Viktor4o_Rs написа:Прогнозирах, че ако паднете, ще си намерите оправдание и някаква конспирация, още отсега се застраховате

Доста жалко от твоя страна
Люти закани сипят само феновете на ЦСКА, за разгроми, за не знам си какво, и именно заради тази надменност почти цяла България ще е за Славия в сряда вечерта, дори на феновете на Локо (Пд), Черно море и другите, които имат полза да бие ЦСКА,та дори и на тях им омръзна от тази червена арогантност
Aйде да не си кривим душата!Надали тия отбори където се борят за 4 място, ще викат за Славия
 То просто няма логика!Коя е тая цяла България където иска да победи Славия незнам!Аз знам само, че вие и феновете на Левски искат да биете
 То просто няма логика!Коя е тая цяла България където иска да победи Славия незнам!Аз знам само, че вие и феновете на Левски искат да биете  

Оставащите дни ще разкрият дали тактично не беше подсказано, евентуалния край на мача, а именно че купата ще акостира при добрата бяла ''Славия'', благодарение на един бивш свой не много бял играч
 Оставащите дни ще разкрият дали тактично не беше подсказано, евентуалния край на мача, а именно че купата ще акостира при добрата бяла ''Славия'', благодарение на един бивш свой не много бял играч