ЦСКА - Славия 1:0 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия (финал за купата)

Мнениеот Udoji90 » 24 май 2011 00:26

Айде, и аз се сдобих днес с билет. В сряда съм на Нац. стадион и няма да си тръгна, докато не видя Янчев и компания да държат Купата! ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 май 2011 10:13

Udoji90 написа:Айде, и аз се сдобих днес с билет. В сряда съм на Нац. стадион и няма да си тръгна, докато не видя Янчев и компания да държат Купата! ;)

какво ти казах за билетите а :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 май 2011 10:17

Кашчей написа:
POPCORN написа:просто мрази ЦСКА!Кво има да се разбира толкова :lol: :lol:

Дай ми една причина да обичам отбор извън Русе и ще ви стана фен!

ПП-Още чакам линк от теб.. или поне извинение за невярно твърдение!

Аз не ти казвам да го обичаш, а просто да не дразниш хората с постовете си!Не е казано,че като не харесваш ЦСКА трявба постоянно да пишеш в нашите теми и да ядосваш феновете на ЦСКА!Значи има едно нещоо...ти си като едно момче в отбора!Целият отбор му се кара,че не подава, че се меша яко, и тн, а той продължава да си играе за себе си!Е ти си същият!Тука 100 човека ти казват едно, ама ти пак продължаваш!Като кон с капаци си!Незнам кеф ли ти прави да говориш глупости за ЦСКа или да дразниш хората и аз вече нямам обеснение, защо седиш постоянно във форума на ЦСКА, като не си негов привърженик!Колкото да извинение няма какво да се извинявам, защото още в първият си пост за ЦСКА - Локо Пд като те питах съдията помогна ли на Локо Пд ти почна ми говори как съдиите ни помагали в други мачове!Така че не виждам да има смисъл да се извинявам!И се научете,че като няма какво да кажете по темата по-добре не пишете!Не да ни занимавате тука с вашите простотии
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 май 2011 10:40

POPCORN написа:
Кашчей написа:
POPCORN написа:просто мрази ЦСКА!Кво има да се разбира толкова :lol: :lol:

Дай ми една причина да обичам отбор извън Русе и ще ви стана фен!

ПП-Още чакам линк от теб.. или поне извинение за невярно твърдение!

Аз не ти казвам да го обичаш, а просто да не дразниш хората с постовете си!Не е казано,че като не харесваш ЦСКА трявба постоянно да пишеш в нашите теми и да ядосваш феновете на ЦСКА!Значи има едно нещоо...ти си като едно момче в отбора!Целият отбор му се кара,че не подава, че се меша яко, и тн, а той продължава да си играе за себе си!Е ти си същият!Тука 100 човека ти казват едно, ама ти пак продължаваш!Като кон с капаци си!Незнам кеф ли ти прави да говориш глупости за ЦСКа или да дразниш хората и аз вече нямам обеснение, защо седиш постоянно във форума на ЦСКА, като не си негов привърженик!Колкото да извинение няма какво да се извинявам, защото още в първият си пост за ЦСКА - Локо Пд като те питах съдията помогна ли на Локо Пд ти почна ми говори как съдиите ни помагали в други мачове!Така че не виждам да има смисъл да се извинявам!И се научете,че като няма какво да кажете по темата по-добре не пишете!Не да ни занимавате тука с вашите простотии

Аз ти казах, че не само не мислиш, но и не можеш да четеш!
gong/viewtopic.php?p=2100255#p2100255

Това е прословутият пост, без никаква редакция!Сега ми покажи, къде говоря за друг ваш мач и как съдия ви е помогнал!

То бива, бива, ама бивол курбан не бива!Като не можеш да помниш кой какво е написал е по-добре да не пишеш неистини!

ПП-Откога честното мнение, без обида, е плюене?!Това, че на вас не ви харесва и допада истината не е мой проблем!
Изглежда, за да е обективно нечие мнение то трябва задължително да е хвалебствено и да съвпада с официалната политика.Както се казваше преди години:"Всяка крива, успоредна на Априлската линия на Партията е права!"

