marmi52 написа:1913 написа:Колоната тръгва между 17:30-17:45.
![]()
Благодаря за инфото !![]()
Между другото продължава арогантното и обидно отношение на ЦСКА и феновете им към СЛАВИЯ. Милен Радуканов нарече СЛАВИЯ индиректно "аутсайдер", а феновете им вече смятат, че ЦСКА е спечелил купата ....
Такова пренебрежително отношение не съм виждал дори в мач между първия и последния в групата.
Утре играят два софийски отбора. Мачът е финал. Турнирен мач, в който всичко се решава в рамките на него.
Двата отбора са си разменили по една победа с 1:0 през сезона. Моментната форма няма никакво значение в такъв мач.
Поведението на фенове и ръководство на ЦСКА е меко казано обидно и неадекватно.
Надявам се, че белите ще натрият наистина носа на червените заради тяхното високомерие !
Щом казваш минаваме на другата вълна...
Утре е финалната среща за Купата на България между ФАВОРИТА - Славия, държал се геройски и загубил предпоследния мач като домакин само с 0 на 3 от Вицешампиона на страната, а в последния изненадващо и със съдийска аванта за Монтана загубиха в северозападния град и бледото копие на някогашния гранд ЦСКА, който бе размазан, разпокитен, смлян от бой от едва петия в класирането с 4-1. След задължителната победа, която цяла България очаква, героите в бели екипи ще бъдат на една крачка от групите в ЛЕ. Президентът на най-стария столичен клуб обеща на над 100те хиляди бели фенове, които ще останат извън стадиона, поради лимитираните бройки на билетите, че Славия ще размаже слабаците от Борисовата градина и след впечатляващия до момента сезон някак си по естествен път ще завърши и тази футболна година - с победа на неговия отбор. ....... Няма смисъл да пиша повече......
Ако се засягате на "аутсайдер" бъдете готови да сте фаворити и да понесете всички последствия от това. Славия е отбор с достойнства, но ми се струва, че сами правите така, че да ви набием канчетата, ама яко. Ако сте хитри (вие очевидно не сте) щяхте да понесете малко червените настроения и да се покажете с цялата си сила по време на мача. И после да оберете лаврите... Има огромен шанс обаче да се почувствате като онези тийнейджъри, които мечтаят на глас пред приятели за "първия път" и след него да не искате да си спомняте за случката. Дано сте ме разбрали
Нека по-добрия победи!!!