Английска висша лига 2010/11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Sylvax

Re: Английска висша лига 2010/11

Мнениеот Sylvax » 23 май 2011 17:05

Със сигурност отговорността за провала на Челси този сезон не би следвало да се носи само от Анчелоти. За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно. Точно него обвинявам за случилото се. Преди доста години написах, че Челси не е нормален клуб, после имаше един момент, когато бях близо да повярвам, че това все пак ще се случи. Сега окончателно осъзнавам, че Челси никога няма да е като другите отбори. Дори и в Манчестър Сити оставиха Манчини да работи след провала през миналата година. Така че за мен резултатите от този сезон на Челси се дължат на модела, който Абрамович въведе в клуба. И който спокойно мога да нарека „култ към купите".

Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение. Защото след тях рано или късно ще идва такъв провален сезон, после смяна на мениджъра и търсене на нови играчи. И така до безкрай. Това не е модел на нормално функциониращ клуб. Анчелоти може да е всякакъв, аз не съм негов привърженик, но направи дубъл в първия си сезон. Какво се очаква от него? Да е шампион всяка година? Това не е възможно в Англия. Да спечели шампионската Лига? И това не е лесно да стане. Беше нужна смяна на поколенията в Челси. Но за да стане това е нужно време. За да има Челси сериозни успехи е необходима стабилност. Дали ще е при Анчелоти, дали ще е при някой друг, не е толкова важно. Тъжното е, че това няма да се случи скоро.

RIP.
Мидтейбълите в Мидтейбълландия.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 17:10

Още 5 дена остават и ще се скриете всички манафи по дупките ... Точно вие феновете на манафа имате култ към купите и и ти си доказателство за това. Да лапаш мекия на Меси отново, манаф грозен.

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 23 май 2011 17:12

money wasting whores.
Да идват другите сини недъзи че да им минават няколкото изкуствени купи и да си отидат изкуствените отбори там където им е мястото у мидтейбъла.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 17:16

Глорифен ... Ти си неизлчеимо болен, съжелявам те наистина ... Най-добре си сложи края на жалкия живот.

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 23 май 2011 17:18

когато и да гръмне атмона бомба у сините стадиони в англия се ще е късно, тва са основните и вероятно единствените тумори на Англия и трансферите в света като цяло.
освен това на никому не са нужни защото заради туморизацията и имат в пъти повече врагове отколкото фенове.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 17:28

Доообре ... Точно пък манафче да го казва това ... Най-мразения отбор в България, Европа и Света.

And that's a fact

Номер 1 в класацията за най-мразена институция на острова, дължаща над 1 милиард на банки.

And that's a fact

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 23 май 2011 17:35

Ти си говориш а изкуствения отбор си пропада

Изображение
На тая таблица се добавят 30 млн на Шити и 75 млн. на Изкуствените, Пуул с +50 също.
Което значи че за 3 години Сити ВЕЧЕ са похарчили 150 млн повече от Юнайтед които е похарчил за 18 сезона.
Изкуствените са с над 200 млн. за последните 8 години и успехите пак са след 5 дена двойно по големи с 2 ШЛ-а и 4 титли на Англия.
Пуул също заемат достойно място в мъпетирането на пазара с нулев успех след тва, а Арсенал трябва да се сложат 250 млн. заради новия стадион, което все пак е по-добре от наемането на наемници.

Small clubs will remain small clubs.
Последна промяна от Sylvax на 23 май 2011 17:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 май 2011 17:40

Дообре, Нострадамус ... А какви щяха да са успехите при обективно съдийство ? Да не се скриеш само след 5 дена ?

Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 23 май 2011 17:42

Man City will piss me off this summer, they get linked to anything with a heartbeat and football boots...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 23 май 2011 17:42

Frankie Lampard написа:Аз идеи имам ... Давайте и вие ... Въпросът е, че ще трябва да се отделя повече време ... Ако искате може да почнем първо с гласуване за Шампион и голмайстор, което да дава допълнителни точки (примерно по 10 и за двете ) ...

Всеки е свободен да дава предложения ... Аз ще пусна темата, когато се изиграе плейофа за последното място в Чемпиъншип ... :)

Също имам и идея за залог на твърд победител. Във всеки кръг да избираме по един отбор, за който си мислим, че е най-вероятно ще спечели и ако го направи да ни носи 2 точки, а ако загуби да ни отнема 2 или нещо такова ...

Имах и идея за прогнозирането на мачовете от ФА, Карлинг и английските отбори в Европа, ама не всеки има време да пуска прогнози през 2-3 дена ...

Та, който иска е свободен да предлага ... :)

Съгласна съм с твоите предложения за играта!
Аз имам 1 и то е:
1 Седмица преди започванетона Вл, да се направи отделна тема и в нея само да си даваме прогнозите и да си обсъждаме точките там!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”