Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Как Христолов налапа Ботев
Колкото и да се старае не може да стигне висините на св. Александър Томов!Той не се криеше,беше сред феновете и пое тяхната обич,но пак оцеля 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

сряда, 13 май 2009 г.
Митко Ботев, Детелин Явашев - News4000.bg
Феновете на Ботев са раздвоени. За тях е ясно, че няма бъдеще за любимия им клуб със сегашния собственик. Мачовете се бойкотират, за да се навреди на Димитър Христолов, но след открилия се шанс за оставане в „А” група, привържениците не знаят дали да се радват. Идентична е ситуацията в редколегията на News4000. И ние сме раздвоени по повод блиц-интервюто, което поместваме по-долу. За парадокс авторът е наш приятел, който назовахме „случаен минувач”, а неговият обект е Димитър Христолов
- Г-н Христолов, как е?
- Бива моето момче, ти какво правиш?
- Нещо при адвоката сте били май, кво става? Верно ли е, че почва дело срещу вас?
- Ще ме хванат за оная работа, като са отворили дело. Да не съм престъпник, да си водят, колкото си искат дела.
- Ама има ли дело?
- Да си има, адвокатът ми ще движи тези неща. Аз в съда няма да ходя, не е нужно.
- Кво става с Ботев?
- Кво да става, Ботев си е Ботев.
- Пари ще има ли?
- Чакам днес или утре най-късно от ЦСКА. Имам пари аз, всичко ще им платя, но от ЦСКА много се бавят. Нови собственици имат.
- Добре де, колко ще стигнат тези пари?
- Ще стигнат, няма страшно.
- Ако не дойдат тези пари до мача с Миньор, ще ни пробият да знаеш, момчетата са гладни!? На сто места борчове са отворили!?
- Всичко ще се оправи, няма как да ни пробият.
- Защо не продаваш отбора, а се мъчиш?
- Как ще го продам бе, това да не е....И няма купувачи. Мъча се, щото съм честен бизнесмен, а не като тях. На Ирена Кръстева никога няма да оставя отбора.
- Ирена Кръстева?
- Мани ги тия бе, толкова ме лъгаха. Всички там ме лъгаха. Пари ми давали!? И трохи не дават. И кво щеше да стане, ако бяха дошли? По-добре, че ги няма, такива хора не са за Ботев.
- Как бе човек, през есента виж колко мача спечелихме с тях!?
- Пак ще печелим, айде моето момче, че бързам...
- Феновете са ти много ядосани, нали знаеш...
- Когато работеха с мен не бяха ядосани. Айде сега да не си отварям устата за тях.

