Sky Sports News live stream

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Sky Sports News live stream

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2009 00:23

първо да уточня че се изисква стабилна интернет-връзка.
също бързам да кажа че знам правилата на тоя форум изключително добре, но въпреки това пускам това като отделна тема в основния раздел на 'Футбол', а не във 'как да гледаме мачове онлайн' или другите там, защото смятам че информацията е важна и ще бъде интересна за много хора... да не кажа за (почти) всички обичащи футбола.

та значи Sky Sports News може да се гледа след като си свалите и инсталирате това програмче:
http://www.filmon.com/tv/files/v1.9/Fil ... yer1.9.exe

1) качеството е перфектно !
2) за разлика от хилядите подобни сайтове и други подобни програмчета които само претендират че правят LIVE stream, това наистина го прави !
3) за самия канал кво да кажа - безспорния номер 1 източник за английския футбол и не само !
4) уточнявам че става въпрос за SkySports News, а не за Sky Sports 1 (или 2)
5) към програмчето вървят още няколко английски канала (които също са live !) като BBC1, ITV1, Channel 4, five, Flava (музика), Scuzz (метъл-канал) и т.н.

изпробвал съм го (аз и още няколко приятели, от различни pc-та) и пак казвам работи перфекто засега...

инджой ! :8)
Изображение

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Re: Sky Sports News live stream

Мнениеот no_choice » 14 май 2009 00:49

Ами да кажа едно БЛАГОДАРЯ от името на всички които са прочели темата и просто са си свалили файлчето :)
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 14 май 2009 00:56

Чудесен е, благодаря че го сподели.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 14 май 2009 02:59

PFC Litex написа:първо да уточня че се изисква стабилна интернет-връзка.
също бързам да кажа че знам правилата на тоя форум изключително добре, но въпреки това пускам това като отделна тема в основния раздел на 'Футбол', а не във 'как да гледаме мачове онлайн' или другите там, защото смятам че информацията е важна и ще бъде интересна за много хора... да не кажа за (почти) всички обичащи футбола.

та значи Sky Sports News може да се гледа след като си свалите и инсталирате това програмче:
http://www.filmon.com/tv/files/v1.9/Fil ... yer1.9.exe

1) качеството е перфектно !
2) за разлика от хилядите подобни сайтове и други подобни програмчета които само претендират че правят LIVE stream, това наистина го прави !
3) за самия канал кво да кажа - безспорния номер 1 източник за английския футбол и не само !
4) уточнявам че става въпрос за SkySports News, а не за Sky Sports 1 (или 2)
5) към програмчето вървят още няколко английски канала (които също са live !) като BBC1, ITV1, Channel 4, five, Flava (музика), Scuzz (метъл-канал) и т.н.

изпробвал съм го (аз и още няколко приятели, от различни pc-та) и пак казвам работи перфекто засега...

инджой ! :8)

Само дето всички канали са Off line

Потребителски аватар
tqnata78
Контакти:

Мнениеот tqnata78 » 14 май 2009 08:42

До сега канал с толкова перфектно качество несъм гледал,мерси :)
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Върни се в “Свободна зона”