Наков прави мръсно на Пирин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Re: Наков прави мръсно на Пирин

Мнениеот bezpanika » 24 май 2011 10:55

blue_lagoon написа:Ами Пирин просто си изпадаше без далаверите на Наков. За това сега е силен и диктува. А автора,като е такъв яростен противник на протекцийте за Левски и Цска,защо иска общината да помага? Нали пак е държавна институция? Ама по-лесно е да плюеш без да мислиш. Когато е имало Левски,нито Дс е имало,нито Бкп е имала власт. Друг е въпроса че сигурно сред роднините ти е пълно с комунисти. Като знам по Пиринко,колко ревностни комуняги има.... Чак Причкапов ви беше кмет. Сега ,като ви легнаха Цска пак ще ви отмъкнат без пари някой и друг футболист. За това ви мразя,защото сте пълно потвърждение на поговорката: Що е маке все е л.....о :lol:

Що ни плюеш ти нас комунистите бе? Верно , през комунизма , бяхме добре , обаче сега сме още по-добре.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 24 май 2011 11:12

защо написа:Няма опасност да изпаднете служебно, споко. Просто Наков ще се пробва да си върне някой лев, а ако може и да излезе на печалба.

Е сега вече ме разсмя ми той не е дали и един лев какво да си връща.Той от този отбор е само на печалба.Краде и това което не става за крадене.
И все пак за всичко си е виновен Пирин.Те си го допуснаха Те да си го изгонят.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

bufer1936
Контакти:

Мнениеот bufer1936 » 24 май 2011 11:44

орлета от "Македонска слава"бъдете благодарни на ЦСКА и ЛОКО Пловдив,че ви дадоxа по 1точка и ви оставиxа в групата.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 24 май 2011 11:47

Айде пак ЦСКА е полегнала на Пирин,това вече го чухме,аз питам ОТНОВО всички спецове тука, как тая една точка ни спаси точно(Пирин)??? Ако не сте гледали класирането Пирин е на 5 точки от чертата ,а не на 1,та ЦСКА да ни е спасила,мачът,който ни спаси беше 6:0 срещу Академик.
Ония "фен" на Левски,дето разправа за комунистите при нас,да си гледа мутрите начело на отбора му,какво разбираш ти от Пирин,питам аз?Само далаверите са спасили Пирин, а?Няма футболисти дето играят,няма Иван Цветков ,дето ви набута 2 гола?
А за Цветков само ще се облизвате,защото желанието му е да играе в чужбина,а според мен и други хора софийските отбори са му под нивото...
А колкото до черното тото,има ли бг отбор ,който не печели от това?

Потребителски аватар
bufer
Контакти:

Мнениеот bufer » 24 май 2011 12:13

Синьо сърце написа:
blue_lagoon написа:Ами Пирин просто си изпадаше без далаверите на Наков. За това сега е силен и диктува. А автора,като е такъв яростен противник на протекцийте за Левски и Цска,защо иска общината да помага? Нали пак е държавна институция? Ама по-лесно е да плюеш без да мислиш. Когато е имало Левски,нито Дс е имало,нито Бкп е имала власт. Друг е въпроса че сигурно сред роднините ти е пълно с комунисти. Като знам по Пиринко,колко ревностни комуняги има.... Чак Причкапов ви беше кмет. Сега ,като ви легнаха Цска пак ще ви отмъкнат без пари някой и друг футболист. За това ви мразя,защото сте пълно потвърждение на поговорката: Що е маке все е л.....о :lol:

+1

+2

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 24 май 2011 13:30

Не ми е ясно какво плюете по Наков, когато на всички беше ясно, че без него се отправяте към Б група. Той привлече Бибишков и Цветков, които изцяло преобразиха отбора. Толкова зле бяхте, че собствениците си подаряваха акциите, за да не плащат дълговете и бяха отписали Пирин като отбор. Играчите ви напускаха без пари, защото не бяха получавали заплати с месеци. Пък за привличането на нови не сте си и мечтали. Безспорен факт е, че Наков ви стабилизира и при него се повиши нивото.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 24 май 2011 15:58

bufer1936 написа:орлета от "Македонска слава"бъдете благодарни на ЦСКА и ЛОКО Пловдив,че ви дадоxа по 1точка и ви оставиxа в групата.

Каква македонска слава?
Юлиян Попев, Мирослав Ризов, Костадин Кацимерски и Антон Костадинов - това са играчите на Пирин, които са си и техни юноши играли някога за закрития Македонска слава!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 май 2011 16:04

FCH написа:
bufer1936 написа:орлета от "Македонска слава"бъдете благодарни на ЦСКА и ЛОКО Пловдив,че ви дадоxа по 1точка и ви оставиxа в групата.

Каква македонска слава?
Юлиян Попев, Мирослав Ризов, Костадин Кацимерски и Антон Костадинов - това са играчите на Пирин, които са си и техни юноши играли някога за закрития Македонска слава!

Не му обяснявай!Той си е такъв чул е нещо и после го лансира като своя мисъл!Свещенна простотааааа...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 24 май 2011 20:17

Днес банката е взела и другият автобус на Пирин,ще трябва да си търсят транспорт за Севлиево.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Мнениеот naziata » 25 май 2011 03:07

Заминавай за цирка

Върни се в “Пирин”