Fallen_Angel написа:AMON AMARTH написа:Аре оставете човека на мира бе.Не стига,че сам ви идържа отбора толкова време а един лев не е взел.
Пич... нарочно ли ти е за цел да идваш тук и да предизвикваш скандали?
Това беше ирония.Извинявам се.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Fallen_Angel написа:AMON AMARTH написа:Аре оставете човека на мира бе.Не стига,че сам ви идържа отбора толкова време а един лев не е взел.
Пич... нарочно ли ти е за цел да идваш тук и да предизвикваш скандали?
black&white написа:Преди да започнете да ме псувате защо съм във форума ви, да ви кажа, че наистина ми се гледа дербито в последния кръг. И не защото искам именно ние да ви пратим в Б група, а защото мисля, че дотогава ще сте се спасили вече - имате по-лесна програма от другите кандидати и мисля, че няма да опрете до този мач. Затова и ще се получи един истински мач, в който и двата отбора ще играят за честта си, без да им виси класиране/изпадане на главата. Съответно и едно истинско шоу за нас и за вас по трибуните.
А иначе по темата - личното ми мнение е, че не трябва да правите глупости, защото Селския и без това е притиснат отвсякъде. Но...вие си знаете.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
athom написа:2 години вече чета клетви, псувни и кво ли не по адрес на Селю...ама Селю си е жив и здрав и си свирка...
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.
dobermanche написа:това което мене ме притеснява да не стане-продължаване на мъките просто в по-долна девизия...знам ли,нека поне се види как ще тръгне мача и така..
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта