С фен на Испанки футбол за мениджъри не спори.
Те си гледат испанското което се води само и общо взето няма никакво значение кой им е треньор на тия отбори, знаят си 1 и никога няма се променят.
Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
Sylvax написа:С фен на Испанки футбол за мениджъри не спори.
Те си гледат испанското което се води само и общо взето няма никакво значение кой им е треньор на тия отбори, знаят си 1 и никога няма се променят.
Което поне според мен е правилната стратегия! Само слабаците се нагаждат по съперника! Този, който е истински силен е уверен във възможностите си и играе СВОЯТА игра, без да се съобразява с противника!
А не срещу слабаците да излизаш с няколко нападателя и да ги убиваш от голове, а като играеш срещу силен съперник да се бетонираш с 9 човека отзад... - това е тактика за страхливци!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Sylvax написа:С фен на Испанки футбол за мениджъри не спори.
Което поне според мен е правилната стратегия! Само слабаците се нагаждат по съперника! Този, който е истински силен е уверен във възможностите си и играе СВОЯТА игра, без да се съобразява с противника!
А не срещу слабаците да излизаш с няколко нападателя и да ги убиваш от голове, а като играеш срещу силен съперник да се бетонираш с 9 човека отзад... - това е тактика за страхливци!
Това че Барселона неможе да играе защитно ли те дразни? Един отбор щом може да се защитава и смята,че по този начин ще успее да победи съперника си не виждам нищо лошо! Вашата сила е атакуващия футбол и си го практикувате,на Интер е защитата и си го практикуваме. Даже при нас не е само защита,когато трябва да се атакува го правим,а когато трябва да се защитаваме - също! Просто едното го правим по-добре от другото.
Явно сте испснакия еквивалент на ФК Арсенал неуважаващ стиловете на другите отбори.
Аз ако съм фен на дефанзивната игра никой не може да ме убеди че женствени 155 см. човечета който стигат до финали със симулаций, и това е така, защото това е тактиката им и обичат да убиват футбола с къси пасчета, да убиват го, защото не виждам атракция в тия педалски махленски пасчета, ако искаш атракция гледай Блекпуул или УБА, те играят по атрактивно от 100те паса в атака.
Аз ако съм фен на дефанзивната игра никой не може да ме убеди че женствени 155 см. човечета който стигат до финали със симулаций, и това е така, защото това е тактиката им и обичат да убиват футбола с къси пасчета, да убиват го, защото не виждам атракция в тия педалски махленски пасчета, ако искаш атракция гледай Блекпуул или УБА, те играят по атрактивно от 100те паса в атака.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.
Да, а ти определено уважаваш стила на игра на другите отбори. Ти предпочиташ грозния и отвратителен футбол на твоите любимци!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
- Middlesbrough
- Контакти:
май в тоя форум феновете на Маната са най - прости и комплексирани хммм нищо лично към отбора :Д ...
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Не само в този форум 
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
durex написа:Това че Барселона неможе да играе защитно ли те дразни? Един отбор щом може да се защитава и смята,че по този начин ще успее да победи съперника си не виждам нищо лошо! Вашата сила е атакуващия футбол и си го практикувате,на Интер е защитата и си го практикуваме. Даже при нас не е само защита,когато трябва да се атакува го правим,а когато трябва да се защитаваме - също! Просто едното го правим по-добре от другото.
Можем, но не го правим, защото това не е нашата игра! Цял мач да си се затворил в своята половина и да дебнеш на контри... - това поне според мен е нож с 2 остриета. Ами ако все пак защитата се пропука и получиш гол?! И като си излязал със 7 дефанзивни играча какво правиш?
А и в крайна сметка сигурно си чувал, че най-добрата защита е нападението.
Sylvax написа:Явно сте испснакия еквивалент на ФК Арсенал неуважаващ стиловете на другите отбори.
Ние еквивалент нямаме! Играем по този начин доста преди Венгер да го наложи в Арсенал - евала за което!
А колкото до махленските пасчета..., ако с махленски пасчета се вкарваха средно по 3+ гола на мач... всички щяха да ги ползват, вместо да кюскат топката за измъчено 1:0 или 2:1 с гол в 96-тата минута на дадено 3 минутно продължение!!!
А на Блекпул - УБА не ми е ясно кое е атракцията..., да ако си фен на ръгбито/кеча най-вероятно ще ти е интересно, но тук говорим за футбол, а не за "кой ще осакати повече съперникови играчи"!!!
Явно не гледаш внимателно английски футбол, първо единтвените ръгбисти са Бирмигамските отбори + Фулъм и Стоук, а Блекпуул и УБа ираят с 1 докосване в пъти по-красиво от прехваление стил на Барца.
Да не говорим че стила на Арсенал пак е по-хубав но те не могат да го практикуват цял сезон, не издържат, което си е техен проблем.
Иначе головете срещу такива смешни отбори не са фактор да не говорим че рекорда в Испания.
Рекорда за отбелязани голове в Испания е 107 в Англия 103, като Пуул и Юнайтед редовно в големите си периода да докарвали над 85-90 гола на сезон, както и балетните отбори в Испания, да не коментираме колко рядко всъщност Ла Лига е интересна за гледане, да имало е такива периоди защото е неизбеждно намалянето на качеството понякога на 1 от 2-та отбора от който е изградена тая лига.
Нивото на отборите в тая Лига е под всякаква критика като извън топ 2, 3 и 4тия са на ниво Ла Лига а всички други отбори отдолу са на нивото на ЦСКА/Левски да си го кажем.
Единствения начин за топ 2 да изгуби точки е когато има ШЛ и затова 80% от загубените им точки са тогава.
Както се каза вчера представете си Челси - Пуул 6:2 и така натаък.
Да не говорим че стила на Арсенал пак е по-хубав но те не могат да го практикуват цял сезон, не издържат, което си е техен проблем.
Иначе головете срещу такива смешни отбори не са фактор да не говорим че рекорда в Испания.
Рекорда за отбелязани голове в Испания е 107 в Англия 103, като Пуул и Юнайтед редовно в големите си периода да докарвали над 85-90 гола на сезон, както и балетните отбори в Испания, да не коментираме колко рядко всъщност Ла Лига е интересна за гледане, да имало е такива периоди защото е неизбеждно намалянето на качеството понякога на 1 от 2-та отбора от който е изградена тая лига.
Нивото на отборите в тая Лига е под всякаква критика като извън топ 2, 3 и 4тия са на ниво Ла Лига а всички други отбори отдолу са на нивото на ЦСКА/Левски да си го кажем.
Единствения начин за топ 2 да изгуби точки е когато има ШЛ и затова 80% от загубените им точки са тогава.
Както се каза вчера представете си Челси - Пуул 6:2 и така натаък.