ППП-Не разбрах какво общо има моята личност с мача ви със Славия, както и връзката къде е и съществува ли Дунав, със същият този мач?!А ти, като си толкова честен и обективен, дали би направил забележка на бившият модератор CSKA-90 за арогантното му поведение към всеки в тази тема, който не е цесекар?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 май 2011 10:49

Аз не съм модератор,че да му правя забележки!Всеки си носи кърста!Така е преценил така е решил!После това ли ти е обективното мнение, където 50 пъти те питах да си кажеш дали в тоя мач съдията подпря локо или не и ти ми мълчиш като незнам какво?Ама иначе като е нещо лошо за ЦСКА го пишеш няма проблеми!Те левскарите където мразят повече ЦСКА от тебе не седят толкова във офрума на ЦСКА колкото ти!Аз такъв човек не съм виждал!Да не е от дадения отботр и да има най-много постове в отбора който не харесва!И да те питам нещо, за какво пишеш мнения като тука надали някой ще ти ги вземе в предвит като знаеш,че не харесваш ЦСКА!?Аз освен да дразниш не виждам друга причина или няма какво да правиш и си пишеш като латерна?Нямам нищо против тебе, знам че понякога казваш умни неща само че тука всиките сме фенове на ЦСКА и малко или много каквото и да говориш, няма да ни промениш мнението за клуба !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 май 2011 11:18

Между впрочем аз очаквам изключително интересен мач утре.Много хора си правят криви изводи за белите,визирайки загубите им,но истината е ,че след класирането си за финал спряха да играят.А и на същата логика какво да се каже за последните два мача на ЦСКА...Силите са изравнени и в един мач е трудно да с прогнозира победителят.Белите са абсолютна загадка и за мен ще е любопитно какво лице ще покажат.ЦСКА поддържат едно прилично ниво цяла пролет,но в Пловдив головете им дойдоха вповече...Това изпускане на парата преди финала може да донесе доста главоболия.Колкото до треньорския двубой-леко предимство за Славия,опитът си казва думата в такива мачове.
Та според мен едва ли мачът ще се реши в 90 минути.Но си е и до шанс...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 24 май 2011 12:28

Някой знае ли колко билета са купени вече ?...Дано да има поне 40 000 :mrgreen:

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 24 май 2011 12:32

Синьо сърце написа:Между впрочем аз очаквам изключително интересен мач утре.Много хора си правят криви изводи за белите,визирайки загубите им,но истината е ,че след класирането си за финал спряха да играят.А и на същата логика какво да се каже за последните два мача на ЦСКА...Силите са изравнени и в един мач е трудно да с прогнозира победителят.Белите са абсолютна загадка и за мен ще е любопитно какво лице ще покажат.ЦСКА поддържат едно прилично ниво цяла пролет,но в Пловдив головете им дойдоха вповече...Това изпускане на парата преди финала може да донесе доста главоболия.Колкото до треньорския двубой-леко предимство за Славия,опитът си казва думата в такива мачове.
Та според мен едва ли мачът ще се реши в 90 минути.Но си е и до шанс...

За треньорският двубой не съм съгласен.Единият е сглобил добър отбор и се радва на добри резултати(изключвам последният мач в Пловдив),а другият уби амбициите на отбора си ,още преди да са обявени.Да не говорим,че тази пролет,който не хвана Славия на Кокала :!: ,той не ги победи.Велев ще е треньор на Славия до сряда,след това ще го уволнят
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 май 2011 12:44

B__A__N__DA__TA написа:За треньорският двубой не съм съгласен.Единият е сглобил добър отбор и се радва на добри резултати(изключвам последният мач в Пловдив),а другият уби амбициите на отбора си ,още преди да са обявени.Да не говорим,че тази пролет,който не хвана Славия на Кокала :!: ,той не ги победи.Велев ще е треньор на Славия до сряда,след това ще го уволнят

Съгласен съм с доводите,но за убитите амбиции-не!Славия е на един мач от трофей и участие в ЛЕ!Толкова близо до нещо значимо не са били много години!Друг е въпросът дали е удачно да отпишеш 6-7 мача и да насочиш всичко към финала-но това си е техен проблем.А ЦСКА са добър отбор,но не толкова,за да са убедени в тази победа.И имат достатъчно слабости,които да бъдат използвани.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 май 2011 13:21

Когато Велев отиде в Славия ,Венци сТефанов каза,че може да направи шампион Славия ... направо шампион незнам как не се бориха за изпадане тоя сезон

Върни се в “ЦСКА”