Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще вадим ли отбора?
Това действие би било разумно преди 2-3-4 години ... сега НЕ...точно в момента когато гнидата е притисната от всички фронтове и когато свободата изглежда най-близо да се вади отбор...ммм НЕ
- Fallen_Angel
- Контакти:
kanar4o написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Нека момчетата от организираните фракции да кажат какво ще правим.този психично болен селяндур е решил да затрие клуба и няма никакво намерение да го продава.Мисля ,че е време за крайни действия.
БЕЗ ДА ЧЕТА ДРУГИТЕ МНЕНИЯ ,И САМО КАТО ВИДЯ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА ,ИМАМ ЕДНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТЕБ : ПРОСТАК !!! [/i]
[i]Ти си пълен малоумник ! Ако искаш отиди ся дай на БТВ , БНТ и Нова по едно интервю ,че ще вадим отбора а после отиди при Ушев и му кажи да сложат 8 300 куки на мач ! Малоумник !
Добре че ушеви не четат вестници, обаче следят форума на Гонг, нали?
- Тракиец 1912
- Контакти:
Вярно на Ботев мястото му е в "А" група, независимо от това какво е моментното му състояние, но истината е, че с тези дългове, просто незнам кой ще ни вземе.... Нека да видим дали ще се спасят, ако да, нека да видим какво ще стане лятото и дали ще има развитие. Боби каза в интервю пред Ринг, че се очаква до юни,юли месец да има някакво развитие по въпроса. Много кофти е цялата ситуация. Не бива целият този товар, включващ и съдбата на отбора да пада върху ръменете на феновете, но какво да правим, като така се получиха работите.
за миниорците: ние като викнем- КЪВ Е МИТИО СПОРЕД ВАС? знаете какво да отговорите нали?
Fallen_Angel написа:kanar4o написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Нека момчетата от организираните фракции да кажат какво ще правим.този психично болен селяндур е решил да затрие клуба и няма никакво намерение да го продава.Мисля ,че е време за крайни действия.
БЕЗ ДА ЧЕТА ДРУГИТЕ МНЕНИЯ ,И САМО КАТО ВИДЯ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА ,ИМАМ ЕДНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТЕБ : ПРОСТАК !!! [/i]
[i]Ти си пълен малоумник ! Ако искаш отиди ся дай на БТВ , БНТ и Нова по едно интервю ,че ще вадим отбора а после отиди при Ушев и му кажи да сложат 8 300 куки на мач ! Малоумник !
Добре че ушеви не четат вестници, обаче следят форума на Гонг, нали?
Карай де ,аз знам дали ше става нещо или не

STENLI написа:за миниорците: ние като викнем- КЪВ Е МИТИО СПОРЕД ВАС? знаете какво да отговорите нали?
да между другото тва е много добра идея !
- Fallen_Angel
- Контакти:
kanar4o написа:Карай де ,аз знам дали ше става нещо или не
Виж сега... Онези тикви от ММ пускат статия, ние я вадим тук. Въпросът е - какво прави тази статия там на първо място? Партенка ли е или изтичане на информация?
- asenkolev
- Контакти:
STENLI написа:за миниорците: ние като викнем- КЪВ Е МИТИО СПОРЕД ВАС? знаете какво да отговорите нали?
Пе***ас!!!Пе***ас!!!

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
- bulgaro
- Контакти:
стига писахте простотии, лаладжии 

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !