ЧЕРНОМОРЕЦ - Локомотив Пловдив, 28.05, 18:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Локомотив Пловдив, 28.05, 18:00ч.
Не се пънете много,че ако Славия бие за купата,головете на Андонов ще ги видите осемнадесет човека на живо.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
qqq написа:ей го и дежурния фес - помниш ли А група ? - някой ви вкарваше тройка всеки мач. Купата да я взима който иска, я играем в Европа я не - но това не е папагалска работа, ако ще и фенове да няма в Бургас, обаче ти явно отсега се тормозиш, как ще я караш мишко следващата година .....а и следващата
Помня много неща.Истинския фен се радва на отбора си,не само когато е в А група,ама ти няма как да го знаеш,защото си от мнозинството новоизлюпени фенове на отбора ти,които са стъпили на мач за пръв път през този век.
v.s. написа:Не се пънете много,че ако Славия бие за купата,головете на Андонов ще ги видите осемнадесет човека на живо.
Що се заяждаш сега?! Кога си видял или чул за наше гостуване от 18 човека?
Колкото до Георги Андонов, ами ако може нека вкара. Където е играл е белязал срещу нас, само с Черноморец още няма гол. Ама нека свърши мача!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Твърда 2-ка! Цаците ще помогнат на Локо 1926 Кн за Европа, но гиговите жепейци ще са на 1-ви коловоз - очаквано!
FCH написа:Твърда 2-ка! Цаците ще помогнат на Локо 1926 Кн за Европа, но гиговите жепейци ще са на 1-ви коловоз - очаквано!
Каза хасковският бостанджия ...
[center]
[/center]
[/center]Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Локомотив Пловдив, 28.05, 18:00ч.
Converse написа:FCH написа:Твърда 2-ка! Цаците ще помогнат на Локо 1926 Кн за Европа, но гиговите жепейци ще са на 1-ви коловоз - очаквано!
Каза хасковският бостанджия ...
Бостаните са в ЛЮБИМЕЦ ако не знаеш, не слушай батко си Венци!

А в Айтос с какво земеделие се занимават?
Туше написа:v.s. написа:Не се пънете много,че ако Славия бие за купата,головете на Андонов ще ги видите осемнадесет човека на живо.
Що се заяждаш сега?! Кога си видял или чул за наше гостуване от 18 човека?
Колкото до Георги Андонов, ами ако може нека вкара. Където е играл е белязал срещу нас, само с Черноморец още няма гол. Ама нека свърши мача!
Туше,не се заяждам,дадох прогноза без да обиждам.А за 18те човека,не мисля че на последното ви гостуване имаше повече хора тръгнали от Пловдив.
Не съм запознат, приятелю, родом съм от Бургас !
[center]
[/center]
[/center]Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Локомотив Пловдив, 28.05, 18:00ч.
Converse написа:Не съм запознат, приятелю, родом съм от Бургас !
Знаех си, Меден рудник - Ghetto Rulez!!!