kokic1986 написа:Кога най-накрая ще се забрани играенето на мачове в Перник
И на какво основание трябва да го направят, заради това, че няма репортаж от мача ли?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
me4oka написа:Пичове, репортаж имаше и по БНТ в "Трето полувреме". Така че, стига пискали
зелено-бяло написа:Убих се да натискам pause/play на репортажа от нашия мач,на дадения по-горе линк,но сега съм сигурен-засада при нашия гол Н Я М А!!!!!!!!!
Опитайте и вижте-на една линия са защитник и нападател в момента на паса!
v.r.s. написа:зелено-бяло написа:Убих се да натискам pause/play на репортажа от нашия мач,на дадения по-горе линк,но сега съм сигурен-засада при нашия гол Н Я М А!!!!!!!!!
Опитайте и вижте-на една линия са защитник и нападател в момента на паса!
Стига де, гледай реално и аз това правех до сега, спирах и връщах докато не хванах точно подаването, засадата си е очевидна, въобще не са на една линия, жалко, че не е хванат и вторият пас към голмайстора, поне спаред мен и той беше в засада, така го видях на стадиона, но не мога да съм сигурен. Гола на Въндев също така е съмнителен, но колкото пъти да го връщах и спирах не мога да преценя, защото картината е много размазана.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта