Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Денят за отбора

Мнениеот sl321 » 23 май 2011 21:20

Моуриньо благодари на феновете

В специално изявление в официалния сайт на отбора Жозе Моуриньо благодари на феновете на Реал Мадрид за подкрепата през изминалата кампания.

В последните 2 седмици португалецът не се явяваше на пресконференциите на състава, но сега прецени, че е редно да направи нещо подобно.

„Сезонът приключи и бих искал да използвам възможността да благодаря на почитателите на Реал Мадрид за подкрепата към мен, екипа ми и целия отбор, през последните месеци” заяви той.

„Бяхме отдадени на работата си, но в крайна сметка нашите фенове са тези, които ще оценят как сме се справили. На 11 юли ще започнем подготовка за новия сезон със същата мотивация и страст, каквито заслужава клуб с историята и традициите на Реал Мадрид” добави Моуриньо.

„Накрая искам да приключа с едно простично желание, а именно през следващия сезон в нашия спорт да се възстановят принципи и ценности, които не трябва да бъдат забравяни, но това е направено от някои институции и хора в световния футбол. Това са феър-плей, уважение към противника и никаква толерантност към расизма, които наистина трябва да бъдат спазвани. Благодаря ви за всичко и скоро отново ще бъдем заедно” изтъкна още треньорът.

Последните му думи със сигурност са насочени към УЕФА и те определено показват недоволството на Жозе от решенията, които евроцентралата взе след скандалния първи мач срещу Барселона от полуфиналите на Шампионската лига.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nksm-TNqhzg[/youtube]
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 23 май 2011 21:25

Мауриньо продължава с атаката в момент в който всеки очаква че всичко трябва да е затихнало.Според мен думите са му правилни и ме кефи яко.

За Каехон, кво да кажа....ако Адебайор не бъде оставен в отбора както и да е,но ако остане,за кво ни е?ЩЕ седи на пейката вместо да играе.Но както решат така....ще гледаме и ще е интересно!
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 23 май 2011 22:11

мачкаме със селекция ..........
този Кайехон ми e най-непознат от новите честно казано никога не съм го гледал ...........
да не вземат да продадат БЕНЗЕМА след този трансфер че става ............. :roll:
Последна промяна от shotgun blues на 23 май 2011 22:56, променено общо 1 път.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 23 май 2011 22:40

Хубаво е, че сме си върнали юношата, ама ако получава шанс за изява, за да може да се впише в отбора... иначе не виждам смисъл да го взимаме... и след този трансфер РЕАЛ имат 5-ма нападатели: Игуаин, Бензема, Мората, Адебайор (ако го задържим) и Каехон... поне за мен това значи, че един от първите четирима ще се махне :roll: С оглед на слуховете залагам това да е Адебата :?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 май 2011 13:32

Току щу излезна новина в "Марка" , че Реал Мадрид продава Каналес на Виляреал за 12 милиона евро. Ако това стане, ще бъде добре както за нас, така и за играча. От една страна, Реал Мадрид ще е на печалба - дадоха 5, а взимат 12 милиона евро , също така ще има и опция за откупуване. За Каналес, също е добре, защото отива в отбор,който ще играе в ШЛ . Успех в новия отбор ;) За Кайехон, знам,че това е най-фаулирания футболист в Примера през изминалия сезон, Тоше, от това,което съм гледал, ми прави впечатление,че е по-скоро крило тип Ди Мария, отколкото чист нападател. Юноша на Реал Мадрид. Наистина интересен трансфер ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 май 2011 14:12

Каналес нормално голям талант но не можа да се наложи и няма как това да стане и следващият сезон при такава конкуренция на поста му Йозил,Сахин,КАКА ако остане ,явно ще стане голям футболист в друг отбор
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 24 май 2011 20:06

Само аз ли продължавам да мисля, че имаме нужда от нов нападател, който да е утвърдено име. Адебайор почти сигурно си заминава и пак оставаме с двама нападатели за големите мачове. Моите уважения към Каехон и Мората, ама не виждам как Моуриньо ще ги пусне и в 90-тата минута на мач, който ни е важен. Млади са, перспективни са, но не са готови още.

Вижте другите големи отбори по колко нападатели имат... Ние имаме сигурно 7-8 футболисти в халфовата линия, които са доста добри, а само двама нападатели.

Много искам Агуеро да е третият :roll:

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 24 май 2011 20:35

Агуеро / Йоренте / Тевез
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 май 2011 22:34

hajitsu написа:Агуеро / Йоренте / Тевез

ако вземат един от тези ще стане вече прекалено ..................
в МАРКА пише Aguero blanco не вярвам да стане

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 24 май 2011 23:41

shotgun blues написа:
hajitsu написа:Агуеро / Йоренте / Тевез

ако вземат един от тези ще стане вече прекалено ..................
в МАРКА пише Aguero blanco не вярвам да стане

Дано да стане, просто имам страхотно предчувствие за този футболист.Още миналата година имах същото чувство за Суарез, а виждаме вече как възроди Ливърпул.

Не мога да разбера защо мислите, че имаме достатъчно нападатели. Барса е с Меси, Вия, Педро и Афелай и ще бъде привлечен Джузепе Роси, а ние имаме Бензема, Роналдо, Игуаин и Мората (който въобще не се е доказал като нападателите на Барса) и си мислим, че сме перфе.

В момента има няколко футболисти в света, за които не се говори или пише, а са страшни. Хесус Навас от Севиля и Елижейро Елия от Хамбургер са страшно добри, а не чувам да има интерес към тях :? Мисля, че и на тях много ще им отива бяло :)

Върни се в “Реал Мадрид”