв. Евала!
Човек: не знам гледал ли...кой,кой...Интер - Удинезе, например за първенство, или Юве - Лех, да речем, или АЕК - ЦСКА (Москва), БАТЕ-ПСЖ...
Аз не съм недоволен от "футбола", а от българският. В последните 15-ина години. Че колко добри мачове изнесоха "Левски" и ЦСКА помежду си? Последният стана дерби верно. Ма това 4 гола не го помня отдавна... Етър, отбора заради който стъпих на стадион за пръв път, тъне по В и Б групите. Какви ли мутри не му се упражняваха. Сега са го взели поредните бекове, дето само чакат есента, сигурно. Батков какво да го обсъждам... А националите? Не споменавай Бербатов. Той не ме иска като фен и аз не го искам с националната фланелка вече. Българска работа!
Не съм недоволен от Милан. Не съм недоволен от миналогодишното издание на ШЛ и това, че имаше разнообразие. Гледам футбол по много причини, но не съм мазохист. Доволен съм от футбола, ма не и от нашия. ;)
Не говоря за футбола на нашите клубове в Европа, а това тук дето показват. Като фен на "Левски" съм повече от доволен от последните 6-7 години и играта им Европа. И тази година, малко ме бе яд, но в края пак бях доволен, понеже и във Франция и в Белгия, и в Португалия играят футбол.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 25 май 2011 01:27

Българинът си е вечно недоволен, не само от футбола ни, а от всичко което го заобикаля. Проблема е, че си мисли, че винаги някой друг трябва да му решава проблемите и дори когато някой се опита да му ги реши той пак е недоволен. Затова държавата ни е на това дередже.

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 25 май 2011 08:19

Отговор:
ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА НАЦИОНАЛ-НИХИЛИСТИ, КОИТО НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ НИЩО! ВЕЧНО ЗАВИЖДАТ, ВЕЧНО СЕ ПРЕДАВАТ И ВЕЧНО СЕ МРАЗЯТ!

Върни се в “Национален отбор”