Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот ehh » 24 май 2011 12:00

SAMP написа:
ehh написа:Против съм евентуален трансфер на Делибашич. Това е човек минал през хиляда клуба и ми се струва, че вече се е изчерпал емоционално да играе голям футбол. Не искам експерименти с цел да видим, дали не можем да изтръскаме още малко чувала, пък барем паднат няколко гола.
Ако ще взимаме човек на такава възраст, по-добре да се вземе Цветков от Пирин.

Цветков пред Делибашич :o
Пич ти не си добре ;)

Да не падаш от Марс?
Колко такива бивши големи имена се провалиха в България. А и я разсъди нормално. След като си играл в средно големи отбори (дори и не европейски грандове), откъде ще имаш мотивация да тичаш из нивите-стадиони на България?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 май 2011 12:59

Става интересно...

Петима българи в списъка за селекция на Левски - две имена вече известни

Напук на твърденията, че Левски стана прекалено чуждоземен, клубът ще вземе петима българи в новата селекция. В общи линии “сините” ще оберат възможно най-доброто на пазара, въпреки че кризата не отминава и “Герена”.

Вече има принципна договорка с нашумелия Тодор Христов от Берое, твърди "Труд".
Лявото крило може да стане първото ново попълнение. Близо е и трансферът на нападателя Иван Цветков от Пирин.

Левски планира да привлече още атакуващ халф, централен защитник и дясно крило плюс деветка от чужбина. Сините засега отричат за Сержиньо от Локомотив (Пд). Левски ще хвърли най-малко 500 хиляди евро за селекция, като в зависимост от продажбите сумата е възможно да достигне и милион.

До няколко дни може да бъде обявен трансфер на Гара Дембеле на Изток. Има добри оферти и за Дарко Тасевски. Ще се разговаря за оставането на Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн, което не е сигурно.

Може да се помисли и за ляв бек, макар че доколкото знам Щърков се връща.
Само Левски!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 май 2011 13:33

защо не изток? Желанието на Гара е на запад.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 май 2011 13:36

Е това и аз не го разбрах. :mrgreen:
Само Левски!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 май 2011 13:55

wilge написа:защо не изток? Желанието на Гара е на запад.

Тъй като до момента реална оферта има само от Динамо Киев и вероятно нея имат в предвид.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2011 16:24

Dust написа:
wilge написа:защо не изток? Желанието на Гара е на запад.

Тъй като до момента реална оферта има само от Динамо Киев и вероятно нея имат в предвид.

Баждеков,ти ли си?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 май 2011 16:32

ГОНЗО ОГЛЕЖДА НАПАДАТЕЛ ОТ КОШМАР НА “ЛЕВСКИ”
“Левски” следи изявите на двама футболисти от унгарския Дебрецен. Става въпрос за нападателя Адамо Кулибали и дефанзивния полузащитник Йозеф Варга. Спортният директор Георги Иванов е наблюдавал двамата в мача Дебрецен – Халадаш (1:2) през уикенда. Кулибали се отчете с гол от дузпа. Нападателят е сред вариантите за заместник на Гара Дембеле, който почти сигурно ще бъде продаден в чужбина след края на сезона. Проблем при евентуалното преминаване на французина Кулибали на “Герена” може да се окаже финансовата страна и високите претенции на играча, пише “Гонг”. И двамата взеха участие в двубоя през 2009 година, когато Дебрецен отстрани “Левски” по пътя към груповата фаза на Шампионска лига. Следващото лято унгарците елиминираха и Литекс, като Кулибали се разписа при победата с 2:0 в Дебрецен.

Адамо Кулибали е роден на 14 август 1981 година в Париж. Играе за Поиси, Сент Труиден (Белгия), Антверп, а от 2009 година е в Дебрецен. За унгарците има 43 мача и 18 гола. Висок е 187 см.

Йозеф Варга е роден на 6 юни 1988 година в Унгария. Юноша на Дебрецен, в първия тим от 2008 година. Играе на поста дефанзивен полузцащитник, висок е 175 см. Бивш младежки национал на Унгария, а сега е част от първия състав.
Доколкото си спомням той не ни вкара гол, но игра доста добре. Само не разбрах за какво ни е опорен халф...
Само Левски!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 май 2011 16:40

Все интересно новини и все на играчи с действащи договори с трансферни суми около 500 000 евро, и като имам в предвид, че нито един клуб в България не е вадил подобни за последните 2-3 години, и основно се разчита на свободни агенти, то нещата отиват към 20-30% вероятност да станат подобни трансфери.
Кулибали и Варга имат договори с Дебрецен до 30.06.2013г.

Все пак дано.
Последна промяна от Dust на 24 май 2011 16:50, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 май 2011 16:44

Крилото на Берое Тодор Христов даде специално интервю за Livesport.bg, в което разкри, че много би се радвал да премине в отбора на Левски. Христов, който през зимата бе отхвърлен от отбора на ЦСКА, е спряган за сигурно ново попълнение на „сините“. Самият той обаче заяви, че за момента не знае нищо за интерес на Левски към него, но добави, че много би се зарадвал, ако той е реален и наистина премине на „Герена'.

„За момента не знам нищо. Знам това, което и вие, чел съм това, което се пише. Иначе не бих отказал на Левски, много ще се радвам ако премина при тях. Това би било огромна стъпка в кариерата ми. Искам да играя на „Герена“ и да радвам феновете, които по традиция са доста претенциозни“, започна Христов.

„Тези работи с ЦСКА вече съм ги забравил. Не мисля за това. Пожелавам си да премина в Левски, но не за да си отмъстя на „червените“, желанието ми е да се развивам като футболист. Дай Боже всички слухове да са верни и да станат нещата“, завърши скромно асът на Берое.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 май 2011 16:46

tevez написа:Крилото на Берое Тодор Христов даде специално интервю за Livesport.bg, в което разкри, че много би се радвал да премине в отбора на Левски. Христов, който през зимата бе отхвърлен от отбора на ЦСКА, е спряган за сигурно ново попълнение на „сините“. Самият той обаче заяви, че за момента не знае нищо за интерес на Левски към него, но добави, че много би се зарадвал, ако той е реален и наистина премине на „Герена'.

„За момента не знам нищо. Знам това, което и вие, чел съм това, което се пише. Иначе не бих отказал на Левски, много ще се радвам ако премина при тях. Това би било огромна стъпка в кариерата ми. Искам да играя на „Герена“ и да радвам феновете, които по традиция са доста претенциозни“, започна Христов.

„Тези работи с ЦСКА вече съм ги забравил. Не мисля за това. Пожелавам си да премина в Левски, но не за да си отмъстя на „червените“, желанието ми е да се развивам като футболист. Дай Боже всички слухове да са верни и да станат нещата“, завърши скромно асът на Берое.

Не беше ли Т.Христов този,дето доскоро разправяше какъв цесекар бил?

Върни се в “Архив”