Миньор Пк - Черно море 1:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Миньор Пк - Черно море 1:1
Засадите и головете в мача Миньор -Черно море явно ще си останат вечна загадка, тъй като по неясни причини от този мач така и не се появи запис. На стадиона наистина засадата се виждаше като 100 процентова, но без да сме видели нещата на забавен каданс по телевизията не можем да бъдем сигурни. Странна работа с този репортаж... Не вярвам да е някаква конспирация и да се опитват умишлено да скрият нещо. По скоро може би са имали някакви технически проблеми със записа. Иначе някой ако има мерак да пусне едно мейлче на btv-то и да попита за какво иде реч...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
blue avalanche написа:Veso1913 написа:Абе заеби конспирацията.Гледай фактите.А те са че само на нашия мач няма къде да се видят положенията .И още нещо интересно.Всички вкупом ревнаха за ,,гола от засада " на Черно море.Как никой не се сети да реве за трите гола ментета на пловдивското локо.1 гол от засада.2 гол явна игра с ръка.3 гол от 3 метра засада.Очевадна.И НИКОЙ НЕ ГО КОМЕНТИРА ТОВА.Какво ще кажеш?
Нито първият гол беше от засада,нито втория от ЯВНА игра с ръка!Това,че вашият отбор е заинтересован,не значи,че трябва да пишеш врели-некипели.
Все си мислех че ти е дошъл умът в главата,но явно се бъркам.Вариантите-или си за очен лекар,или си пристрастен,или се чудиш с кого да се заядеш.Ти си избери.Момчетата от Перник казват че са били на стадиона и въпреки всичко им прави чест,че заявяват че без запис не може да се спори.А в Пловдив цяла България видя за какво иде реч.Коментатора също иска-не иска ги призна че ги има,само ти се намери да ми обясняваш как нямало нищо и защото ние сме били заинтересовани,затова сме приказвали врели-некипели.Ние още след мача с Локо сф не сме заинтересовани.Искахме победата и класирането,но знаехме че няма как да стане.Искам само да коментираш факта,как за двата локомотива са свирени общо 14 дузпи.Или понеже и ти си привърженик на подобен дузпаджийски отбор и те заболя като казах нещо истинско за брата ви от Пловдив?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
За фенове на Левски е нормално да се дават дузпи наред за няма нищо,за тях е нормално всеки мач да бият дузпа и всеки мач който върви 0:0 или се закучи да им се даде наказателен удар
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- blue avalanche
- Контакти:
Veso1913 написа:blue avalanche написа:Veso1913 написа:Абе заеби конспирацията.Гледай фактите.А те са че само на нашия мач няма къде да се видят положенията .И още нещо интересно.Всички вкупом ревнаха за ,,гола от засада " на Черно море.Как никой не се сети да реве за трите гола ментета на пловдивското локо.1 гол от засада.2 гол явна игра с ръка.3 гол от 3 метра засада.Очевадна.И НИКОЙ НЕ ГО КОМЕНТИРА ТОВА.Какво ще кажеш?
Нито първият гол беше от засада,нито втория от ЯВНА игра с ръка!Това,че вашият отбор е заинтересован,не значи,че трябва да пишеш врели-некипели.
Все си мислех че ти е дошъл умът в главата,но явно се бъркам.Вариантите-или си за очен лекар,или си пристрастен,или се чудиш с кого да се заядеш.Ти си избери.Момчетата от Перник казват че са били на стадиона и въпреки всичко им прави чест,че заявяват че без запис не може да се спори.А в Пловдив цяла България видя за какво иде реч.Коментатора също иска-не иска ги призна че ги има,само ти се намери да ми обясняваш как нямало нищо и защото ние сме били заинтересовани,затова сме приказвали врели-некипели.Ние още след мача с Локо сф не сме заинтересовани.Искахме победата и класирането,но знаехме че няма как да стане.Искам само да коментираш факта,как за двата локомотива са свирени общо 14 дузпи.Или понеже и ти си привърженик на подобен дузпаджийски отбор и те заболя като казах нещо истинско за брата ви от Пловдив?
