Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще вадим ли отбора?
Това ще е най-голямата ни грешка ! Но все пак дано греша.........
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Аз съм съгласен с Портокала. Писна ми да гледам обаче нашия любим отбор да крета едва едва. Естествено Селския е виновен за всичко, но си мисля че неговото време вече свърши. Независимо какво ще стане и къде ще играе отбора той ще е на топло и ще си разтрива дупето.
А той плати ли на момечтета заплатите?
А той плати ли на момечтета заплатите?
BOTEV FOREVER
Футболистите на Ботев Пловдив и днес не получиха парите, които имат да взимат от Димитър Христолов. Президентът на пловдивчани бе обещал до днес да изплати по две заплати и три премии на играчите и служителите в клуба. Той обаче не се появи на стадион „Христо Ботев" до началото на тренировката.
„Жълто-черните" бяха събрани в съблекалнята от изпълнителния директор Сава Савов и след 10-минутен разговор излязоха на терена. Савов не пожела да говори за проблемите в клуба като единственото, което каза бе: „Днес съм тук,
утре може да ме няма".
По информация на Гонг Христолов се намира в София, където ще направи пореден опит да вземе по-рано оставащата сума, която ЦСКА дължи за трансферите на Дормушали Саидходжа и Данчо Минев.
„Жълто-черните" бяха събрани в съблекалнята от изпълнителния директор Сава Савов и след 10-минутен разговор излязоха на терена. Савов не пожела да говори за проблемите в клуба като единственото, което каза бе: „Днес съм тук,
утре може да ме няма".
По информация на Гонг Христолов се намира в София, където ще направи пореден опит да вземе по-рано оставащата сума, която ЦСКА дължи за трансферите на Дормушали Саидходжа и Данчо Минев.
STENLI написа:Футболистите на Ботев Пловдив и днес не получиха парите, които имат да взимат от Димитър Христолов. Президентът на пловдивчани бе обещал до днес да изплати по две заплати и три премии на играчите и служителите в клуба. Той обаче не се появи на стадион „Христо Ботев" до началото на тренировката.
утре може да ме няма".
Мерси майна -

BOTEV FOREVER
Много уважавам отбарави,но първо нищо няма да постигнете.
1.Ще уплашите играчите на стадиона!Не Само наща,а месля,че протестирате против христолов а не против играчите.А и не е много приятно отиват наще на мач и почват да се целят по-тях с бомбички и т.н. без да са виновни за нищо!
2.Тоя селяк както казаха преди мен няма да се махне от Ботев.
А аз искам победа за Миньор честна,а не после ако се спасим да ни казват добре,че бяха Ботев.Те испаднаха за ваша сметка.За което ще ми е много болно и ще знам,че е така.Но коквото искате правете.Незнам много неща за ботев и неговия собственик такаче незнам.Се пак ви пожелавам тоя селяк да се махне и да се спасим,а онези отбори без публика да се махат от А група.
1.Ще уплашите играчите на стадиона!Не Само наща,а месля,че протестирате против христолов а не против играчите.А и не е много приятно отиват наще на мач и почват да се целят по-тях с бомбички и т.н. без да са виновни за нищо!
2.Тоя селяк както казаха преди мен няма да се махне от Ботев.
А аз искам победа за Миньор честна,а не после ако се спасим да ни казват добре,че бяха Ботев.Те испаднаха за ваша сметка.За което ще ми е много болно и ще знам,че е така.Но коквото искате правете.Незнам много неща за ботев и неговия собственик такаче незнам.Се пак ви пожелавам тоя селяк да се махне и да се спасим,а онези отбори без публика да се махат от А група.
Подкрепете си отбора!Стига сте мислили как да пратите Ботев в "Б" или "В" група!
minyor,споко, нямаме нищо против вашите игра4и
Еее от седмици чакам гостуването срещу вас
Това, че махнахте темата за мача от форума си, ме кара да мисля, че сте решили да действате, а това не ме радва изобщо... лично според мен ще направите голяма грешка...

Последна промяна от MoNteSo на 14 май 2009 14:31, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
призовавам всички истински фенове да се внимава,каквото и да се прави някой да не пострада,камо ли да е от нашите..пък и другите не са ни с нищо виновни...войната си е лично наша,но смятам че здравето и живота на всички е преди това.Където и да сме винаги ще бъдем до Ботев!!!!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Нека момчетата от организираните фракции да кажат какво ще правим.този психично болен селяндур е решил да затрие клуба и няма никакво намерение да го продава.Мисля ,че е време за крайни действия.
БЕЗ ДА ЧЕТА ДРУГИТЕ МНЕНИЯ ,И САМО КАТО ВИДЯ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА ,ИМАМ ЕДНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТЕБ : ПРОСТАК !!! [/i]
[i]Ти си пълен малоумник ! Ако искаш отиди ся дай на БТВ , БНТ и Нова по едно интервю ,че ще вадим отбора а после отиди при Ушев и му кажи да сложат 8 300 куки на мач ! Малоумник !