http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=25841
Много интересно интервю.
Мъри: Ще се сбием с Ейре заради България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Мъри: Ще се сбием с Ейре заради България
Всички говореха, че сме мъртви, че нямаме шансове за ЮАР. Но футболистите направиха така, че започнахме да мислим за директно класиране. Най-голямото желание е срещу Ейре да изиграем мача като истински българи, защото знам, че на стадиона ще има 40 000 зрители. Ейре е много добре организиран отбор, особено в защита. Публиката ще държи нашия отбор в настроение за победа. Искам да се сбием за България, дано от напрежението не забравим и футбола. Искам футболът да е водещ.
За директно класиране и дума не може да става , но за баражите все още имаме някви малки шансове. Добро изказване на тренера и трябва да бъдат подкрепени момчетата.
- a boy named goo
- Контакти:
Христо Христов написа:Всички говореха, че сме мъртви, че нямаме шансове за ЮАР. Но футболистите направиха така, че започнахме да мислим за директно класиране. Най-голямото желание е срещу Ейре да изиграем мача като истински българи, защото знам, че на стадиона ще има 40 000 зрители. Ейре е много добре организиран отбор, особено в защита. Публиката ще държи нашия отбор в настроение за победа. Искам да се сбием за България, дано от напрежението не забравим и футбола. Искам футболът да е водещ.
Не съм съгласен. Футболистите ни все още не са направили абсолютно нищо, един равен с Ейре и домакинска победа над Кипър не значат нищо поне засега. Истинското препиятствие ще бъде домакинството на Ейре, където ще резбере дали играчите ни са си свършили работата. Нека не забраявяме, че всеки път когато по някакъв начин сме величаели футболистите ни, те са се осирали тотално.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
това е мача на истината.ще победиме с много зор 1:0
Ние да напълним стадиона и да направим адска атмосфера пък каквото ще да стане !Фанатизирана подкрепа до последно с красива хореография каквато вярвам ще има,мисля че ще окрили футболистите да се раздадат на макс ! Който иска спокойно да гледа мача и да люпи семки - да си седи пред ТВ-то !
Който иска да подкрепи отбора - мястото е Сектор Б или Сектор Г ! А отностно Мъри,ми той е професионалист и играта на нашите в последните два мача вдъхнаха отново доверие във феновете,така че смятам,че футболистите ще си свършат работата т.е. ще се раздадат !

- bigbonusprize
- Контакти:
Като чета такива интервюта съм горд и безкрайно щастлив, че Мъри е национален селекционер.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- Контакти:
з съм цесекар, но си признавам, че харесвам Мъри. А след това интервю още повече ми се издигна в очите. За първи път го виждам в такава светлина. раво и успех. нека напълним стадиона и да подкрепим Мъри и момчетата. Ако ще се бият за България - и ние сме зад тях.
Blue_Lion написа:Ние да напълним стадиона и да направим адска атмосфера пък каквото ще да стане !Фанатизирана подкрепа до последно с красива хореография каквато вярвам ще има,мисля че ще окрили футболистите да се раздадат на макс ! Който иска спокойно да гледа мача и да люпи семки - да си седи пред ТВ-то !Който иска да подкрепи отбора - мястото е Сектор Б или Сектор Г !
Напълно подкрепям. Само ще добавя и сектор "В".
За съжаление тиквите в "бфс" правят далавери с билетите за мачовете на националния отбор и много от истинските фенове остават навън за важните мачове, за сметка на хора, които за пръв и последен път стъпват на стадиона, за да могат да се снимат и да се похвалят на приятели, че са били на мач...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
450 км не са нищо ,вярваите и Варна ще е там и ще пее националния химн.