-
drughi написа:.
- Когато работеха с мен не бяха ядосани. Айде сега да не си отварям устата за тях.
Ха такаа.Монетата имала и друга страна.
Последна промяна от AMON AMARTH на 14 май 2009 11:15, променено общо 1 път.
- Fallen_Angel
- Контакти:
AMON AMARTH написа:drughi написа:.
Хатака.Монетата имала и друга страна.
И коя е тя?
- Canaries front
- Контакти:
Тръгна делото срещу Селския
Окръжният съд в Пловдив даде днес ход на делото срещу президента и основен акционер във футболен клуб Ботев (Пловдив) Димитър Христолов. То е заведено срещу него от двама от по-дребните акционери Валентин Кънчев и Ангел Ванчев.
Те искат от съда да обяви за невалидни решенията на общото събрания на акционерно дружество Ботев 1912 АД от 18 декември 2008 година. На него Димитър Христолов успя да вдигне уставния капитал на дружеството от 1 милион на 1.7 милиона лева. Така той увеличи дяла на акциите си от 81 на 91 процента.
Валентин Кънчев и Ангел Ванчев пристигнаха в съда, но вторият си тръгна минути преди началото на делото заради неотложни ангажименти. Двамата са представлявани от адвокатите си Румен Руменов и Величка Тенева.
Самият Димитър Христолов не се яви и бе представляван от своя адвокат Недялко Шилев. Бившият изпълнителен директор Константин Дервенков е свидетел по делото.
Валентин Кънчев и Ангел Ванчев обвиняват Димитър Христолов, че е вдигнал капитала на дружеството в нарушение на неговия устав.
По искане на адвокат Румен Руменов за делото бе сменен друг свидетел. Вместо Костадин Костадинов - бивш изпълнителен директор на клуба, показания пред съда ще дава Славчо Хорозов, също изпълнителен директор на клуба.
Мотивът е, че Хорозов е заемал този пост до 2002 година. Тогава Валентин Кънчев беше председател на борда на директорите на Ботев.
"Искаме Славчо Хорозов да даде показания в съда, че аз и другите акционери също сме финансирали Ботев", поясни Валентин Кънчев.
Той обвини Димитър Христолов, че е присвоил парите давани от другите акционери на клуба, като ги е осчетоводил като свои
средства.
Освен това е успял да се превърне в основен кредитор на Ботев, като според клубната документация е кредитирал клуба с 1,8 милиона лева. Общо дълговете на Ботев са за 2016000 лева.
Константин Дервенков каза, че за тези действия на Димитър Христолов са сезирани прокуратурата и Областна дирекция Полиция-Пловдив.
Съдия Ирена Писова насрочи следващото заседание на делото на 18 юни от 9.00 часа. Дотогава ще бъде извършена експертиза на документите на акционерното дружество.
Те искат от съда да обяви за невалидни решенията на общото събрания на акционерно дружество Ботев 1912 АД от 18 декември 2008 година. На него Димитър Христолов успя да вдигне уставния капитал на дружеството от 1 милион на 1.7 милиона лева. Така той увеличи дяла на акциите си от 81 на 91 процента.
Валентин Кънчев и Ангел Ванчев пристигнаха в съда, но вторият си тръгна минути преди началото на делото заради неотложни ангажименти. Двамата са представлявани от адвокатите си Румен Руменов и Величка Тенева.
Самият Димитър Христолов не се яви и бе представляван от своя адвокат Недялко Шилев. Бившият изпълнителен директор Константин Дервенков е свидетел по делото.
Валентин Кънчев и Ангел Ванчев обвиняват Димитър Христолов, че е вдигнал капитала на дружеството в нарушение на неговия устав.
По искане на адвокат Румен Руменов за делото бе сменен друг свидетел. Вместо Костадин Костадинов - бивш изпълнителен директор на клуба, показания пред съда ще дава Славчо Хорозов, също изпълнителен директор на клуба.
Мотивът е, че Хорозов е заемал този пост до 2002 година. Тогава Валентин Кънчев беше председател на борда на директорите на Ботев.
"Искаме Славчо Хорозов да даде показания в съда, че аз и другите акционери също сме финансирали Ботев", поясни Валентин Кънчев.
Той обвини Димитър Христолов, че е присвоил парите давани от другите акционери на клуба, като ги е осчетоводил като свои
средства.
Освен това е успял да се превърне в основен кредитор на Ботев, като според клубната документация е кредитирал клуба с 1,8 милиона лева. Общо дълговете на Ботев са за 2016000 лева.
Константин Дервенков каза, че за тези действия на Димитър Христолов са сезирани прокуратурата и Областна дирекция Полиция-Пловдив.
Съдия Ирена Писова насрочи следващото заседание на делото на 18 юни от 9.00 часа. Дотогава ще бъде извършена експертиза на документите на акционерното дружество.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Re: Тръгна делото срещу Селския
Момчета не очаквайте нищо , пак ще го изкарат чист като сълза и ще се върне " на бял кон " !
Ако искаме нещо да стане трябва сами да си го свършим....
Ако искаме нещо да стане трябва сами да си го свършим....
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- Canaries front
- Контакти:
"Никога няма да продам Ботев. Някои хора ме хулят, но да извадат те лични средства и да инвестират в клуба, тогава друга песен ще запеят", отсече босът.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
След спешна сбирка феновете на Ботев взеха кардинално решение да извадят отбора от елита. „Жълто-черните“ ултраси са твърдо решени предстоящият двубой срещу Миньор (Пк) в Пловдив да не завърши и това да накара БФС да извади клуба от „А“ група. След като агитката пробва всячески да изгони президента на клуба Димитър Христолов с множество протести и концерт, сега вече търпението на феновете е приключило, а на спешната среща е взето решение мачът с тима на Антон Велков да се превърне в бомбардировка. Всички тартори на пловдивската агитка са се консултирали помежду си, като това решение е финално. Привържениците са стигнали до заключението, че сега е най-добре отборът да бъде изхвърлен от първия ешелон, за да няма повече подигравки с Ботев.
Досега феновете подкрепяха отбора както в домакинствата, така и при гостуванията. По предварителни данни в неделя по време на мача с Миньор привържениците ще се съберат отново на любимата трибуна Изток, но няма да подкрепят отбора, а ще мислят начини за по-бързо прекратяване на двубоя.
Страницата подготви:НИКОЛАЙ БОЖАНОВ
ММ
Дано да няма пострадали

- PLOVDIV PEE 1912
Ще вадим ли отбора?
Нека момчетата от организираните фракции да кажат какво ще правим.този психично болен селяндур е решил да затрие клуба и няма никакво намерение да го продава.Мисля ,че е време за крайни действия.
Re: Ще вадим ли отбора?
В Меридиан мач има статия , че вече е взето решение .