Коментаторът беше цесекар и много,ама много му се искаше головете на Локо да са нередовни,щото иначе мно-о-о лошо за любимия му ЦСКА!
Камерата да не беше осигурена от ЦСКА,че така кривеше образа да се виждат само засади и игра с ръка?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sofia 1929
- Контакти:
HEATSEEKER написа:Миньор не може да е сателит, но определено им беше платено да се хвърлят на кръв,в абсолютно мач без значение за тях.Парите обаче не са от Гигов , а от Коко.На теория има интрига за 4-то място, но само на теория.
Избрах точно на теб да отговоря, защото за разлика от доста хора фенове на отбора ти, в досегашните си спорове с теб съм разбрал, че имаш повече от една мозъчна клетка(работеща). Пиша го и за всички разбирачи тук: футболистите на Локомотив София не са получавали пари от известно време(не е малко) и ако някой тук ми обясни логиката, да даваш пари на друг отбор при положение, че не си платил на своя, ще ви призная. За някои неща, които пишеш аз също имам подозрения, но бъдещето ще го покаже...Коко, Тото и т.н. ще видим.
В яда си не виждате очевидни неща! Предпочитате да обвинявате всичко и всички, само и само да избегнете собствената си несъстоятелност! Еди кой си им бил платил, еди какво си било станало...ако сте за УЕФА биете Миньор(вкарвате мега измислен гол, съдията този път не може да ви е оправдание) и сте готови... Не ми се пише повече срещу Черно море, достоен отбор, с огормна маса фенове, живеещи в самозаблуда и невиждащи очевидното.
П.С. Адмирации за Весо 1913
П.С.2 За всички тонове изписани тъпотии, никой от вас не е питал Славия, задръжите малко..."евробойци" такива!

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
- Sofia 1929
- Контакти:
Колкото за Миньор, мога да кажа само едно, перничани може да ги определят за всякакви, но в моменти като този изискват да се играе за чест, което е похвално за тях. Поздравления и за Стойчо Стоев, голям локомотивец и обещаващ треньор.
За моряците: по-скоро мислете как ще биете Берое, не се занимавайте с глупости, че става смях голям
За моряците: по-скоро мислете как ще биете Берое, не се занимавайте с глупости, че става смях голям

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Sofia 1929 написа:Колкото за Миньор, мога да кажа само едно, перничани може да ги определят за всякакви, но в моменти като този изискват да се играе за чест, което е похвално за тях. Поздравления и за Стойчо Стоев, голям локомотивец и обещаващ треньор.
Така е, ние играем честно, Миньор също, но в последния кръг ще гледаме един цирк на Овча купел
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Можеше да минете и без безумните обиди...
Стойчо Стоев е легенда на Локо Сф, много скромен и добър човек, и най-вероятно никак нелош треньор. За мача с Локо Сф мен не ме е яд, може да се сърдим само на себе си (Литекс и Монтана вкъщи, Академик и Левски навън). Реално погледнато, Локо ни надиграха. Можеше и да спечелим, но ако трябва да бъдем честни, не заслужавахме. С Миньор очевидно сме постигнали максимума, имайки предвид коментарите на техните привърженици. Фаталните точки ги загубихме на Тича. Все пак, още имаме шанс.
Стойчо Стоев е легенда на Локо Сф, много скромен и добър човек, и най-вероятно никак нелош треньор. За мача с Локо Сф мен не ме е яд, може да се сърдим само на себе си (Литекс и Монтана вкъщи, Академик и Левски навън). Реално погледнато, Локо ни надиграха. Можеше и да спечелим, но ако трябва да бъдем честни, не заслужавахме. С Миньор очевидно сме постигнали максимума, имайки предвид коментарите на техните привърженици. Фаталните точки ги загубихме на Тича. Все пак, още имаме шанс.
- blue avalanche
- Контакти:
Veso1913 написа:Камерата да не беше осигурена от ЦСКА,че така кривеше образа да се виждат само засади и игра с ръка?
Двамата със съдията,седнали на дивана ли гледахте "камерата" или ти изгледа 100 повторения от 15 ъгъла,а съдията....Не!Нека позная...