Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Ще вадим ли отбора?

Мнениеот Fallen_Angel » 14 май 2009 15:38

asenkolev написа:
STENLI написа:за миниорците: ние като викнем- КЪВ Е МИТИО СПОРЕД ВАС? знаете какво да отговорите нали?

Пе***ас!!!Пе***ас!!!

Гаден селски п*дераст!

Това е отговора :)

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Селския пак се изпусна нещо...

Мнениеот Fallen_Angel » 14 май 2009 15:43

http://sport.plovdiv24.com/90315.html

"Акционерите, които водят дела срещу мен даваха пари преди 7-8 години. Нали тогава всички бяхме в управата на Ботев и го
финансирахме. За парите си са получили и съответните акции. След това ме оставиха сам да финансиран клуба и аз правя това през последвалия осемгодишен период. Държа да им припомня, че дори да са останали някакви техни пари в касата има давност от пет години. Ако в този срок не си ги потърсят и изискат, те си остават собственост на клуба", уточни Димитър Христолов.

Ей, този всеки път все по-нагъл става... :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 14 май 2009 15:44

Fallen_Angel написа:
asenkolev написа:
STENLI написа:за миниорците: ние като викнем- КЪВ Е МИТИО СПОРЕД ВАС? знаете какво да отговорите нали?

Пе***ас!!!Пе***ас!!!

Гаден селски п*дераст!

Това е отговора :)

;) ;) ;)
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 14 май 2009 15:44

Митьо е притиснат отвсякъде, не мисля че сега е момента да вадим отбора. Иначе, всички сме на едно мнение - не искаме повече срам. Все пак, Селяка никога досега не е бил притиснат, както в момента.

AMON AMARTH

Re: Селския пак се изпусна нещо...

Мнениеот AMON AMARTH » 14 май 2009 15:44

Аре оставете човека на мира бе.Не стига,че сам ви идържа отбора толкова време а един лев не е взел.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 14 май 2009 15:46

AMON AMARTH написа:Аре оставете човека на мира бе.Не стига,че сам ви идържа отбора толкова време а един лев не е взел.

Пич... нарочно ли ти е за цел да идваш тук и да предизвикваш скандали?

todor_777
Контакти:

Мнениеот todor_777 » 14 май 2009 15:48

абе хора луди ли сте!кой ги мисли тези неща и как решиха след като са се събрали тарторите че ако идем при аматйорите ще е по-добре!че той селяка това чака!да няма разходи и да продължи да си пере парите и никога повече няма да гледаме футбол ние защото там на тоя ще му е мн удобно!аз не разбирам какво ще спечелим ако извадим отбора!абсолютно нищо!тоя това иска!

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 14 май 2009 15:50

AMON AMARTH написа:Аре оставете човека на мира бе.Не стига,че сам ви идържа отбора толкова време а един лев не е взел.

вземи го покани да стане президент на твоя любим отбор, ще ти е готино, ще видиш ;)
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 14 май 2009 15:50

Преди да започнете да ме псувате защо съм във форума ви, да ви кажа, че наистина ми се гледа дербито в последния кръг. И не защото искам именно ние да ви пратим в Б група, а защото мисля, че дотогава ще сте се спасили вече - имате по-лесна програма от другите кандидати и мисля, че няма да опрете до този мач. Затова и ще се получи един истински мач, в който и двата отбора ще играят за честта си, без да им виси класиране/изпадане на главата. Съответно и едно истинско шоу за нас и за вас по трибуните.
А иначе по темата - личното ми мнение е, че не трябва да правите глупости, защото Селския и без това е притиснат отвсякъде. Но...вие си знаете.

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 14 май 2009 15:53

според мен ДХ-С изобщо не се чувства притиснат и го боли зъба какво става с отбора и кво мислят за него хората. той живее в собствена реалност и там се чувства като Спайдърмен, Супермен и Батман едновремено...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Върни се в “Архив”