Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

chelseabg
Контакти:

Re: Черногорски национал заменя Дембеле в Левски

Мнениеот chelseabg » 23 май 2011 11:41

Parmalat написа:Отново Батков се насочва към свободен агент разбира се ако го освободят от Райо Валекано както пишат в статията,защо ли не се изненадвам.То последните години почти всички трансфери са ви такива с изключение на няколко български играчи.Батков пак иска без да даде да ставате шампиони.Дембеле е на 25 години,а този пенсия на 30.Ще играе най-много един или два сезона и ще си замине.В последните няколко години с изкючение на Светльо Тодоров и Занев Литекс не е привличал нито един свободен агент.Всичките им чужденци са купени.
После не се сърдете,че сте втори или трети с такива чужденци толкова.Левски трябва да взима добри и класни чужденци. ;)

А Делбеле преди да отиде в Левски какъв беше?
Неизвестен чужденец Не е ясно дали ще има кариерата и на Делибашич дори която е доста добра мисля..

lothar_matthaus

Мнениеот lothar_matthaus » 23 май 2011 11:49

Дембеле е незаменим и който и да дойде след него ще бъде освиркан след първите си три пропуска

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 23 май 2011 11:51

Аз мисля , че Делибашич е точния човек за Левски . Национал на Ч.гора и то титуляр . На 30 г е , може да играе поне 3г. на добро ниво и няма да се вайкаме , ще го продаваме ли , или няма . Няма да има нужда от аклиматизация . Но освен него трябва да вземеме още един нападател , че с тоя иса не ми се мисли ( дано го подариме някъде ) . Също така ни трябват и 2 крила , централен защитник и ляв бек и сме готови .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 май 2011 12:39

chelseabg написа:
Неизвестен чужденец Не е ясно дали ще има кариерата и на Делибашич дори която е доста добра мисля..

Дембеле и Сержиньо Грйин са редки случаи.Повечето свободни агенти нищо не правят.Виж Андвеле Слори и Матондо.И двамата с впечатляващи визитки,но като дойдоха в Левски не показаха кой знае каква игра особено Слори.Искам да кажа,че за Левски,а и който и да е български отбор трябва да се привличат млади чужденци между 18 и 23 години за да може да се трансферирар след време и парите дадени за заплати се възвръщат многократно и клуба е на печалба.Такива 30 години играчи могат да имат хронична контузия,да не са в добра форма и куп други проблеми.То и Жардел 2 пъти е ставал голмайстор в Португалия,но какво направи в Черно Море?При всеки играч е различни някои като Гигс са феномени и играят на 38 години на вискоко ниво,но някои вече на 30-32 години са свършили за големия футбол.Върпосният футболист Делибашич е нападател мислиш ли че е толкова бърз колкото е бил на 20 години?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2011 13:37

Parmalat написа:
chelseabg написа:

Дембеле и Сержиньо Грйин са редки случаи.Повечето свободни агенти нищо не правят.Виж Андвеле Слори и Матондо.И двамата с впечатляващи визитки,но като дойдоха в Левски не показаха кой знае каква игра особено Слори.Искам да кажа,че за Левски,а и който и да е български отбор трябва да се привличат млади чужденци между 18 и 23 години за да може да се трансферирар след време и парите дадени за заплати се възвръщат многократно и клуба е на печалба.Такива 30 години играчи могат да имат хронична контузия,да не са в добра форма и куп други проблеми.То и Жардел 2 пъти е ставал голмайстор в Португалия,но какво направи в Черно Море?При всеки играч е различни някои като Гигс са феномени и играят на 38 години на вискоко ниво,но някои вече на 30-32 години са свършили за големия футбол.Върпосният футболист Делибашич е нападател мислиш ли че е толкова бърз колкото е бил на 20 години?

Интересно защо,отбор от Премършип привлече 100-годишния Пирес?Сигурно ще му вземат големи пари при следващия трансфер?Или,може би,защото е страшен "бързак"?Ти как мислиш?

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот dxl » 23 май 2011 13:40

^
Абе, нека вземем Филипо Индзаги, нищо, че е на 38. Пак ще скъса мрежите, макар, че "не е толкова бърз, колкото когато е бил на 20".

За тоя черногорец нямам наблючдения, но Гара вдигна летвата много. Бърз, с физика, добър конрол на топката, силен, плътен и точен удар... В крайна сметка заместника му не е задължително да притежава всички качества. Важното е, когато бъде центрирана топката, той да бъде там и да я засече/вкара.

А - и трябват крила. Как може да пускат Иса, който попринцип би трябвало да е таран, да ми играе крило... Човека сигурно от 15 годишен е учен как да стреля, как да преодолява вратари, как да играе с глава, да се пласира и тн., а сега ние го правим крило...

Матондо е ясно, че има някакви качества, обаче изглежда така, сякаш 2 години не е пипал топка...
Дани Младенов също не е слаб, но не е и типичното крило...

Трябва ни поне един като Зе Суарес - бърз, повратлив, така че да не му е проблем да мине два защитника на скорост. (Обаче да може да центрира - нещо, което на Зе му куцаше).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2011 13:58

dxl написа:^
Абе, нека вземем Филипо Индзаги, нищо, че е на 38. Пак ще скъса мрежите, макар, че "не е толкова бърз, колкото когато е бил на 20".

За тоя черногорец нямам наблючдения, но Гара вдигна летвата много. Бърз, с физика, добър конрол на топката, силен, плътен и точен удар... В крайна сметка заместника му не е задължително да притежава всички качества. Важното е, когато бъде центрирана топката, той да бъде там и да я засече/вкара.

А - и трябват крила. Как може да пускат Иса, който попринцип би трябвало да е таран, да ми играе крило... Човека сигурно от 15 годишен е учен как да стреля, как да преодолява вратари, как да играе с глава, да се пласира и тн., а сега ние го правим крило...

Матондо е ясно, че има някакви качества, обаче изглежда така, сякаш 2 години не е пипал топка...
Дани Младенов също не е слаб, но не е и типичното крило...

Трябва ни поне един като Зе Суарес - бърз, повратлив, така че да не му е проблем да мине два защитника на скорост. (Обаче да може да центрира - нещо, което на Зе му куцаше).

Бе не знам дали Иса от 15г. се учи как да вкарва,ама когато Гара го изведе сам срещу вратаря на Видима,я изигра ка то Минев.Ако това е научил от цялото учене...

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Андрия Делибашич в Левски !!!

Мнениеот dimachko » 23 май 2011 14:15

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2713098 - ето и информацията за вероятния трансфер на опитния нападател ! За мен е точното попьлнение което ни трябва в Атака + Исмаил Иса. Какво мислите?

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 23 май 2011 14:24

Едно е да го гледал,съвсем друг въпрос е дали въпросният черногорец ще иска да дойде в отбора.Райо Валекано след този мач влязоха в Премиера и не се знае дали няма да му подновят договора все пак има доста приличен опит в Испания.Между другото Станислав Генчев,не се е разбрал с Васлуй и няма да е зле да бъде привлечен за новият сезон!

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 23 май 2011 15:02

имам вьпрос ! От 2 години се слагат клипчета с голове на вероятни попьлнения на Левски(и не само Левски,но те ме интересуват),аз до сега не сьм видял нито 1 гол който да е изработен от нападателя ? Какво като е вкарал на Порто или Барселона като е бил на празна врата ? От кьде са видяли качествата им не знам...

Върни се в “Архив”